Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-02-07, 17:16
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
καθώς καπάκι και δισκόπλακα είναι ένα κομμάτι...Αυτά τα ολίγα...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι για να έχει κραδασμούς τα ταμπούρα έχουν στραβώσει,Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου καθώς δεν χρησιμοποιούνται παρα μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση.
Φιλε Tsport192 αυτα τα δυο που λες πως γινεται να ισχυουν ταυτόχρονα?

Εφοσον καπάκι και δισκόπλακα είναι ένα κομμάτι και εφοσον τα ταμπούρα έχουν στραβώσει πως γινεται αυτο να μην επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου αφου κατ επεκταση εχει στραβωσει και η δισκοπλακα?
Απλα μπορει να μην γινεται τοσο αισθητο απο τον οδηγο οσο αν ειχαν στραβωσει οι μπροστινες δισκοπλακες οπου και θα το καταλαβαινε αμεσως ο Ανδρεας στο τιμονι.
Κυριακος
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 17:38
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου καθώς δεν χρησιμοποιούνται παρα μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση.
Όχι μόνο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 18:14
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου καθώς δεν χρησιμοποιούνται παρα μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση.
Δηλαδή, επειδή είναι του χειρόφρενου, πάυει να είναι μια ΜΗ ζυγοσταθμισμένη μάζα σε περιστροφή;;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 18:15
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Κυριάκο, αν δεις το σύστημα θα καταλάβεις. Δεν νομίζω ότι απο το μέγεθος που "μπαίνει" το ταμπούρο μέσα στη δισκόπλακα επιτρέπει να περάσει θερμότητα ικανή για να στραβώσει ο δίσκος. Όπως επίσης δεν νομίζω να επηρρεάζει την γεωμετρία του δίσκου αν παραμορφωθεί το καπάκι του ταμπούρου. Δεν μπορώ να βρω τρόπο, όπως το φέρνω στο μυαλό μου τουλάχιστον, που να μπορεί να επηρρεάσει το δίσκο.

Μιχάλη, εντάξει το ξέρουμε ότι εσυ τα "χρησιμοποιείς" και εφόσον κινήσε τα ταμπούρα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 18:31
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή, επειδή είναι του χειρόφρενου, πάυει να είναι μια ΜΗ ζυγοσταθμισμένη μάζα σε περιστροφή;;;;
Παιδιά το ξαναλέω, δεν είπα σε καμία περίπτωση να μην ζητήσει την αντικατάστασή τους!

Αυτό που λέω είναι ότι κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη, δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά, και ας είναι μη ζυγοσταθμισμένη μάζα σε περιστροφή...η ακτίνα της μάζας είναι πολύ μικρότερη από αυτή του τροχού...

Τι να πω? Ηλεκτρολόγος Μηχανικός είμαι όχι Μηχανολόγος...

Θα ρωτήσω και ένα φίλο μου μηχανολόγο και θα σας πω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 19:09
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και τα ημιαξόνια έχουν κατά πολύ μικρότερη διάμετρο από αυτή του τροχού, έχεις δει τι μπορούν, όμως να κάνουν αν στραβώσουν;;;
Τέλος πάντων δε νομίζω ότι κανείς κατάλαβε ότι θεωρείς πως δεν πρέπει να ζητήσει αντικατάσταση, και όντως το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν παυει να υπάρχει.
Και προς θεού μην θεωρήσεις ότι σε πήραμε απ'τα μούτρα....
Συζήτηση κάνουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 21:10
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το εχω παθει και εγω ειναι τετοιο το συστημα του χειροφρενου στα ε12 θελει πολυ προσοχη στο σφιξημο!!!εαν φυγει ελαχιστα αρχιζει και κανει ενα τρομερο συντονισμο απο το μποκαρισμα λες και θα γινει κομματια!!!
Παλιά 12-02-07, 21:59
Το avatar του χρήστη thanassis
thanassis Offline:

Περιοχή: Πέυκη
Δύναμη Σεβασμού: 281
thanassis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
να πω και εγω με την σειρα μου ομως οτι μια φορα που επλενα το αμαξι και τις ζαντες οταν τλειωσα το εβαλα κατευθειαν στο γκαραζ και την επομενη μερα παω να φυγω, κατεβαζψ το χειροφρενο και κολλισαν οι τροχοι! και ξεκολισε με πολυ γκαζι!! πως το εξηγειτε??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-07, 23:11
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ σε TS, απλώς κόλαγε κατά διαστήματα στο δρόμο το πίσω αριστερά φρένο και είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο T Sport.
Έχω δεί και αρκετές αναφορές στο Αγγλικό site.
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι μηχανικοί. Στα service "μαζεύουν" το χειρόφρενο στις προδιαγραφές που έχουν και μετά μπλοκάρει στο δρόμο! Ίσως κάτι δεν πάει καλά στα υλικά ή το σχεδιασμό και θα έπρεπε να το δεί η Τoyota.
Μού άλλαξαν τα πάντα των πίσω φρένων σε εγγύηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-07, 10:23
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παιδιά, να ξεκαθαρίσω κάτι: Τον συντονισμό εμένα μου τον ξεκίνησε εν κινήσει, μετά από αρκετά χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης χωρίς να έχω τραβηγμένο (έστω και λίγο) το χειρόφρενο. Αμέσως μετά το σέρβις που είχα κάνει προ ήμερών δεν διαπίστωσα να έχουν σφίξει το χειρόφρενο, όπως ήταν όταν το πήγα έτσι και το πήρα. Το μόνο που κάνανε στο σέρβις ήταν η αλλαγή στα τακάκια και ζυγοστάθμιση.

Ο μηχανικός από την αντιπροσωπεία που έκανε την βόλτα στο αμάξι, του παρουσίασε το πρόβλημα εκ νέου όταν σήκωσε λίγο το χειρόφρενο ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕ. Δηλαδή τους συντονισμούς εξακολουθούσε να τους κάνει και με κατεβασμένο το χειρόφρενο. Μετά έλυσε όλο το σύστημα των πίσω φρένων και δεν μου είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, στράβωμα ή άλλο (όχι πως αυτό σημαίνει ότι πραγματικά δεν υπάρχει...). Από τότε, δεν το έχει ξανακάνει, όλες αυτές τις ημέρες που κάνω ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο και τα ίδια χιλιόμετρα καθημερινά, ούτε έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην οδική συμπεριφορά στο αυτοκίνητό μου (που θεωρώ ότι θα την αντιλαμβανόμουν).

Τώρα πρέπει να πάω πάλι στην αντιπροσωπεία να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να μου το διορθώσουν στην εγγύηση...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φθορά στα πίσω τακάκια windman TOYOTA AURIS 6 31-03-18 00:15
Αντικατάσταση τακάκια στους πίσω τροχούς. papgeo1965 TOYOTA AURIS 3 27-03-18 00:37
Δισκόπλακες και τακάκια πίσω!!! soprano_black TOYOTA COROLLA E 12 5 02-02-11 15:16
Πίσω τακάκια - Το εργαλείο. kyro SUPPORT 18 22-05-08 10:33
Τρίξιμο Πίσω Δεξια και Χειρόφρενο F1Circus TOYOTA COROLLA E 12 8 02-03-07 17:14

Page generated in 0,17830610 seconds (83,67% PHP - 16,33% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com