Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-11-07, 20:25
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μα δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει η γνωμη μου η οποια ειναι οτι για μενα η τουοτα δεν βγαζει τωρα κατι που να μου αρεσει????
λεω κατι που δεν ειναι σωστό?

και τωρα οι προτεραιοτητες μου δεν ειναι η ασφαλεια ,αν και πιστευω 2 αεροσακοι μια χαρα ειναι,αλλα τεσπα.
ναι το λεω δε με νοιαζει η ασφαλεια ,η ηχομονοση, και η ανεση,γιαυτο και πλεον η τουοτα δε μου λεει τιποτα.ειναι κατι λαθος σε αυτα που λεω???
εχει κανενα σπορ αμαξι τωρα η τουοτα????αυτο πες μου.
λεμε για την τουτα γιατι αυτη ειναι το θέμα μας εδω και γιατι ολοι τουοτακιδες ειμαστε.με τη φορντ θα ασχοληθούμε?????

και μην πας στα ακρα!δεν ειπα οτι μόνο τα καρτ με ικανοποιούν!!(lotus,speedster,ktl)
εγω ειπα οτι μια 111 ι και 101 ειναι πιο ΑΜΑΞΙΑ απο το αουρις!!!!!!!και οτι παμε απο το κακό στο χειρότερο.
αμα εχεις διαφορετική γνώμη οκ αλλα αυτο δεν ανερεί τη δικία μου!
αμα λεω κατι λαθος η ανακριβές τοτε αυτο να μου πεις!

βιαζεσαι να απαντησεις και δεν διαβαζεις προσεκτικα.
δεν σου ειπα οτι δε βγαινει κερδισμενος ο καταναλωτης η το περιβαλλον ΑΛΛΑ οτι αυτα δε γινονται απο ευαισθησια των αυτοκινητοβιομηχανιων.εκει ηταν η διαφορά μας και δεν καταλαβαινω γιατι τα πηρες αφου και εσυ συμφωνεις οτι ολα γινονται για το κέρδος!
τελοσπαντων σταματω εδω γιατι πιστεύω δεν εχει νοημα πλεον.
τις αποψεις μας τις ειπαμε ολοι μας,οπωτε ολα οκ!

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Παλιά 27-11-07, 20:27
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχήν γιατι μου λες να χαλαρωσω???
Πολύ καλά σου λέει Νάσο γιατί όπως είπες και εσύ "κανουμε μια απλη και αδιαφορη κουβέντα"
Παράθεση:
δηλ εσυ νομίζεις οτι οι αυτοκινητοβιομηχανίες νοιαζονται για τον πλανητη μας και γιαυτο απεσυραν τα βλαβερα μοτερ και γιαυτο φτιαχνουν υβριδικα?????
Εάν δεν το κάνουν αυτό σε λίγα χρόνια θα είναι εκτός αγοράς με βάσει τις νόρμες που ισχύουν. Και η ΤΟΥΟΤΑ είναι 100 χρόνια μπροστά και έχει μπει σε αυτήν την διαδικασία, διαβλέποντας ότι αυτή είναι η ανάγκη του μέλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνταν.
Παράθεση:
καθαρα για λόγους κερδους τα κάνουν όλα!!!!
Ξέρεις εσύ καμία εταιρία να βγάζει αυτοκίνητα για την ψυχή της μάνας της; Σαφώς και για το κέρδος το κάνει...
Παράθεση:
η νοιαζει την τουοτα νομίζεις αν θα σκοτοθώ εγώ η εσύ και γιαυτό βάζουν πιο πολλους αερόσακους?????
για λόγους μαρκετινγκ γινοντε παλι και για το κέρδος
Εάν ήθελες να αγοράσεις τζιπ και αυτό με τις καλύτερες δυνατότητες και την καλύτερη "αίσθηση" ήταν εκείνο το κινέζικο, πως λένε ρε παιδιά, Landwine νομίζω, θα το αγόραζες; Δεν θα σε απασχολούσε καθόλου το γεγονός ότι στα crash tests δεν πέρασε ούτε την βάση; Θα έβαζες την οικογένειά σου εκεί μέσα; Σαφώς και ενδιαφέρονται οι βιομηχανίες για την ασφάλειά σου. Και πρώτα από όλα ενδιαφερόμαστε ΕΜΕΙΣ για την ασφάλειά μας, για αυτό επιλέγουμε εκείνα τα αυτ/τα που μας την προσφέρουν περισσότερο...
Παράθεση:
και αμα το μαρκετινγκ λεει αεροσακουσ συστηματα κτλ θα τα βαζει για να μην μένει πισω απο τον ανταγωνισμό!
Μα δεν το λέει το μάρκετινγκ, ο καταναλωτής το ζητάει, ο κάθε οδηγός και ο κάθε επιβάτης αναζητά την μέγιστη ασφάλεια από το μέσο το οποίο μετακινείται... Η μήπως εσύ δεν ζητάς ασφάλεια από το όχημά σου;

Edit: Σχετικά με την υπογραμμισμένη ερώτησή μου, άστο, μου απάντησες ήδη...
Παράθεση:
ναι το λεω δε με νοιαζει η ασφαλεια ,η ηχομονοση, και η ανεση
Παλιά 27-11-07, 20:47
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
Πιστεύω, ότι σε μια - όχι τόσο μακρινή- εποχή, αμάξια για "διασκέδαση" θα υπάρχουν μόνο σε ειδικές πίστες, και όποιος θέλει τέτοιου είδους διασκέδαση θα πληρώνει αδρά...
Η αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να πηγαινει προς ασφαλέστερα, ουδέτερα, προβλέψιμα, και κυρίως "πρασινα" οχήματα...
Παλιά 27-11-07, 21:33
corrolina Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
corrolina είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η αληθεια ειναι να μη προτρέχουμε κ να περιμένουμε να δούμε τη νέα Celica. Γιατι ποτέ κανείς δε ξέρει πως μπορεί να είναι. Πάντως γνώμη μου είναι πως ο nasos έχει δίκιο σε πολλά απο αυτά που λεει.καταρχην πραγματι οι αυτοκινητοβιομηχανίες ασχολούνται μονο κ μόνο με το πως θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους κ οχι με τα του περιβάλλοντος. στόχος τους ειναι να ικανοποιησουν τον ενδιαφερόμενο κ εαν εοι τελευταιοι θελουν ασφαλεια κ μονο ασφαλεια τοτε αυτο θα φροντισουν να προαγουν.

πλέον απευθύνονται στη μάζα με την εννοια οτι δεν ενδιαφερονται να βγει τοσο ενα αμξξι πουναχει χαρακτηρα οπως τα πιο παλια οσο ενα που να βολευει κ να συμβαδιζει με τις απαιτησεις του κοινου -κατα βαση του οικογενειαρχη.(κ οχι μονο απο αποψη δυναμης κ αλογων αλλα κ απο αποψη εμφανισης,που σημερα παρα πολλα καινουργια αμαξια ειναι λες κ εχουν βγει απο την ιδια εταιρια,λες κ δεν υπαρχει φαντασια). τα παραπανω δεν ισχύουν για ολες τις βιομηχανιες αλλα στη περίπτωση της toyota θεωρω πως ισχύει. αλλιως θα κυκλοφορουσαν ακομα σελικες κ mr2.
Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογές του οσον αφορά το αμάξι που θα αγορασει, αλλα δε θα ηταν πιο ωραίο να υπάρχουν διάφορα αμαξια τα οποία να ικανοποιούν κ τον ανήσυχο νεαρό ο οποιος θέλει γκαζι και σβουρες και τον ωριμο οικογενειαρχη που θελει πανω απολα ασφαλεια κ ανεση?? αλλα αυτο δεν υπαρχει σημερα τοσο πια.

εμενα το θέμα της ασφάλειας με απασχολει αρκετα. απλα καλο θα ηταν να συμβαδιζει αυτη με τη ταχυτητα κ τις επιδοσεις.κ οχι να αυξανονται τα αλογα κτλ κτλ αλλα ταυτοχρονα να αυξανεται τοσο το βαρος ωστε εν τελει να μη μπορει να ¨κουνηθει" το αμαξι κ να μη μπορει να γλιστησει.παν μετρον αριστον που λεγαν κ οι αρχαιοι.αλλα οχι ολα ισα κ ομοια ρε παιδια.ο καθενας κανει τις επιλογες του με τα αμαξια του αλλα αρκει να εχει επιλογες!!!!?
φιλικά
Παλιά 27-11-07, 22:12
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οι αεροσακοι ειναι για να βγαινουν 5στερα στα τεστ κ να χουν να το λενε..
ασφαλεια ειναι μια καλυτερη αναρτηση ενα καλυτερο τιμονι φρενα...βεβεα αυτα για μενα ειναι ακομα καλυτερα γιατι ειναι ενεργητικη ασφαλεια δλδ πριν το μπαμ...μπορει να προλαβεις το μπαμ με αυτα τα 3 πραγματα καλυτερα στο αμαξι σου κ απολαυση πολυ καλυτερη οταν το καβαλας απ οτι ενα λαστιχενιο πραγμα
Παλιά 27-11-07, 22:13
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

αντρέα 2 αεροσακοι ειναι αρκετοι για ασφαλεια.10 αεροσακοι ειναι πολυ παραπάνω απο την ασφάλεια που θέλω και αφου για την ασφάλεια προστηθεται βάρος,οχι δεν θέλω παραπάνω ασφάλεια.

μπορει μετα απο 10 χρονια να αλλαξουν τα θέλω μου αλλα τωρα μιλαμε με τα σημερινά δεδομένα.

Παλιά 27-11-07, 22:20
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

αλλαζουμε θέμα και με βαση αυτο που ειπε ο ποποπαλι θετω ενα αλλο ζητημα με συγγεκριμένα παραδείγματα.

το φορντ φοκους το προηγούμενο ξερετε τι αναρτηση εχει?σε σχεση με της κορολλα??που ειναι στην ιδια κατηγορια και στα ιδια λ7 ετσι?
απλα καμια σχεση γιατι στο φοκους εκατσαν και το εψαξαν πολυ το συγγεκριμένο θέμα της αναρτησης και γιαυτο και εχει πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη συμπεριφορά σε σχέση με του κορολλα.

αρα ασφάλεια δεν ειναι μόνο αυτά που μας λένε!!
αυτά που μας λένε ειναι αυτά που θέλουμε να ακουσουμε.

ενα απλό παράδειγμα για να τονίσω οτι ασφάλεια δεν ερχεται μονο με αεροσακουσ,πιο χοντρες λαμαρίνες,πιο μεγαλες δοκούσ στις πόρτες αρα και περισσότερο βάρος!και αφου αυξανεται το βάρος ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ χρειαζονται και μεγαλυτερα φρένα κλπ κλπ.οχι λοιπον οτι αμα εχει μεγαλυτερα φρένα ειναι αναγκαστικά και πιο ασφαλές.

γενικές παρατηρησεις ειναι αυτές απλα για πιο υποψιασμένους οδηγούς.

Παλιά 27-11-07, 23:00
Το avatar του χρήστη T180
T180 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 227
T180 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
αντρέα 2 αεροσακοι ειναι αρκετοι για ασφαλεια.
αυτο προφανως ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη, και δεν εχει κανενα επιστημονικο ερεισμα.

Παράθεση:
το φορντ φοκους το προηγούμενο ξερετε τι αναρτηση εχει?σε σχεση με της κορολλα??που ειναι στην ιδια κατηγορια και στα ιδια λ7 ετσι?
απλα καμια σχεση γιατι στο φοκους εκατσαν και το εψαξαν πολυ το συγγεκριμένο θέμα της αναρτησης και γιαυτο και εχει πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη συμπεριφορά σε σχέση με του κορολλα.
μιλας αποκλειστικα και μονο για τη πισω αναρτηση. Την ιδια ακριβως αναρτηση την αγορασε και την εβαλε και η VW στο Golf V. Και το δευτερης γενιας Focus την ιδια αναρτηση φοραει.

Ναι καλη φαση. Ανεξαρτητη αναρτηση. Πολλαπλων Συνδεσμων. Ποσο αχρηστη μπορει να ειναι αυτη η αναρτηση στα απλα 1400αρια και 1600αρια Focus, Golf, Leon, Mazda 3, Οctavia5 κλπ? Και σου υπενθυμιζω οτι την αναρτηση αυτη δεν στη χαριζει κανενας αλλα την πληρωνεις αδρα. Πολυ παραπανω απο αν επαιρνες ημιακαμπτο αξονα. Στο Focus RS, στο Golf GTi χρειαζεται γιατι εκει ειναι πολλα τα αλογα, και η μαλακια γινεται ευκολα. Στο 1400 focus που η κατασταση ειναι "κατεβα να τραβηξεις για να συρθει το αμαξι" τι τους θες τους πολλαπλους?

Αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ δηλαδη. Παρτε ανεξαρτητη αναρτηση στο μικρομεσσαιο των 75 αλογων. Ελεος δηλαδη. Η μηπως η Ford και η καθε Ford οταν την εξελιξε δεν ειχε στο μυαλο της καλυτερες πωλησεις.

Στη Corolla TS, μια ανεξαρτητη αναρτηση ελλειπε. Και ηταν λαθος που βγηκε με ημιακαμπτο. Οπως τωρα ειναι λαθος που το νεο Type R βγαινει με ημιακαμπτο ενω το παλιο φοραγε διπλα ψαλιδια. Και φυσικα το Astra OPC με τον ημιακαμπτο ειναι απλα επικινδυνο. Αλλα εκει μιλαμε για 240 αλογα. Στα 90 αλογα του απλου Astra ο ημιακαμπτος μια χαρα ειναι, και δεν τον χρυσοπληρωνεις.

Φιλε μου διαλεξε "sport" Leon με 2 αεροσακους, 1.4 90 αλογα και πολλαπλους συνδεσμους, και εγω θα προτιμησω Auris με τα ιδια αλογα πες, ημιακαμπτο αλλα 9 αεροσακους. Πιστευεις οτι θα μπαινεις καλυτερα στις στροφες ε? Και πιστευεις οτι οι 2 αεροσακοι σου σου φτανουν στη στραβη και δεν θα ηθελες 9?

Περι ορεξεως....

Ευτυχως που στην αγορα αυτοκινητου δεν υπαρχει μονοπωλιο. Γιατι τοτε θα επρεπε να ψωνιζουμε αμαξια που αρεσουν στο Nasos. Κινητηρες με καρμπυρατερ, καταναλωσεις στο θεο, και ιπποδυναμεις για γελια (με τα σημερινα δεδομενα). Ουτε ESP, ουτε Traction Control, ουτε ABS ουτε τιποτα. Και μπολικη παθητικη αν-ασφαλεια.

Καλο το παναλαφρο Starletακι που οδηγαω που και που, με τα 75αλογα, και που πυροβολαει, αλλα οχι θα προτιμουσα Yaris και ας μη σερνει.
Παλιά 27-11-07, 23:37
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180 Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτο προφανως ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη, και δεν εχει κανενα επιστημονικο ερεισμα.
δε μου λες ,επιστημονες θα γραψουν εδω, η εγω και εσυ???
εκτος και αν περνάς τον εαυτό σου για επιστήμονα!
σου ειπα οτι η δικιά μου η αποψη ειναι σωστή ? η στην επέβαλα με το ζορι???
απαντησε μου σε παρακαλώ και αλλη φορά να εισαι πιο προσεκτικός!

Παράθεση:
Ναι καλη φαση. Ανεξαρτητη αναρτηση. Πολλαπλων Συνδεσμων. Ποσο αχρηστη μπορει να ειναι αυτη η αναρτηση στα απλα 1400αρια και 1600αρια Focus, Golf, Leon, Mazda 3, Οctavia5 κλπ? Και σου υπενθυμιζω οτι την αναρτηση αυτη δεν στη χαριζει κανενας αλλα την πληρωνεις αδρα. Πολυ παραπανω απο αν επαιρνες ημιακαμπτο αξονα. Στο Focus RS, στο Golf GTi χρειαζεται γιατι εκει ειναι πολλα τα αλογα, και η μαλακια γινεται ευκολα. Στο 1400 focus που η κατασταση ειναι "κατεβα να τραβηξεις για να συρθει το αμαξι" τι τους θες τους πολλαπλους?
αμα μου λες οτι η αναρτηση χρειαζεται μονο στα δυνατα αμαξια μου επιτρεπεις να σου πω οτι εισαι ασχετος.
η αναρτηση δεν φαινεται στην ευθεια οταν κανεις το 0-100 αλλα στις στροφές και αμα το 14αρι φοκους παει να στριψει με οση φορα εχει μαζεψει μια στροφη
θα φανει η ασφαλεια της αναρτησης διοτι δεν θα συμπεριφερθει το ιδιο με μια κορολλα ασ πουμε.

Παράθεση:
Αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ δηλαδη. Παρτε ανεξαρτητη αναρτηση στο μικρομεσσαιο των 75 αλογων. Ελεος δηλαδη. Η μηπως η Ford και η καθε Ford οταν την εξελιξε δεν ειχε στο μυαλο της καλυτερες πωλησεις.
δε μου λες εχεις ακουσει κανεναν πωλητη να λεει εχει τετοιο τυπο αναρτησης???????????γιατι και να το πει θα το καταλαβουν νομιζεις οι αγοραστες?μονο ενα 10% σου λεω εγω,γιαυτο και δεν ασχολουντε στο μαρκετινγκ με τετοια θέματα.

Παλιά 28-11-07, 00:40
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η 111 και 101 γιατι δεν ειχε τετοιο πραγμα πισω?
η πισω αναρτηση ειναι καθαρα θεμα κοστους...ναι ναι το καταφεραν μειωσαν το κοστος απο την αναρτηση....απλα την σφιξαν λιγο γιατι δεν τους επερνε
ο οδηγος μονος σε μια συγκρουση με 10 αεροσακους μεσα ακουμπαει στου τιμονιου κ στο πλευρικο...οποτε οι αλλοι 8 ανοιγουν τζαμπα...τωρα αν εισαι με μονιμα 4-5ατομα στο αμαξι παρε κ με 30...εγω σπανια ειμαι με πανω απο εναν κ πολυ συχνα μονος ειδικα στις τρελες....

ειναι κριμα ομως να παω να κανω τεστdrive ceed με 109 αλογα κ να πηγαινει σαν το δικο μου κ αν....86αρι...ο λογος ειναι στα κιλα 200+ πανω <κ αυτο πολλαπλων εχει κ μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...>
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
New Toyota Toyota Corolla XRS 2009 LAKISdj TOYOTA COROLLA E15 19 02-12-10 22:18
Τυχερός μέσα στην ατυχία του Theosss ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 32 06-06-10 15:57
ΝΕΑ TOYOTA CELICA Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 29 12-01-09 23:50
τα μελοντικα (2009)toyota KOMIS ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 20 27-10-08 15:14
Toyota Celica 1.8 Turbo Θωμας.Κ SUPPORT 9 04-04-05 15:46

Page generated in 0,19318008 seconds (84,55% PHP - 15,45% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com