Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
15-07-07, 15:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στο τσακ ημουν να παω Τουμπάι αλλα δεν εκατσε. Γι'αυτο εχω κλεισει 4 μερες στη Σαντορινη και μετα κανα 10ημερο στη Χαλκιδα. Εχει παει κανεις Σαντορινη? Ειναι ωραιες οι θαλασσες?
15-07-07, 16:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Εγω θα παω σε καποιο μερος της Κορινθιας. Αα! Λεγεται Κορινθος!. Και θα ειναι στο κεντρο της πολης. Στο ΓΡΑΦΕΙΟ!!!
Θα παρω αδεια 2 εβδομαδες τον Σεπτεμβρη για να δωσω ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ).
Κλεινω 9 χρονια χωρις καλοκαιρινες αλλα και χειμωνιατικες διακοπες. Αποτι βλεπω και του χρονου μια απο τα ιδια θα ειναι, θα τα κανω 10!!!
|
15-07-07, 16:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Εγω θα παω σε καποιο μερος της Κορινθιας. Αα! Λεγεται Κορινθος!. Και θα ειναι στο κεντρο της πολης. Στο ΓΡΑΦΕΙΟ!!!
Θα παρω αδεια 2 εβδομαδες τον Σεπτεμβρη για να δωσω ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ).
Κλεινω 9 χρονια χωρις καλοκαιρινες αλλα και χειμωνιατικες διακοπες. Αποτι βλεπω και του χρονου μια απο τα ιδια θα ειναι, θα τα κανω 10!!!
|
Άντε να τα εκατοστήσεις ρε!!!Χα χα χα.Πλάκα κάνω.Και πότε το βλέπεις να κάνεις διακοπές ρε συ;Πότε θα ξεκουραστείς λίγο;
15-07-07, 16:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
κακα τα ψέματα φίλε μου Τόλη διακοπές χρειαζόμαστε όλοι.άλλοι πολύ και άλλοι λιγότερο.το ευτύχημα είναι ότι ζεις στην κόρινθο και όχι σε καμια αθήνα ή Θεσ/νικη όπου τα πράγματα είναι πιο ζόρικα.περισσότερος θόρυβος,καυσαέρια κλπ κλπ
|
04-08-07, 03:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παιδιά ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.Επιτέλους παίρνω την Corollara μου και φεύγω κι εγώ για τις διακοπούλες μου.Καλά να περάσετε αυτοί που θα φύγετε και καλά κουράγια εσείς που μένετε πίσω.Και να θυμάστε.Πάντα με προσοχή στους δρόμους.
04-08-07, 11:53
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Παιδιά ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.Επιτέλους παίρνω την Corollara μου και φεύγω κι εγώ για τις διακοπούλες μου.Καλά να περάσετε αυτοί που θα φύγετε και καλά κουράγια εσείς που μένετε πίσω.Και να θυμάστε.Πάντα με προσοχή στους δρόμους.
|
Καλο καλοκαιρι corollaxli!!!! Να προσεχεις( ) και να γυρισεις ανανεομενος( )!!!!!
|
05-08-07, 00:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Καλο καλοκαιρι corollaxli!!!! Να προσεχεις( ) και να γυρισεις ανανεομενος( )!!!!!
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ.Αυτή τη στιγμή είμαι ήδη στο χωριό μου.Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά
05-08-07, 11:24
|
|
|
|
|
|
Την Παρασκευή έχει αναχώρηση για Κέρκυρα (για 8η φορά)
Η δωρεάν διαμονή που μου εξασφαλίζει ο προορισμός είναι πολύ δυνατό επιχείρημα.Ειδικά φέτος που τα οικονομικά πάνε...στον
Κατά τα άλλα οι διαδρομές Τρίπολη - Άστρος (για μπάνιο στις Πόρτες, στην 4η καντίνα) και Τρίπολη - Ναύπλιο (από Κωλοσούρτη) προσέφεραν και θα προσφέρουν μέχρι τέλος καλοκαιριού ελπίζω, στιγμές οδηγικής απόλαυσης...
Quote by janakasgr
Παράθεση:
Συμφωνω, μπορει η θαλασσα να ειναι 40 λεπτα μακρια αλλα δεν τη χρειαζεσαι κιολας..
|
Quote by giannak1986
Παράθεση:
Κάστρι Κυνουρίας for ever!!
Ούτε καύσωνας ούτε θόρυβος μόνο βουνό καθαρός αέρας!
|
Quote by nuntius
Παράθεση:
Πάλι Άστρος Κυνουρίας θα δουλέψει, θα χαραμιστεί η Corollaρα μου...προβλέπω.
|
Κανένα καφέ θα πιούμε ;
20-08-07, 02:35
|
|
|
|
|
|
Παιδια στις 9,30 σημερα το βραδυ , σαλπαρω για Κρητη! Θα μεινω μια εβδομαδα , αλλα με τα πηγαινε - ελα , θα ειμαι Αθηνα στις 29. Καλα να περασετε αυτες τις μερες και προσοχη στους αδειους Αθηναικους δρομους!!!!!!
|
20-08-07, 09:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εγω πηγα 2 ημερες στο Θεολογο, δυο ημερες Βραυρωνα και μολις γυρισα απο ενα 4ημερο στην Τηνο η οποια ειναι απιστευτη!
Δε μου φτανουν οι διακοπες!!!!!!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17056108 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|