Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
02-10-07, 16:05
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Χωρις να σημαινει κατι, και γω ειχα δοκιμασει να βαλω led στο κοντερ του ΕΕ80 μου αλλα, αλλου μου φωτιζε περισσοτερο και αλλου λιγοτερο.
|
Για να μην πέφτει το φως από το Led σε ένα σημείο, το κόβεις λίγο από μπροστά, ώστε να μην συγκεντρώνεται, αλλά να διαχέεται...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ερωτηση... αμα βγαλω τα καποτακια απο τα led θα εχει προβλημα με θερμοκρασια βγαζουν θερμοκρασια???
|
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δε σου συγκρατούν την θερμότητα τα καπάκια...
|
02-10-07, 16:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όταν λες το κόβεις λίγο μπροστα, τι εννοείς;
|
02-10-07, 16:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μαλλον εννοει να του κανεις μια σχισμη ωστε να βρισκει διεξοδο το φως. Σωστα Geo! ?
|
02-10-07, 19:04
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Πολύ καλησπέρα σας! Πριν από λίγο ξεκίνησα την επιχείρηση αλλαγής φωτισμού του πίνακα οργάνων μου. Αφού έλυσα τα απαραίτητα, και έφτασα στον πίνακα, προσπαθω να αφαιρέσω το μαύρο πλαστικό για να έχω πρόσβαση και στις λάμπες. Εδώ όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα! Στο κέντρο (εκεί που δείχνω) απ' ότι φένεται υπάρχει ένα σημείο που μοιάζει να είναι κολλημένο και με εμποδίζει να αφαιρέσω το πλαστικό. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι γίνεται???
SOS!!!
|
02-10-07, 19:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Λαμπάκια LED έχεις βρει?Λογικά δεν είναι κολλημένο αλλά κρατιέται με κλιψάκια.Δεν ξέρω κι όλας σίγουρα.Τα κομμάτια που αφαίρεσες ποια ήταν και σε δυσκόλεψε κάποιο?
02-10-07, 19:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Δεν έχω κοιτάξει ακόμα για λαμπάκια... Μόλις δω τι λαμπάκια έχει από τη μάνα του, θα κοιτάξω. Τα μέρη που αφαίρεσα είναι σε πρώτη φάση το πλαστικο που περιβάλλει τους μεσαίους αεραγωγους και είναι σαν Γ. Ύστερα αφαίρεσα το πλαστικό που κάθεται το ραδιοσιντι. Δεν χρειάζεται βγει το ίδιο το ραδιοσιντι. απλά βγάλε την πρόσοψη μην γρατζουνιστεί καταλάθος.Τέλος Έβγαλα και το τζαμάκι των οργάνων. Η διαδικασία είναι σχετικά έυκολη. Το πρώτο πλαστικό που έβγαλα, κρατάει από 4 βίδες, 2αριστερά και 2 δεξιά και κάτω από το τιμόνι . Όλο το υπόλοιπο απλά ξεκουμπώνει. Τα άλλα είναι με βίδες. Επίσης μόλις φτάσεις στα όργανα βγάλε και από κει όλες τις βίδες που είναι γύρω γύρω. Έχει και μια μέσα αριδτερά που δεν φένεται καλά.
|
02-10-07, 20:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Μηπως αυτο που το κραταει ειναι η ντιζα?
|
02-10-07, 23:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
ναι και ειναι αρκετα δυσκολο να βγει αλλα υπερβολικα δυσκολο να μπει
|
03-10-07, 02:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Παιδιά όχι, αυτο το σημείο τελικά ήταν απλα... βιδωμένο!!! Μόνο που η βίδα ήταν από μέσα προς τα εξω και για να ξεβιδώσει έπρεπε να ξηλωθεί όλος ο πίνακας οργάνων. Το ανακάλυψα όταν προσπαθώντας να βγάλω το εν λόγω πλαστικό έβαλα λίγη παραπανω δύναμη... Ευτυχώς το μόνο που έσπασε ήταν η βάση της βίδας από μέσα. Από έξω δεν φένεται τίποτα. Λίγο το κακο!!
|
03-10-07, 02:32
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17575002 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|