Εγώ ήμουνα πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή μου......
Είπα ότι θα κυνηγιέται.... δεν είπα πουθενά ότι τα έχει! Αλλο πράγμα το παίζω με ένα άλλο τουτου, και άλλο πράγμα το περνάω το άλλο τουτου. Απλά οι διαφορές θα είναι τέτοιες που του επιτρέπει να κυνηγιέται (και αν κάνει και κανένα λάθος ο άλλος να βγεί και απο πάνω!!! χαχαχαχα)
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Το type-R λόγου χάρη, εγώ σίγουρα δεν το έχω, γιατί είμαι ασημοκάπακος, πίνω τσαί. Κρίνωντας όμως απο το τσάι που πίνω εγώ, αλλά και απο το ότι το μαυροκάπακο κάνει 0-100 κοντά στα 7", λέω ότι πρέπει να κυνηγιέται μαζί του (όχι να το περνάει).
Επίσης, πιστεύω ότι saxoralla τα έχει. Επίσης σκεπτόμενος ότι εγώ κυνηγιέμαι μαζί τους, άρα λογικά τα έχει. Ακόμα, είναι πολύ σημαντική η λεπτομέρεια που θέτεις, ότι μέχρι 3ες ίσως να μας έχει. Αυτό βέβαια δηλώνει ότι πιο πάνω, τα έχουμε. Δεν νομίζω ότι είναι ζόρι να του φύγεις στην 3η.
Υ.Γ. Ανοίξαμε στον κηφισό, απο την στροφή του Village μέχρι την στροφή πριν την έξοδο της Καβάλας με Τype-R (το προηγούμενο), και με Scoda Octavia RS. Και στα 2 ανοίγματα με 2α. Για όσους δεν ξέρουνε την απόσταση, σαφώς και δεν μιλάμε για φανάρι. Πρέπει να είναι κάπου στα 700-800μ (? - πρέπει να το δω). Εννοείται ότι και στα 2 ήμουνα πίσω..... όμως τα αποτελέσματα δεν θα τα έλεγα άσχημα. Με το Type-R η διαφορά μας άγγιξε της 3 καρότσες (Δεν ξέρω τι άνοιγμα έκανε ο τύπος, και να είχε να δώσει κι άλλο και δεν το έκανε). Με το δε Scoda, η διαφορά μας ήτανε 1,5 καρότσα.
Νομίζω ότι είναι παααααααααααααααααρα πολύ καλά αποτελέσματα. Για την ακρίβεια τα περίμενα πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 03-10-07 στις 10:46.
|