Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
04-04-07, 00:01
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν υπαρχει λογος καν να το κανουμε θεμα εγω το βρισκω ομορφο του παλικαριου ετσι και αλλιως απλα εγω ηθελα να χασω κιλα και επισης ειναι κατι τι οποιο ξεχωριζει ειτε για καλο ειτε για κακο!!Η αληθεια ειναι ομως μια ειναι κατι σκληροπυρηνικο και για αυτο μου αρεσει!!!!!
04-04-07, 01:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Αν θες να χάσεις κιλά και να πηγαίνει καλύτερα το αυτοκίνητο κάνε δίαιτα......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
04-04-07, 01:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anka1976pa
Δεν αφορουσε εσενα το μηνυμα,προς αποφυγη παρεξηγησεων,καθε αποψη εννοειται δεκτη,αλλα οχι και να επιβαλλεται με το ετσι θελω,συνοδευομενη και με χαρακτηρισμους...Εγω προσωπικα δεν το ανεχομαιιιιιιιΚαι στην τελικη εβαλα το carbon επειδη το γουσταρα αλλιως δεν θα το εβαζα.Δεν υπαρχει λογος να απολογουμαι για τιποτα και για κανεναν(νομιζω οτι καναμε την τριχα τριχια)
|
Εντάξει φίλε μου, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Όπως εσύ έκανες το γούστο σου κ έβαλες το αυτοκόλλητο έτσι κ εγώ είπα τη γνώμη μου. Συζήτηση κάνουμε...Και εννοείται δεν απολογείσαι σε κανέναν ούτε εμείς δικάζουμε κανέναν...
|
04-04-07, 02:25
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anka1976pa
Δεν αφορουσε εσενα το μηνυμα,προς αποφυγη παρεξηγησεων,καθε αποψη εννοειται δεκτη,αλλα οχι και να επιβαλλεται με το ετσι θελω,συνοδευομενη και με χαρακτηρισμους...Εγω προσωπικα δεν το ανεχομαιιιιιιιΚαι στην τελικη εβαλα το carbon επειδη το γουσταρα αλλιως δεν θα το εβαζα.Δεν υπαρχει λογος να απολογουμαι για τιποτα και για κανεναν(νομιζω οτι καναμε την τριχα τριχια)
|
Φιλε μου δε σε ξερω για να εχω το δικαιωμα να σε κατηγορησω η να σε προσβαλλω.. Ουτε εχεις να απολογηθεις σε κανεναν φυσικα.. Ο καθενας βαζει οτι γουσταρει στο αμαξι του..
Εχω δικαιωμα ομως να πω τη γνωμη μου μιας και ειναι ενα ανοιχτο φορουμ.. Εσυ και αρκετος αλλος κοσμος το βρισκεις ωραιο, εγω το βρισκω καγκουρια το συγκεκριμενο πραγμα.. Και μην το παιρνεις στραβα, ουτε σε προσβαλλω ουτε τιποτα τετοιο.. Υποκειμενικο ειναι..
|
|
|
|
04-04-07, 11:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Φίλε madvinegar μάλλον δεν πρόσεξες καλά αυτά που έγραψα...Είπα πως αν ήταν αληθινό δεν θα έλεγα τίποτα! Το διευκρίνισα νομίζω αυτό! Εκεί θα αναγνώριζα τον σκοπό για τον οποίο μπήκε το συγκεκριμένο καπώ! Και πάλι όμως, και το τονίζω είναι προσωπική άποψη, δε θα θεωρούσα πως προσφέρει κάτι στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Και μη μου πεις πως τα αγωνιστικά που το χρησιμοποιούν παντού και πάντα είναι όλα ωραία...οπότε δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι το χρησιμοποιούν αγωνιστικά, άρα είναι καλαίσθητα!! Εξάλλου και οι ferrari, lamborghini και άλλα supercar είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά το έχουν βαμμένο...Και φυσικά επειδή είναι υποκειμενικά τα πράγματα έχω το δικαίωμα να τα λέω έτσι. Είναι η δική μου άποψη.
|
Οκ, καλά τα λες αλλά ξαναλέω πως το carbon μπαίνει στα αυτοκίνητα για πρακτικούς λόγους και για αυτο το λόγο δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Μπορεί όπως λες χρωματικά να μην ταιριάζει με κάποια χρώματα αλλά επειδή τα αγωνιστικά ή τα "φτιαγμένα" αμάξια δεν τα οδηγούνε στυλίστες ή κομμωτές, δεν νοιάζει κανένα αν το carbon θα ταιριάξει με το λουλακί ή με το βυσινομελιτζανί ή με το πορτοκαλοροδοκοκκινοκεραμυδί...
Και ξαναλέω, αληθινό ή μη, την ίδια απόχρωση βγάζουνε οπότε αυτό που σου μένει είναι η αίσθηση του αγωνιστικού και όχι η καλή σχέση στην χρωματική παλέτα.
Για να μην παρεξηγούμαι, δεν έχω βάλει carbon καπώ...
Αλήθεια, εγώ έχω μπλε σκούρο Ε12... Ταιριάζει να βάλω ή δεν δένει με το χρώμα?
Πάντα φιλικά και με αίσθηση χιούμορ...
|
|
|
|
04-04-07, 14:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Οκ, καλά τα λες αλλά ξαναλέω πως το carbon μπαίνει στα αυτοκίνητα για πρακτικούς λόγους και για αυτο το λόγο δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Μπορεί όπως λες χρωματικά να μην ταιριάζει με κάποια χρώματα αλλά επειδή τα αγωνιστικά ή τα "φτιαγμένα" αμάξια δεν τα οδηγούνε στυλίστες ή κομμωτές, δεν νοιάζει κανένα αν το carbon θα ταιριάξει με το λουλακί ή με το βυσινομελιτζανί ή με το πορτοκαλοροδοκοκκινοκεραμυδί...
Και ξαναλέω, αληθινό ή μη, την ίδια απόχρωση βγάζουνε οπότε αυτό που σου μένει είναι η αίσθηση του αγωνιστικού και όχι η καλή σχέση στην χρωματική παλέτα.
Για να μην παρεξηγούμαι, δεν έχω βάλει carbon καπώ...
Αλήθεια, εγώ έχω μπλε σκούρο Ε12... Ταιριάζει να βάλω ή δεν δένει με το χρώμα?
Πάντα φιλικά και με αίσθηση χιούμορ...
|
Χαχα ειλικρινά...μη βάλεις στο σκούρο μπλε...δεν θα ταιριάζει
Πέρα από την πλάκα τώρα, μόνος σου έρχεσαι στα λόγια μου και συμφωνείς πως το carbon μπαίνει για πρακτικούς λόγους κ όχι εμφάνισης. Έλα όμως που το συγκεκριμένο μπήκε για εμφάνιση κ όχι για πρακτικό λόγο...Από τη στιγμή που μπήκε για εμφάνιση κ μόνο οφείλει να είναι ωραίο! Αυτό και μόνο είπα από την αρχή!!! Και ξαναλέω για τρίτη φορά πως αν ήταν πραγματικό carbon δε θα είχα μιλήσει καθόλου για θέμα εμφάνισης!! Τι γίνεται...τη συγκεκριμένη γραμμή που το λέω αυτό την προσπερνάτε πάντα και δεν το διαβάζετε????!!!
|
04-04-07, 15:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Οκ τελευταία ερώτηση. Αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε προσπερνούσε και απλά το εβλεπες αλλα δεν ήξερες αν ειναι αληθινίο το carbon ή όχι, τί θα έλεγες? "Καλά έκανε το παληκάρι" ή "τι άσχημο αυτοκίνητο είναι αυτο"?
Σε ρωταω απλά για να καταλαβεις που κινειται η σκέψη μου...
|
|
|
|
04-04-07, 16:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Λοιπόν και τελευταία απάντηση γιατί το χαλάσαμε το θέμα...Αν με προσπερνούσε φυσικά και δεν θα καταλάβαινα ότι είναι αυτοκόλλητο. Αυτό που θα έλεγα είναι και πάλι πως δε θα ήταν κάτι που εγώ θεωρώ ωραίο. Σύμφωνοι πως το παληκάρι μπορεί να πορώνεται με την αγωνιστική αίσθηση που δίνει και καλά κάνει...!! Το γούσταρε και το έκανε! Για να καταλάβεις, το θεωρώ κάτι σαν τις αγωνιστικές ζάντες που είναι άσπρες αλλά πως να το κάνουμε...δεν τις βάζεις σε όλα τα αμάξια...βάλτες σε ένα κόκκινο ή μαύρο και μετά σε ένα ασημί! Ε...το ασημί δε θα ναι ωραίο! Δεν προσθέτει κάτι ωραίο στο μάτι!! Θα 'χει όμως αγωνιστικού look ζάντες!! Αυτό εννοώ, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Και φυσικά δεν το θεωρώ καγκουριά ούτε κιτς, ούτε ιδιαίτερα υπερβολικό σε καμία περίπτωση, ούτε είπα κάτι τέτοιο, έτσι? Απλά είναι μια επιλογή που δεν μου αρέσει για καθαρά λόγους εμφάνισης, σκοπός για τον οποίο έγινε κιόλας...
|
04-04-07, 17:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Τέτοιο μπλε είναι και η δικιά μου κορολλα. Σίγουρα δεν πάει? Για πείτε και οι υπόλοιποι καμιά γνώμη!
|
04-04-07, 17:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
πανεμορφα ειναι Μιχαλη...
Δεν ξαναμιλαω οπως κ δεν ξαναποσταρω σε αυτο το θεμα γιατι την καναμε κ@λο την κουβεντα....
Ενταξει παιδια εσεις που δεν εχετε καγκουρικα αμαξια κοροιδευτε τους αλλους που εχουν πανεμορφα "καγκουρικα"αμαξια.....
Υ.Γ. ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!
Υ.Γ.2 ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΦΤΗΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17046404 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|