Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
13-01-08, 12:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον Θαναση για την εταζιερα : Στα σημεια που εχει τις στρογγυλες υποδοχες δεν εχω βαλει. Στην υπολοιποη διαδρομη εχει. Οπως επισης και εκει στις ζωνες θα κοιταξω να βαλω.
Οσο αναφορα το παρμπριζ: Σημερα που ερομουν στην δουλεια παρατηρησα το εξης. Οτι τριζει οχι απο τις ανωμαλιες του δρομου , αλλα απο τον συντονισμο που δημιουργοταν!!!! Σταματημενος δηλαδη , με νεκρα , οταν πηγαινα γυρω στις 5000 στροφες το εκανε. Προσπαθησα προχειρα να ακουμπησω τον αεραγωγο για να δω εαν θα σταματησει , αλλα δεν σταματησε. Θα το κοιταξω καλυτερα , ομως πιστευεις οτι ειναι απο αυτο?
Και κατι τελευταιο για το παραθυρο. Και εμενα μου ετριζε το καλοκαιρι οταν το ειχα μισανοιχτο. Το κραταγα με το χερι μου , αλλα συνεχιζοταν! Μετα απο καιρο διαπιστωσα την υπαρξη ενος πλαστικου κατω απο το τιμονι , στο πισω μερος το οποιο μολις το στερεωσα σταματησε. Για ριξτε και μια ματια εκει!
Τελος σε ανωμαλιες του δρομου , κατι φορες νιωθω σαν τα σωθηκα του τιμονιου να κουνωνται. Σαν να κουνιεται ας πουμε ο μηχανισμος του ηλεκτρικου συστηματος. Υπαρχει περιπτωση????
|
Αντρέα, και εμένα συντόνιζε και στο ρελαντί στις 600 και όταν ανέβαιναν οι στροφές ψηλά! Όμως, όταν ακουμπούσα το μέρος του ταμπλώ κοντά στο τζάμι κ τον αεραγωγό σταματούσε αμέσως...Αν δεν σταματάει εσένα, κοίτα αυτό που σου λέει ο συνονόματός σου (corollapatra).
|
13-01-08, 15:00
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ok Θαναση και Ανδρεα! Θα δοκιμασω και θα σας πω , τα αποτελεσματα!!!!
|
|
πλαστικα μια πονεμενη ιστορια.. |
|
13-01-08, 15:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
πλαστικα μια πονεμενη ιστορια..
και μενα στο carina παιδια εσπασε το καπακι του αεραγωγου του παρμπριζ..και μου παν οτι πρεπει να αλλαξω ταμπλω και οτι παει γυρω στα 250-300 ευρω..το απερριψα και εβαλα λιγες σταγονες loctite και το εφτιαξα..και απο οτι εχω παρατηρησει τριζει ο αεραγωγος του συνοδηγου οταν ειναι στο ρελαντι το αμαξι...τι φταιει αραγε? μολις τον ακουμπησω σταματαει...α και κατι τελευταιο..και μενα τριζει η εταζερα στις λακουβες..τι να κανω να ερθει στα ισια της μπας και σταματησει?
|
|
04-02-08, 11:49
|
|
|
|
|
|
Καταρχην να πω οτι το προβλημα με τον τριγμο που ακογοταν απο το παρμπριζ ειναι αυτο που μας ειπε ο φιλος Θανασης και τον ευχαριστω πολυ!
Τωρα υπαρχει κατι νεο , το οποιο δεν ειχα δωσει σημασια στην αρχη (για να μην με πειτε ψειρα)αλλα τωρα πρεπει να το πω. Θα πω 2 περιπτωσεις που ακουγεται αυτος ο τριγμος , αλλα δεν ξερω αν προκαλειται απο το ιδιο "εξαρτημα". Θα πω επισης οτι ο τριγμος ειναι σαν να τριζει πατωμα ξυλινο οταν παταμε πανω του. Επισης να πω ακουγεται απο πισω δεξια.
Λοιπον οταν παει να μπει καποιος στο πισω καθισμα , την ωρα που παταει στο πατωμα μεχρι να κατσει στο καθισμα ακουγεται αυτος ο τριγμος. Το δοκιμασα και εχω και οντως ακουγοτανε.
Επισης ακουγεται ο ιδιος θορυβος , οταν ειναι να φρεναρω και πολυ λιγο πριν σταματησω , ακουγεται. Ή επισης οταν ισα που τσουλαω και πατησω αποτομα φρενο.
Δεν το κανει παντα , αλλα το κανει.
Τι να ειναι? Υποθετω κατι σε αμορτησερ και φρενα...
Και ξαναλεω οτι ο θορυβος ειναι σαν να τριζει κατι , οχι να σφυριζει....
|
04-02-08, 12:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Δεν ειναι τιποτα electro αυτος ο θορυβος.Ή τα ελατηρια ή τα αμορτισερ ειναι(μαλλον τα αμορτισερ αφου το κανει και σε μενα που εχω eibach ελατηρια αλλα μαμα αμορτισερ) και συνηθως το κανει οταν ειναι κρυο το αμαξι.Στην αρχη νομιζα οτι μου ειχαν βαλει λαθος τα ελατηρια αλλα μετα ακουσα κι αλλες Ε12 να κανουν τον ιδιο τριγμο κι ησυχασα.Πως διορθωνεται δεν ξερω....Τουλαχιστον ακουγεται μονο οταν ειναι κρυο.
|
04-02-08, 12:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Πίσω δεξιά;;; Πολύ χαίρομαι γιατί κι εμένα μου το κάνει και ανησυχούσα... (γκαντέμης speaking)!!! Παιδιά, εμένα σε φρενάρισμα δεν το κάνει, αλλά επειδή το έχω σε γκαράζ σκοτεινό και υγρό (βλ. μπουντρούμι), όταν κατεβαίνω τη ράμπα για να βγω στο δρόμο που έχει ελάχιστη διαφορά ύψους, ακούω ένα τρίξιμο πίσω δεξιά. Το ίδιο ακούγεται και όταν κάποιος μπαίνει ή βγαίνει στο αμάξι, χωρίς απαραίτητα να είναι ευσεβούς βάρους( ). Βέβαια σε φρενάρισμα όπως είπα δεν το έχω ακούσει ξαι συνήθως τέτοιοι σημαίνουν ότι θέλουν φύσημα τα τακάκια (στην απλούστερη των περιπτώσεων )!
04-02-08, 13:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τουλάχιστον εσύ Γιάννη έχεις γκαράζ... Για ρώτα και εμάς...
|
04-02-08, 13:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
[quote=nuntius;276786]Πίσω δεξιά;;; Πολύ χαίρομαι γιατί κι εμένα μου το κάνει και ανησυχούσα... (γκαντέμης speaking)!!!
Σε σενα το κανει γιατι το εχεις πνιξει στο Ambi Pur και στην Merenda!!!
Απο corolla εχεις κανει το αμαξι Hi Lux.Σε λιγο θα του βαλεις και την καροτσα!!!Ασε που δεν εχει και προβολακια!!!
|
|
|
|
04-02-08, 13:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Φίλε madvine, καλό είναι που έχω γκαράζ, κακό είναι όμως που εκεί κάτω έχει κρύο και υγρασία και το αμάξι επειδή δεν το πολυκουνάω σε λίγο θα αρχίσει να βγάζει θορύβους αδράνειας. Μη μιλήσω για το αλλοδαπό προσωπικό που ψάχνει ευκαιρία να οδηγήσει το τρυφερό μου και να του βγάλει τα άντερα.
Εσύ, προβολακημένε Παναγιωτάκη, μήπως ζηλεύεις που δεν έχεις κουβαδάκι; Όταν μπει το xenon kit και η πηγούλα, τότε να σας δω αν θα με κοροιδεύετε...και ναι 4 ambi pur θα βάλω ώστε να γίνει υπερτουρμπισμένο!
Παιδιά, σοβαρά τώρα, προχτές βράδυ κατόπιν bizz ανέβαινα πετρούπολη και άκουγα από μπροστά κάτι τσικ τσικ, σαν κάτι μεταλλικό να έκανε επαφή με κάτι άλλο, αλλά δεν εντόπισα ακριβές σημείο. Επίσης ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι τρίζει το πεντάλ του φρένου όταν το πατάω και άλλοτε ο λεβιές όταν κουμπώνω ταχύτητα. Είναι η φαντασία μου;
04-02-08, 13:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
johny chill out my friend!!!λογικο ειναι νακουγωνται διαφορα...απλα ισως δινεις μεγαλη προσοχη...(αν σε βαλω στο δικο μου θα φρικαρεις...)
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16787791 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|