Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
28-06-07, 13:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ο δισκος ειναι sata i ide? οταν μπουταρεις απο το cd iparxei mia diadikasia giayto gia epidiorthvsi μαζι με το pc σου δωσαν καμια δισκετα sis ,nfors ktl ktl?
|
28-06-07, 13:40
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν εχει ξανασβησει απο τοτε που αλλαξα καρτα. Ανοιγει κανονικοτατα αλλά μολις παει να φορτωσει που πεταει αυτο το μυνημα που εγραψα πιο πανω. Και safe mode να επιλεξω, παλι το ιδιο μου πεταει....
Δεν ξερω τι σκ@τ@ να κανω...
|
Το εαν σου ξανασνησει θα το καταλαβεις αφου ξεκινησεις να λειτουργεις στα windows...
Τι εκδοση εχεις?
|
28-06-07, 13:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ο δισκος ειναι IDE. Τα windows που εχω ειναι τα XP. Μονο με Cd νομιζω μπουταρονται αυτά. Βαζω το Cd, το μπουταρω, ξεκιναει η διαδικασία, με βαζει σε κατι μπλε οθονες που δειχνει κατι να φορτωνει και μετα μαυριζει για λιγο η οθονη και μετα ξανα μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα ή παραμενει σε αυτη τη μαυρη οθονη μεχρι που το κανω restart γιατι κολλαει εκει για αρκετη ωρα...
|
28-06-07, 14:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αμα σου βγαζει αλαμπουρνεζικα δοκιμασε να μινεις με ενα dimaki ραμ αλιος αν εχεις μονο ενα αλαξε του τι θεση αλιος μπες τσατ γιατι πηραμε φοτια με λιγα λιγα μνματα απο τον καθενα δεν βγαινει ακρη
|
|
|
|
28-06-07, 14:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μου πεταξε τωρα το μύνημα
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the first time you see this stop error screen restart your computer.
If thsi screen appears again, follow these steps:
Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters.
Chack with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable bios memory options such as caching or shadowing. If you need to use sfae mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced start up options, and then select safe mode.
Technical information
***STOP 0x0000007E (0xC00005, 0x80967E09, 0xF9E84544, 0xF9E84244)
|
28-06-07, 14:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
το μαιλ μου ειναι spok74@hotmail.com
|
|
|
|
28-06-07, 18:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Λοιπόν... το τελείως άσχετο...
Πηγα και πηρα καινουρια καρτα γραφικων... Στην αρχή αναβε η οθόνη αλλα μου πεταγε αυτα τα ηλίθια μηνυματα και δεν μπορούσα να μπω στα windows...
Κλεινω λοιπόν τον υπολογιστη και παω για φαι...
Γυρίζω πίσω κα τον ξανανοίγω και δεν ανοιγε πάλι η οθόνη !!!
Τα πέρνω και αρχιζω να βγαζω τα Ντιμάκια, να τους αλλάζω θέση, να κάνω πειράματα βαλε-βγάλε κτλπ....
Να μην τα πολυλογώ, αφου τις βαζω σε μια συγκεκριμένη θέση... αναβει η οθόνη και αρχιζει να φορτωνει τα windows ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!!!
Μπηκα στα windows, εγκατεστησα τους καινουριους drivers της καρτας, εκανε επανεκινηση και τωρα όλα δουλευουν ρολόι.......!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!! ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ-PC, αναγκαστηκα να παρω καινουρια καρτα γραφικων (μαλλον τσαμπα) και τελικά κατι ειχαν παθει με τη διακοπη τα Ντιμάκια (στατικό ηλεκτρισμό?, κόλλημα? ούτε και ξέρω) και τωρα μου άνοιξε κανονικα...
Ειχα ετοιμαστει ψυχολογικά για φορματ κτλπ και σκεφτομουνα πως να μεταφερω αρχεια, να μη χασω ε-μειλ κτλπ και τελικά ως δια-μαγείας του την πάυλωσε του υπολογιστη να δουλέψει...
Εεεερε αβυσσος η ψυχη των Η/Υ...
Επόμενη κίνηση, άνοιγμα παράθυρου, στόχευση και εκτίναξη δια κλωτσιάς του υπολογιστή στον κάδο που κοσμεί την είσοδο της πολυκατοικίας μας...
Τί να πω.... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια και ειδικά τον Άλεξ που το ζάλισα το παλικαρι με ερωτησεις και τηλέφωνα.
Ελπίζω αυριο που θα τον ξανανοίξω να μην έχω πρόβλημα. Θα ενημερωσω...
Και πάλι θενξ.
|
28-06-07, 18:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
μπα...... αυτη ειναι ι δολεια μου φιλε μου ευχαριστος οτι αλο θελεις... δεν ενοχλεις προσθεου!
|
29-06-07, 10:55
|
|
|
|
|
|
Αφου λυθηκε το προβλημα ολα καλα!!! Sorry που εφυγα χτες , αλλα επρεπε να τελειωσω μια εργασια στην δουλεια μου και μετα που σχολασα εφυγα και γυρισα στο σπιτι μονο για υπνο...
Παντως για κοιταξε μετα απο ωρα λειτουργιας εαν ειναι ολα ΟΚ......
|
29-06-07, 11:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πας καλα βρε electro που ζητάς και συγνώμη? Και μονο που ασχοληθηκες σε ευχαριστω πολύ.
Σημερα το άνοιξα το PC και όλα ηταν μια χαρά... Τι να πω ρε παιδιά.... Μακαρι να μη μου ξανατυχει, πιο πολύ απο ψυχολογικής απόψεως.... Καταλαβαινετε τώρα. Και μόνο στην σκέψη ότι θα έμπαινα σε διαδικασίες backup και format κτλπ κτλπ είχα φρικάρει.
Θα πάω σημερα να αγοράσω δυο μπλε χαντρες και 1 κιλο σκορδα να τα κρεμασω στον σκληρό...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!! |
toyota maniac |
Θελω βοηθεια |
7 |
06-05-10 04:51 |
Βοηθεια |
sashatoyota |
Θελω βοηθεια |
4 |
27-02-09 09:43 |
ΒΟΗΘΕΙΑ |
luna2007 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
19-03-07 21:19 |
βοηθεια!!!! |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
14 |
23-01-07 23:01 |
βοηθεια |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
1 |
21-01-07 23:40 |
Page generated in 0,17013693 seconds (82,98% PHP - 17,02% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|