Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-11-07, 13:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άσχημο δεν ειναι, αλλά φαίνονται καλά οι ενδείξεις?
|
|
|
|
02-11-07, 14:36
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
πολυ ωραιο γνωμη μου φιλε μου ειναι να μην αλαξεις χρωμα οθονης θα ειναι μονοτονο και θα χτυπαει ασχημα βρες αμα ειναι κατι που να κανει ωραια αντιθεση στο ματι και να ειναι ξεκουραστο...... θα φενετε πολυ περιεργο μετα οταν θα ειανι ολα μπλε ακομα και στα καινουρια αμαξια αμα δεις μερικους δειχτες βελονες η γραματακια τα σινδιαζουν και με αλα χρωματα που σου δινουν μια ευχαριστη εσθηση......και βεβαια δεν μιλαμε στα πλαισια της καγκουριας αλα σε κατι που ειναι ξεχωριστο και εμφανισημο!
|
Οντως, θα πειραματιστω και θα δω αναλογα με το αποτελεσμα! Ευχαριστω για τη συμβουλη!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Άσχημο δεν ειναι, αλλά φαίνονται καλά οι ενδείξεις?
|
Οι ενδειξεις της οθονης εννοεις? Η οθονη ειναι ακομα πρασινη απλα επειδη η φωτογραφια ειναι απο κινητο φαινεται ετσι, τα κουμπακια φαινονται μια χαρα, αλλα μαλλον θα τα κανω λιγο πιο σκουρα με εναν μπλε μαρκαδορο..
11-01-08, 17:50
|
Νεότατος
|
|
|
|
poly kalo gero mou!!!!! ante kai sto diko mou.
|
11-01-08, 19:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Εγώ θέλω να κάνω τους δείκτες κόκκινους και τα όργανα η λευκά ή μπλε !
Πως μπορώ να κάνω τους δείκτες κόκκινους ? Σκέφτηκα αφού είναι άσπρη-διαφανείς να βάλω ένα μικρό led κόκκινο με μια αντίσταση και να φωτίζει κόκκινο. Αλλά αυτό είναι δύσκολο, διότι μπορεί να μην χωράει, ή αν χωράει να δυσκολεύει τον δείκτη να γυρίσει ή ακόμα να φωτίζει μόνο σε μια μικρή περιοχή. Δηλαδή πες πως είναι ρολόι, αν βάλω π.χ το led στη θέση 7-8 του ρολογιού ο δείκτης θα φωτίζει σε εκείνη τη θέση, όταν πάει στην θέση 12 ή και 2-3 θα φωτίζει ακόμα ?
Τα όργανα να αλλάξουν χρώμα είναι σχετικά εύκολο αλλά οι δείκτες είναι το παλούκι. Αν κάποιος έχει καντράν από ee90 του το αγοράζω για να κάνω δοκιμές σε αυτό.
|
11-01-08, 20:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Φιλε μου το βλεπω πολυ δυσκολο να βαλεις λεντ στην βελονα δν νομιζω οτι υπαρχει χωρος.Αν μπορεσεις ομως τελικα και το βαλεις στο κεντρο της βελονας δν θα χεις κενα
|
11-01-08, 20:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Υπαρχουν πολυ ψιλα λεντ.Νικολα αμα το καταφερεις το κανω κι εγω!!!
11-01-08, 20:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Για το κέντρο της βελόνας λέω, αλλά αν μπει εκεί δεν μπορώ να καλύψω ότι σε κάθε θέση της βελόνας θα υπάρχει ο σωστός φωτισμός της. Και αν χωράει.
|
11-01-08, 20:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Αμα το βαλεις στο κεντρο θα εισαι καλυμμενος δεν παιζει.Το θεμα ειναι να βρεις πολυ μικρο led και να το χωσεις μεσα στη βελονα...
11-01-08, 20:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Μπορει να υπαρχει μια πιο απλη λυση αλλα δν ξερω αν γινεται στην 101 μου ειναι κοκκινες οι βελονες εχω βαλει μπλε λαμπακια οχι λεντ γιατι δν ανοιγει ωραια το φως και διξξαν ωραια.Αλλαζουν ομως οι βελονες?Γιαννης
|
11-01-08, 20:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Γιαννη νομιζω πως οι βελονες αλλαζουν ναι!!!Γιατι να αλλαξεις ομως τις βελονες?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16429710 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|