Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
31-05-07, 22:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οντως ειδικα απο 3 σε 4 ειναι τρελα και κατεβασμα απο 5 σε 4 γινεται μεσα σε χιλιοστα του δευτερολεπτου
01-06-07, 02:58
|
|
|
|
|
Προσοχη ομως στα γρηγορα κατεβασματα απο 5η σε 4αρτη γιατι εγω την εχω πατησει και αντι για τεταρτη εβαλα 2ερα.Παλι καλα που εχω Toyota.
Οσο για τα Γαλλικα και του πατερα μου το Xcara εχει μαλακο κιβωτιο αλλα και στο δικο του μερικες φορες κολλαει η πρωτη.Δεν ειναι τιποτα ειναι μεχρι να ανεβουν τα λαδια του σασμαν και να λιπανου καλα ολα τα γραναζια.Γι΄ αυτο και το φαινόμενο παρατηρείται οταν εχει κρυώσει το αυτοκινητο.Παντος να πω την αληθεια οταν το κιβωτιο ειναι μαλακο δεν το ευχαριστιεμαι.Το δικο μου που ειναι πιο σκληρες οι αλαγες το γουσταρω πιο πολυ γιατι φαινεται αληθηνο και οχι ψευτικο σαν του Xcara.
|
05-06-07, 15:20
|
|
|
|
|
|
Επιτελους μετα απο 5 μερες μπορω και ξαναγραφω!!! Ειχα το γνωστο προβλημα με το forum , αλλα σημερα διωρθωθηκε , αλλα φαινομαι κανουργιος τωρα!!!!
Τεσπα , στο θεμα μας τωρα! Πηγα την Πεμπτη στον Πασπαλιαρη και μαντεψτε... Μου εριξε σπρευ!!! Το κιβωτιο πηρε τα ισα του αλλα μεχρι ποτε παλι????? Δεν ξερω εαν οντως ειναι αυτο ή κατι αλλο , αλλα επιμενουν αυτοι να μην ανησυχω , δεν ειναι τιποτα!!!
|
05-06-07, 17:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Δεν υπάρχει λόγος άγχους. Τώρα που σου έριξε σπρέυ αν το ξανακάνει, του το πας, του λες στο'φερα και θα τον πιέσεις να στο αλλάξει!
|
05-06-07, 17:55
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Δεν υπάρχει λόγος άγχους. Τώρα που σου έριξε σπρέυ αν το ξανακάνει, του το πας, του λες στο'φερα και θα τον πιέσεις να στο αλλάξει!
|
Εννοειται οτι θα το κανω αυτο...
|
05-06-07, 21:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ειμαι της αποψης οσον αφορα το διαφορικο, οπως ακουγεται το κροταλισμα με την οπισθεν.βλεπετε και post του gianni g6.
18-06-07, 15:05
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
ειμαι της αποψης οσον αφορα το διαφορικο, οπως ακουγεται το κροταλισμα με την οπισθεν.βλεπετε και post του gianni g6.
|
Μπορεις να δωσεις το λινκ με αυτο το ποστ για να το δω? Τις τελευταιες μερες διαπιστωσα εναν θορυβο σαν και αυτον που αναφερετε στην αρχη αυτου του topic. Ο θορυβος ειναι δεν ειναι πολυ δυνατος , αλλα εχω την αισθηση οτι το κανει και μολις κανω οπισθεν....
Τι να ειναι???
|
18-06-07, 15:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά, εμένα όταν κάνω όπισθεν τη στιγμή που αποσυμπλέκει - ιδιαίτερα αν αφήσω απότομα- ακούγεται στιγμιαία ένας θόρυβος σαν σφύριγμα. Στιγμιαία όμως μόλις αποσυμπλέξει και αρχίσει να κινέιται το αμάξι. Αμέσως μόλις κινηθεί σταματάει. Το κάνει καιρό. Το είχαν δει στην ΤΟΥΟΤΑ αλλά δεν είναι τπτ μου είπαν. Μήπως έχει κανείς κάτι παρόμοιο? Άλλη δυσλειτουργία δεν εμφανίζεται...ούτε πατινάρει ούτε σκαλώνει καμία ταχύτητα πουθενά.
|
18-06-07, 15:51
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Παιδιά, εμένα όταν κάνω όπισθεν τη στιγμή που αποσυμπλέκει - ιδιαίτερα αν αφήσω απότομα- ακούγεται στιγμιαία ένας θόρυβος σαν σφύριγμα. Στιγμιαία όμως μόλις αποσυμπλέξει και αρχίσει να κινέιται το αμάξι. Αμέσως μόλις κινηθεί σταματάει. Το κάνει καιρό. Το είχαν δει στην ΤΟΥΟΤΑ αλλά δεν είναι τπτ μου είπαν. Μήπως έχει κανείς κάτι παρόμοιο? Άλλη δυσλειτουργία δεν εμφανίζεται...ούτε πατινάρει ούτε σκαλώνει καμία ταχύτητα πουθενά.
|
Και εμενα αυτο μου κανει!!! Δεν εχω δει και εγω καποια δυσλειτουργια , αλλα δεν ξερω εαν πρεπει να ανησυχω...
|
18-06-07, 16:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όχι σφύριγμα του συμπλέκτη, έτσι? Άλλο σφύριγμα σαν να έρχεται από έξω, από κάτω κάπου τέλος πάντων αλλά όχι από συμπλέκτη....δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16440105 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|