Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
05-09-07, 12:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κυριακο, εχω κανει searching αλλα δεν εχω βρει καποιο κειμενο οπου να γινεται πληρη αναφορα για τα λαδια, οπως αυτα που παραθεσα στα ως ανω ποστ.
Ειχα κανει έκκληση σε ενα ποστ να γραψει καποιος για τα λαδια και δεν πηρα απαντηση.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...%E1%E4% E9%E1
Αν ειναι να μαζευω ποστ για να βγαλω καποιο συμπερασμα, αστα βραστα.
Αν και ειναι προσβλητικο αυτο που θα πω ειναι οτι απο το psclub.gr, adsl.gr, myphone.gr που πληροφορήθηκα για το τι σημαινουν αριθμοι κλπ εγινε με ενα απλο searching στο google(!!!)
|
05-09-07, 14:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχει δίκιο ο Τόλης. Δε μπορούμε να βρούμε κάτι που έχει ειπωθεί πριν καιρό. Είναι ταξινομημένα όλα ανά μοντέλο, αλλά γράφονται πράγματα που αφορούν όλα τα μοντέλα. Δεν ξέρω ...μήπως πρέπει να ταξινομηθούν αλλιώς για να μποορύμε να βρίσκουμε πράγματα κι όχι να γυρίζουμε όλο το site και πάλι δύσκολα να έχουμε αποτέλεσμα? Προφανώς είναι δύσκολο να γίνει αυτό....
EndurasKE-30 Θανάση με λένε...εσύ νομίζω Κυριάκος? Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
|
05-09-07, 14:57
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Εγω εχω 4e-fte.Nα βαλω motul 5-40 ή 10-40?
|
05-09-07, 15:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jethro tull
|
10-40 καλύτερα...
|
05-09-07, 17:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ναι Θαναση, Κυριακος ειναι το ονομα μου.
Καποια στιγμη θα πρεπει να γινει αυτο που λες.
10w40 θα προτεινα και εγω γιατι τσιμπαει λαδακι και η τουρμπινα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
05-09-07, 23:37
|
|
|
|
|
|
Ρε παιδια , μιας και εχει ερθει η ωρα να αλλαξω τα λαδια μου , σκεφτηκα να αγορασω εγω τα λαδια και να τα παω στην ΤΟΥΟΤΑ να μου τα αλλαξει( γινεται , δεν γινεται? ). Εχω κανει μονο 7500 , μιας και τα λαδια που μου εβαλαν σε καποια αντιπρωσοπία , ηταν ημισυνθετικα. Επομένως χρειάζομαι καποιο καλό λάδι για άλλα 7500χλμ. Καταρχήν μου είπαν να βάλω καλύτερα 10-40W. Εσεις τι λέτε γι αυτο? Αμά είναι να πάω στο Castrol TXT? Θα είναι ΟΚ?
Επίσης πόσο το αγοράσατε?
|
|
|
|
06-09-07, 01:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ρε παιδια , μιας και εχει ερθει η ωρα να αλλαξω τα λαδια μου , σκεφτηκα να αγορασω εγω τα λαδια και να τα παω στην ΤΟΥΟΤΑ να μου τα αλλαξει( γινεται , δεν γινεται? ). Εχω κανει μονο 7500 , μιας και τα λαδια που μου εβαλαν σε καποια αντιπρωσοπία , ηταν ημισυνθετικα. Επομένως χρειάζομαι καποιο καλό λάδι για άλλα 7500χλμ. Καταρχήν μου είπαν να βάλω καλύτερα 10-40W. Εσεις τι λέτε γι αυτο? Αμά είναι να πάω στο Castrol TXT? Θα είναι ΟΚ?
Επίσης πόσο το αγοράσατε?
|
Τα ΤΧΤ τα πήρα 35Ε τα 4L. Από trade-wind. Αν δε βάλεις αυτά βάλε motul. Πάνω κάτω τα ίδια έχουν και είναι νομίζω και λιγάκι φθηνότερα. Αλλά νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πας σε 10-40. καλύτερα 5-40 ειδικά αν σκοπεύεις να βγάλεις το χειμώνα με αυτά. Στις κρύες εκκινήσεις είναι πιο λεπτόρευστα οπότε προστατεύουν καλύτερα το μοτέρ. Άσε που δεν έχεις και παλιό μοτέρ να θες πιο παχιά να μην καίει κλπ.
|
06-09-07, 02:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jethro tull
|
δεν βιβλιο κατασκευαστη
δεν νομιζω να θες τοσο ψιλα μην θελει κ 20-50
|
06-09-07, 21:00
|
|
|
|
|
|
Αυτα έβαλες http://www.trade-wind.gr/index.php?c...83&prod_id=148 , dRiveR7? Γιατι αυτα λεει οτι κανουν 28€.
Να ρωτησω ακομα 2 πραγματα που δεν μου απαντηθηκαν....
1) Μπορω να τα παρω και να τα παω στην ΤΟΥΟΤΑ και να τους πω , αυτα βαλτε μου , χωρις να υπαρξει προβλημα εγγυησης?
2) Επειδη βλεπω οτι ειναι φουλ συνθετικα ,υπαρχει καποιο προβλημα που θα τα αλλαξω στα 7500χλμ(ειναι το προγραμματισμενο σερβις)?
|
|
|
|
06-09-07, 21:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ναι electro, αυτά έβαλα...προφανώς έπεσε η τιμή τους. Έχει σχέση με αποθέματα, μπορεί η castrol να μην τα ξαναβγάλει με αυτήν την ονομασία...πολλά μπορεί να συμβαίνουν. 35Ε τα είχε πριν 2-3 μήνες.
Μπορείς να τα πας στην αντιπροσωπία και να στα αλλάξουν χρεώνοντας σου απλά την εργασία. Αλλά αν θες μόνο λάδια να αλλάξεις, βάλτα κάπου έξω. Σε ένα βενζινάδικο να πας 5Ε σου παίρνουν και σου αλλάζουν κ φίλτρο (να το έχεις εσύ από ΤΟΥΟΤΑ), ενώ στην αντιπροσωπία.........
Αν έχεις και άλλα να κάνεις οκ. Πρόβλημα με εγγύηση δεν έχεις, σε καμία περίπτωση! Αν είναι κανένας βλάκας μηχανικός και σου κάνει κανένα νούμερο....εσύ επέμενε να τα βάλεις, στο κάνει γιατί χάνει από τα λάδια με αυτόν τον τρόπο.
Το ότι είναι φουλ συνθετικά, θεωρητικά τους δίνει περιθώριο ζωής 15000. Βέβαια καλύτερα να μη μένουν τόσο. Και εγώ φουλ συνθετικά βάζω και τα αφήνω 7500. Καλό κάνει ...κακό δεν κάνει....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16890001 seconds (82,52% PHP - 17,48% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|