Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-11-07, 03:38
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπόν...έχω 17αρια...6 πόντους πίσω και 6.5 μπροστά...προφυλακτήρες μαμά ύψος...κανένα μα κανένα πρόβλημα....δεν έχω βρει ποτέ σε ανωμαλία τον προφυλακτήρα...
Φυσικά δεν ανεβαίνω πεζοδρόμια, όταν ανέβω σε κάποιο σημείο με κλίση έντονη και έχω τη δυνατότητα ανεβαίνω λίγο πλάγια και σιγά...τα κλασσικά που κάνουμε σε χαμηλωμένα και τα έκανα ακόμα και όταν ήταν μαμά...Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω...μια χαρά είναι...
Από άνεση πάλι μια χαρά (για τα μέτρα αυτών που έχω βάλει) μιας και η KW variant 2 προσφέρει σχετικά καλά επίπεδα άνεσης....
Τώρα αν 19 χρονών σε ενοχλεί και με τις 15αρες και μαμά ύψος...τι να πω...μη βάλεις 17αρες, ούτε να χαμηλώσεις...θα ξενερώσεις!!!
Το μόνο μικροπρόβλημα που αντιμετώπισα προσωρινά ήταν πως έβρισκε το λάστιχο ελάχιστα στο χειλάκι του θόλου, λόγω δικής μου μανίας να μεγαλώσω όσο παίρνουν οι θόλοι τα μετατρόχια (μεγάλο πλάτος ζάντας και μικρό offset) φυσικά εν γνώση μου...3-4 mm γύρισμα τα χειλάκια και όλα κομπλέ...
Και για να μη μου πείτε πως δε μπορεί...θα χτυπάει...θα βρίσκει και όλα αυτά, να πω πως έχω ταξιδέψει πολλές φορές με τη μάνα μου και τον πατέρα μου μέσα και ουδείς παραπονέθηκε, το αντίθετο τους φάνηκε μια χαρά για 17αρες και τόσο χαμήλωμα σε σχέση με άλλα που είχαν μπει....όλη τη δουλειά την κάνει η KW!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-07, 13:43
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
την ιδια ανεση μου χουν η ε12 σε ανεση με 17αρα την εχουν η111 κ 101 με 16αρα καθως εχω 205-45-16 κ εσεις 205-45-17 ε δεν ειναι τραγικα τα πραγματα...σε μαμα υψος δεν συζηταω για ανεση θα εχετε παρα πολυ.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-07, 19:36
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευχαριστω πολυ ρε παιδια για τις συμβουλες σας.όταν θα μαζευτούν τα χρήματα,θα το ψάξω καλύτερα και μπορεί να μπουν τα 17αρια!!!!!!!!!σε ενα βουλκανιζατερ πάντως που έβαλα μόνο τις ζάντες πάνω στο αμαξι(ήταν και μαύρες από μαγνήσιο) έδειξε πανέμορφο!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-07, 21:00
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Δύναμη Σεβασμού: 325
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πηγα και ρωτησα χθες να κανω αλλαγη στην TS μου απο τις μαμα 16αρες που φοραω με 205/50 σε 17αρες και 215/45. το κοστος μου βγαινει χοντρικα στα 1500€. βγαλε κανενα 400αρι που λογικα θα πιασω για τις μαμα τις 16αρες οπως μου ειπε και το παιδι στο μαγαζι...παει στα 1100€.

μου φαινεται θα μεινω με τις 16αρες και μου και ειμαι μια χαρα

το θεμα ειναι στις 16αρες που φοραω...εκτος απο 205/50 μπορω να ανεβω και σε 215/45 ή χαλαω πολυ το "βημα"?
Παλιά 10-11-07, 22:31
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Φίλε Κώστα (Dj),
Στις εργοστασιακές ζάντες, οι λαστιχάδες λένε πως η φαρδύτερη διάσταση που μπορούν να υποδεχθούν είναι η 205 -αφού η ζάντα έχει πλάτος μόνο 6" (μ@λ@κισμένη Toyota)-. Από εκεί και πάνω, η συμπεριφορά του ελαστικού δεν είναι η αναμενόμενη.
Προσωπικά -ως κάτοχος TS- απέφυγα και θα συνεχίσω να αποφεύγω τη μετάβαση σε μεγαλύτερη διάμετρο ζάντας.
Αντί για τη μετάβαση αυτή, αγόρασα από το ebay ολόισιες και άγδαρτες μεταχειρισμένες ζάντες από TS με 360€ και σύντομα θα φορέσουν semi slick. Έτσι, το χειμώνα θα φοράω τα Falken μου και από τη στιγμή που θα στρώνει ο καιρός, τα semi slicks.
Τα πλεονεκτήματα; Προφανή.
Το μειονέκτημα; Δεν "μοστράρεις" μεγάλη ζάντα και δεν μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα φρένα -που δεν χρειάζονται, αν ξέρεις τι να ψάξεις-.
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-07, 22:52
Το avatar του χρήστη CICINIAOUU
CICINIAOUU Offline:

Μοντέλο: E12 1,4 5d facelift
Περιοχή: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 242
CICINIAOUU είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aν θες να βαλεις 17'' Ζαντολαστιχα καλυτερα να προτιμησεις την διασταση : 205/45 , αυτην εβαλα εγω με ζαντα kosei Magnum και ειμαι μια χαρα , κοπαναει ελαχιστα και εχει αυξηθει λιγο η καταναλωση , τωρα οι τιμες ποικιλουν μπορεις να βρεις και πιο κατω απο 1600 ευρω αλλα θα θυσιασεις ποιοτητα ελαστικου και ποιοτητα ζαντας , γνωμη μου παντα ειναι να μην θυσιασεις ποιοτητα ελαστικου αν δεν μπορεις να πας σε μια πιο ακριβη λυση..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-07, 11:10
jonnys 7 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
jonnys 7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παιδια φοραω 215/40/17 oz ultrallegera pss9 και χαμηλωμα νορμαλ δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει διαφορα στην ανεση. Πριν τις 17αρες ειχα μαμα 15 αλλα φορεμενη την pss9.Καταναλωση δεν εχω δει διαφορες,ουτε και σε επιδωσεις, μαμα1.6.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ζαντολαστιχα MARMEL TOYOTA COROLLA E*101 89 04-02-16 15:31
ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ pcline ΦΟΡΟΥΜ 12 21-10-14 12:32
ΖαντολαστιΧα Fanis TOYOTA COROLLA E 12 740 20-06-10 14:12
καινουρια ζαντολαστιχα corolla arta TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 13-06-09 02:25
ζαντολαστιχα kafou1978 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 16 01-12-08 23:57

Page generated in 0,14116096 seconds (80,13% PHP - 19,87% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com