Λοιπόν...
Σήμερα το πρωί βρήκα ευκαιρία και πήγα το αμάξι στον Γιαννίτσα για να ελέγξουν αυτό το σφύριγμα που μου έκανε κοντά στις 4.000 στροφές...
Το πήγα 8.30 το πρωί και 9.00 με παίρνουν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω το αμάξι... (???)
Μου λένε πως το σφύριγμα το κάνει το τελικό καζανάκι (GroupN) που έχω βάλει. Ψιλοκόλλησα...(!) Πάω από εκεί να παραλάβω το αμάξι, και τους ξαναρώτησα 10 φορές αν είναι σίγουροι 100% για αυτό που λένε. Ήταν κατηγορηματικότατοι. Μάλιστα στο χαρτί παράδοσης μου έχουνε γράψει πως φταίει πιθανόν το διάφραγμα του τελικού(?). Εγώ νομίζω πως η GroupN δεν έχει διάφραγμα... Είναι τελείως ελεύθερη... Τεσπα...
Επί τόπου πάω στον εξατμισά που έβαλα την GroupN. Το πάμε μια βόλτα το αμάξι μαζί, το ακούει και συμφωνεί και εκείνος πως το κάνει η εξάτμιση. Την κοιτάει, την ψάχνει, την ψαχουλεύει... Άψογα όλα. Ούτε τρύπα, ούτε προβληματική συγκόλληση κτλπ κτλπ. Μου είπε πως δεν έχει τίποτα η εξάτμιση, και πως μάλλον έχει μαζέψει καρβουνίλα. Να βγω κανένα ταξίδι μου είπε και να το πλακώσω στην εθνική να ξεχαρμανιάσει και όλα θα φτιάξουν.
Τι λέτε εσείς ρε παιδιά? Έχετε καμιά γνώμη πριν βγω εθνική και μαζέψω 10 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα?