Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη καταρχην στα παιδια που συζητανε ολα τα παραπανω για μια παραθεση που θα κανω.Πριν καμποσες μερες ειχα και εγω εκφρασει την αποψη μου πανω στο θεμα και δυστυχως παιδια δεν συμφωνουσα μαζι σας.Η αποψη αυτη ουτε ειχε υβριστικο λεξιλογιο ουτε εθιγε καποιον αλλα αντιθετα προσπαθησα να περασω μια γενικοτερη ιδεα του τι σημαινει για εμενα το corolla club,σαν μια γενικη ιδεα για ανθρωπους που εχουν κατι κοινο.Την αγαπη τους για το αυτοκινητο.Και συγκεκριμενα για το toyota μας.
Δυστυχως αυτο φαινεται οτι ενοχλεισαι καποιους που προσπαθουν να με πεισουν οτι για να αγαπαω τα toyota θα πρεπει να ειμαι μελος(;
του club.Θα πρεπει να ερχομαι στις συναντησεις και να πληρωνω την οποια συνδρομη μου ζητηθει!Αν δεν κανω ολα αυτα ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να σας μιλαω,να διαφωνω μαζι σας και να συζηταω μεσα στο site καποια προβληματα που τυχον ειναι και δικα σας.Και φυσικα δεν εχω το δικαιωμα να χρησιμοποιω το ονομα corolla club διοτι πολυ σωστα εχετε αγορασει τα δικαιωματα!!Ουτε στο αυτοκινητο μου θα το βαλω,ουτε screensaver στην οθονη μου,ουτε θα λεω αυτην τη λεξη απο εδω και περα μην μου ερθει ουρανοκατεβατη καμμια μηνυση!!Θα ξηλωσω και την αφισα της Παμελα Αντερσον απο την ντουλαπα μου διοτι σιγουρα δεν την ρωτησα για να την βαλω.
Δυστυχως φιλε μου Μιχαλη και το λεω με λυπη και οχι με ειρωνεια,ερμηνειες του τυπου
φιλε mechanicaf σημερον 21-4-07 αποφασισε η διοικηση να διαγραψει το ποστ σου γιατι θα προξενουσε αντιδρασεις(!!!!!) οπως εχουν γινει και στο παρελθον(;;;
) τιμα την επετειο της 21 Απριλιου ετσι οπως της αξιζει!!
Και αν νιωθεις οτι σε θιγει κατι απο τα παραπανω δεν πειραζει ξανασβηστα ουτως ή αλλως δ ι α φ ε ρ ο υ μ ε!~.