Παιδια η ON ειναι μια νεα εταιρεια στη χωρα μας αλλα διεθνως εμφανιζομενη με αλλα ονοματα, μονο μικρη δεν μπορει να χαρακτηριστει. Η εμπειρια μου μαζι της εδω και 2 μηνες χαρακτηριζεται ικανοποιητικη και τπτ παραπανω. αυτο εγκειται στο γεγονος οτι ενω τα χρακτηριστικα της γραμμης μου και γενικα ολα τα στοιχεια οντας θετικα, δεν καταφερνω να δω ταχυτητα πανω απο 4mbps. ακομα και η ιδια η εταιρεια, ακομα και οι ιδιοι οι τεχνικοι της αλλα ακομα και φιλοι που εχουν σπουδασει δικτυα κτλπ δεν μπορουν να καταλαβουν σε τι οφειλεται αυτο. απο κει και περα αλλα προβληματα δεν αντιμετωπισα. καποια παροδικα disconnects ή καποιες "κοιλιες" δεν θεωρω οτι ειναι απουσες σε αλλες εταιρειες οποτε και γι αυτο δεν τα αναφερω ως προβληματα. η τηλεοραση προσφερει αρκετα καλα καναλια με φυσικα μεγαλα περιθωρια βελτιωσης απο πλευρας προσθηκης κι αλλων. να σας ενημερωσω οτι το tvbox συνδεεται με ethernet με το router και με τη σειρα του, το router με πριζα τηλεφωνου...πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να τα εχεις ολα κοντα...και σε περιπτωση που καποιος χρησιμοποει desktop pc και η τηλεοραση ειναι σε αλλο δωματιο...ή πρεπει να κανει το σπιτι τσαντιρι και να τρεχει το καλωδιο μεσα στο σπιτι...ή θα πρεπει να δημιουργησει ασυρματο δικτυο μεσω καποιου wireless usb ή καρτα δικτυου. οταν εβρεξε τις προαλλες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...οποτε αναμενω καμμια καταιγιδα για να δω τι παιζει.
γενικα η on πλεον με ολα αυτα που προσφερει (δωρεαν αστικα-υπεραστικα-διεθνη, μεγιστη ταχυτητα στα 16, και tvbox) και με 35€ θεωρειται υπερ το δεον ελκυστικη προταση. επισης για να ειμαι και αντικειμενικος, γνωριζοντας ακομα 2 φιλους που εχουν on, να σημειωσω ποως δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα σε κανενα τομεα και πως βαρανε 9αρια χαλαρα. παντα ομως να γνωριζουμε ολοι οτι οσο πιο μεγαλα (=μακρια) καλωδια φορτωνουμε πανω σε ρουτερ κτλπ τοσο μεγαλυτερες οι απωλειες. επισης ενας βασικος παραγοντας εχει να κανει με το ποσο κοντα η μακρια βρισκεται η γραμμη απο τον κομβοτ της καθε εταιρειας...και τελος οταν μιλαμε για ασυρματη συνδεση μεσα σε ενα σπιτι...ενας φουρνος μικροκυματων να τεθει σε λειτουργεια σε εχει στειλει σε ταχυτητα που νομιζεις οτι εχεις dial-up
αυτα παιδες...οτι αλλο θελετε σχετικα με την εταιρεια...μπορω να σας πω την αποψη μου και την εμπειρια μου μιας που τον τελευταιο μηνα εχω κανει 116 κλησεις στην on για επιλυση της ταχυτητας μου...οποτε πλεον εχω γινει παντογνωστης! χαχαχαχαχα!