Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Εσυ να μη μιλας καθολου γιατι θα σε διαγραψω.
Ακους εκει να πουλησει το ΚΕ-36 για ενα σταρλετ στεισον...
Κωστα... ποσα θα εδινες για να το ειχες παλι πισω οπως ο Πετρος????
Για πες...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Ρε diafane είχες ΚΕ36 και το έδωσες?
|
παίδες δεν ξέρω ποιο μοντέλο ακριβώς ήταν καθότι ήμουν πολύ μικρός.το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως βλέπεται στη φωτογραφία που επισυνάπτω(από όσο φαίνεται δηλαδή) ήταν αυτό που άρχισα να "οδηγάω".ξέρεται καθόμουν στα πόδια του πατέρα μου και υποτίθεται πως έστριβα το τιμόνι σε μια αλάνα πάνω από το σπίτι μου όταν η Κυψέλη ήταν ακόμα στις δόξες της.το θυμάμαι σαν και σήμερα.
αυτό το corollaki αν και station ήταν 3θυρο.πολύ γερό σκαρί.όταν ήμουν περίπου 8 χρονών είχε κατεβάσει από τους πρόποδες του Παρνασού κομμένα έλατα,ότι είχε απομείνει από φωτιά που είχαν βάλει.εννοείται πως οι κορμοί των δέντρων κόβονταν σε 2 μέτρα περίπου μήκος και φορτώνονταν στο πορτ παγκαζ και στη σχάρα.το αυτοκίνητο είχε κάτσει όταν ήρθε ο πατέρας μου στο σπίτι στο χωριο αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα.αυτό το δρομολόγιο το έκανε 6-7 φορές ο πατέρας μου τη συγκεκριμένη μέρα και τα ξύλα έβγαλαν τον παππού μου δυο χειμώνες.καταλαβαίνετε για τι ποσότητα μιλάμε.(ας το κάνω και εγώ με το δικό μου και στανταρ θα κοπεί στα δυο ή έστω θα αρχίσει να διαμαρτήρεται).
όσον αφορά το λόγο που το αποχωριστήκαμε ήταν γιατί είχε 3 μεγάλα τρακαρίσματα.το ένα το βλέπετε.είχε γίνει στα κάτω πατήσια και από την ασφάλεια της αμερικάνας δεν πήραμε δραχμή τότε γιατί μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια η ασφαλιστική της είχε κλείσει και εννοείται πως αυτή την είχε κάνει για το αμερικα.το μεγαλήτερο πλήγμα όμως για την καρότσα του έγινε στην εθνική όδό νωρίτερα(ήταν αν θυμάμαι το πρώτο τρακάρισμα που ενεπλάκει ο πατέρας μου).
είχε γίνει καραμπόλα στην εθνική και ο πατέρας μου φρέναρε και σταμάτησε έγκαιρα στην άκρη αλλά μία μερσεντές της τότε εποχής=θωρηκτό που οδηγούσε ένας παππούς είχε αντίθετη άποψη.ή να το θέσω καλήτερα ο παππούλης αυτός στην τροχαία δήλωσε ότι απλά δεν φορούσε τα γυαλιά του και δεν μας είδε.το αποτέλεσμα ήταν να φύγω από τα χέρια της συγχωρεμένης της γιαγιά μου και να βρεθώ στο πάτωμα του συνοδηγού.καταλαβαίνετε τι ηλικία είχα και ότι πίσω δεν υπήρχαν ζώνες και δεν ήμουν και σε ειδικό καθισμα για μωρά(βασικά μόλις είχα σαραντήσει αν θυμάμαι καλά).ε μετά από αυτό το τρακαρισμα και επειδή ο πατέρας μου τότε δεν ήξερε και πολλά το αυτοκίνητο δεν ήταν σωστό,το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε όταν μας τράκαρε η αμερικάνα.το αυτοκίνητο φτιάχτηκε,έβγαλε το χειμώνα και το καλοκαίρι δόθηκε για απόσυρση και καλά και πήραμε το starletaki μας.το corollaki όμως ξαναπουλήθηκε από το μαντρά την πρώτη εβδομάδα.δυστηχώς ο πατέρας μου ακόμα λυπάται το φουκαρά που το αγόρασε αλλά δεν ήξερε ότι θα πουληθεί.
τώρα να απαντήσω στην ερώτηση του Κυριακου.αν δεν είχε υποστεί όλα αυτά δεν θα το είχαμε πουλήσει και ναι το ομολογώ πως αν δούλευα αυτή τη στιγμή και έβρισκα ένα ίδιο θα το αγόραζα.θα έδινα και 1000 ευρώ ανάλογα τη κατάσταση που θα ήταν η καρότσα του.εδώ σκέφτομαι να ανεβάσω στο χωριό το starletaki όταν αποφασίσουμε να το κόψουμε από την κυκλοφορία και σιγά σιγά να το φτιάξω αλλά θέλει λεφτά,πολλά λεφτά δυστηχώς και δεν ξέρω τι από όλα να πρωτοφτιάξω.το δικό μου ή το starletaki?