Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo
Παλιά 16-11-06, 23:05
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Peltekis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouklis ts";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Περίμενα οταν εγραψα οτι ανοιγα με m3 καποιοι (power cts) θα είναι δυσπιστοι... Γιάυτούς λοιπόν υπάρχει και το αντίστοιχο βιντεάκι εκτός αν θέλουν να δοκιμασουν και αυτοι ενα κομματακι απο την πίτα. Γιατί στο να γράφουμε ολοι στα site καλοι ήμαστε αλλα στο δρόμο τί γινεται??????? Οσο για το GTI που απέκτησες καλορίζικο αλλά πλέον εχω σταματησει να ασχολούμε με τέτοιου είδους αυτοκινητάκια!!!! Εκτος πάντα οπως είπα πριν εαν θες να δοκιμασεις και εσυ ενα κομματακι.......
Ρε φίλε επειδή δεν είμαστε άσχετοι με το αθλημα αλλα και 250hp να είναι το αυτοκίνητο σου πως είναι δυνατόν να είσαι το ίδιο γρήγορος με μία Μ3 Ε46 343HP & 3,2lt?Η Μ3 cabrio έχει 0-100 5,5 με 4,6kg/hp πισωκίνητη με απίστευτο μπλοκέ και μας λες ότι το παραπάνω αυτοκίνητο απλά σε δυσκόλεψε.Μάλλον δεν έχεις Corolla και γράφεις σε λάθος site.Υπάρχουν πολλά καλά site για φανταστικές ιστορίες και ανέκδοτα μάλλον θα ήταν καλύτερα να γράφεις εκεί.Είπαμε να λέμε και καμιά μ@λ@κι@ να περναει η ώρα αλλά όχι και έτσι.
Φιλε Νικο οπως ειπε και ο bouklis ts υπαρχει το αναλογο βιντεο που το ανοιγμα ειναι απο ρεμπριζ και οχι απο σταση φυσικα υπαρχουν και ατομα που τους φενεται περιεργο πως μπορει αυτο να γινετε συντονα το βιντεο θα ανεβει επισης και αλλα.Δεν μου ειπες το ρυθμισες το αμαξι σου?Δεν χρειαζεται να ριξεις πολλα λεφτα σε ενα αμαξι για να το στινεις σε ευθεια και να διατηρει την φιλικοτητα του για καθημερινη χρηση nομιso?Οσο site με φανταστικες ιστοριες www.surlalunefairytales.com εδω εισαι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 01:55
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

εγω παντως δεν ειμαι γρηγορος αν και μερικοι το παρουσιαζετε γαι ντροπη!!και πολυ θα ηθελα να δω το βιντεακι οχι γιατι δεν πιστευω τον φιλο μας αλλα απο καμαρι για τα corollakia μας!!το παν δεν ειναι να εισαι παντα γρηγορος χωρις να σημαινει οτι δεν θα ηθελα και εγω ενα ts φτιαγμενο τσιτα απλα δεν μπορω και τις εξυπναδες δηλαδη οσοι εχουμε 14αρια και 16αρια δεν θα μιλαμε πλεον!!!το παν ειναι το παθος για τα corolla και πως να τα βελτειωνουμε αλλοι πολυ και αλλοι λιγο αναλογα και με την τσεπη!!!
Παλιά 17-11-06, 03:34
elpis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 257
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιδη φιλε το εχουμε ξαναπει και στο παρελθον εχω και μπουκαλι αλλα οπως ειπαν πολλοι σπανε τα μοτερ με το νιτρο τοτε εμεις ειμαστε τυχεροι αλλα το τσαγακι το γραφουμε και σε καμερα...Α και με Μ3 παμε μαζι και παιζω κοντα στα 300 κοντα επεσες.
φιλε μου πολυ χαιρομαι που εχεις τοσο γρηγορη ts αλλα θες να πεις οτι εχεις μια απλη ts που φοραει μονο nitro χωρις καμια αλλη μετατροπη και βγαζει κοντα 300?
Παλιά 17-11-06, 08:53
akis_1 Offline:
Μέλος

Παιδια για να μην μπερδευομαστε εγωδεν ειπα οτι κανενας που εχει 1,6 η 1,4 ειναι γρηγορος ουτε το οτι εμεις ειμαστε οι γρηγορετεροι αλοστε τα προηγουμενα αμαξια μας και εμενα και του bouklis ts ηταν αμαξια σειρας και οχι επιδοσεων σκευτειτε ποσες φορες εχετε δει ενα ralye,saxo μπροστα απο πολυ δυνατοτερα αυτοκινητα?Θα μου πεις ειναι ελαφρυ οκ,εχει ενα μοτερ που πλεον το κανεις οτι θελεις οκ αλλα μην το ts εχει καλυτερο μοτερ καλυτερα μεταλα αρα αν τα μαμα μοτερ απο τις γαλοπουλες αντεχουν στην μαμα μορφη τους 100 αλογα νιτρο τοτε το δικο μας γιατι οχι?Απλα οπως γραφουμε και παραπανω δεν μενουμε μονο στο να γραφουμε οτι το ενα και το αλλα αλλα τα βιντεοσκοπουμε για να μην μπορουν να το παιξουν μερικοι πονηροι.Δεν εχω καμια ορεξη να διαπλεκτιζομαι με κανεναν αλλα μην σνομπαρετε κατευθειαν καποιον που σας λεει κατι αν δεν εισαστε σιγουροι.Φιλικα.
Παλιά 17-11-06, 09:36
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιδη φιλε το εχουμε ξαναπει και στο παρελθον εχω και μπουκαλι αλλα οπως ειπαν πολλοι σπανε τα μοτερ με το νιτρο τοτε εμεις ειμαστε τυχεροι αλλα το τσαγακι το γραφουμε και σε καμερα...Α και με Μ3 παμε μαζι και παιζω κοντα στα 300 κοντα επεσες.
φιλε μου πολυ χαιρομαι που εχεις τοσο γρηγορη ts αλλα θες να πεις οτι εχεις μια απλη ts που φοραει μονο nitro χωρις καμια αλλη μετατροπη και βγαζει κοντα 300?
Ναι με μπεκακι 100,v-power raicing-φιλτρο-εξατμιση ψυχροτερα μπουζι, αλλα οχι για καθε βραδυ,γιατι με μαζι με τα λαδια θα αλλαζεις και μοτερ.
Παλιά 17-11-06, 11:02
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οποισδήποτε θα απορούσε ή θα έβρισκε περίεργο το γεγονός ότι ένα TS παίζει με M3... Δε νομίζω ότι κάνω λάθος... φαντάζομαι ότι και άλλοι το βρίσκουν περιέργο.. όμως δεν το λέω με πονηριά ούτε με ύφος.. απλά μου φαίνεται παράξενο... όμως εδώ βλέπω απο τον bouklis απαντήσεις για τριγωνάκι και αυτοκινητάκια... τι να απαντήσω δηλαδή στο ύφος αυτό;
Μπράβο σας παιδιά, να τα χαιρόσαστε... και θα πάρω και το αυτοκινητάκι μου και θα πάω σε άλλη παραλία να παίξω (το διάβασα και αυτό για το GTi)...

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το αυτοκίνητο αυτό στρίβει;

Akis... τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν... ξέρω ότι έχεις μπουκάλα και ότι πάει καλά... απλά δεν το έχω δει.. το πόσο καλά πάει...
Παλιά 17-11-06, 12:38
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το αυτοκίνητο αυτό στρίβει;
Φίλε liquid, εσύ τι λες πως θα απαντήσει σύμφωνα με τον τρόπο που αντιδράει?
Ότι δεν στρίβει? Μπααααααα!!
Παλιά 17-11-06, 12:54
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Ρε παιδιά αφού είναι γνωστό, όταν ρίχνει νίτρο δεν στρίβει ο κόσμος να έρθει ανάποδα, αυτό ευθεία θα πηγαίνει. Είναι μόνο για drag-τύπου races το νιτρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 14:16
akis_1 Offline:
Μέλος

Φιλε εχουμε kai μπλοκε και αναρτησεις αλλα εγω προτιμο να στριβω με την μηχανη μου και οχι τοσο με το αυτοκινητο.
Παλιά 17-11-06, 15:56
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ενταξει τωρα βγαλαμε ακρη.Τι σχεση εχει το νιτρο με ατμοσφαιρικη,τουρμπατη ή καραμαμα TS;;;Εγραψε πουθενα κανενας σας πριν πειτε για κοντρες οτι φορατε μπουκαλακι;;Ενα ενα τα βγαζετε;Σε λιγο θα μας πειτε (α,ξεχασα φοραω και εναν J-79 με 2950 lbs ωση,λετε να παιζει ρολο;.Γιατι μονο ετσι περνας M3.Τα υπολοιπα βιντεακια και τα συναφη μονο για γαρνιτουρα κανουν.Να σας βγαλω και εγω βιντεακι που περναω 1000 SUZUKI μηχανη.Τι παει να πει αυτο;;Οτι ειμαι γρηγορος;;;Και εστω οτι περνας με νιτρο 100+ αλογων M3 για ποσες φορες;;Γιατι για 1 φορα να την περασεις δεν εχει κανενα νοημα και μην το λες καθολου!!Το θεμα ειναι να εισαι πιο γρηγορος συνεχεια και αξιοπιστα.Νομιζεις οτι με νιτρο εισαι αξιοπιστος;;;Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα απο τα παραπανω αλλα μοναχα να βρεθεις εστω και 1 φορα μπροστα.Αλλα τι ταλαιπωρεισαι ετσι φιλε μου;;Δεν λες να το κανονισουμε να φερουμε και καμμια καμερα να δωσουμε και κανα 50 ευρω σε Μ3 να το βιντεοσκοπησεις και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να ξερουμε τι λεμε;;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla turbo pilotos7 Videos 13 15-08-11 07:51
Corolla AE111 16V turbo NikiforosGT PHOTOS 14 23-02-10 10:01
COROLLA E 12 TURBO vassilis_vvti OFF TOPIC 0 20-03-08 23:41
Nissan greekman9 OFF TOPIC 7 23-01-07 21:55
corolla E12 TURBO dRiveR7 TOYOTA COROLLA E 12 1 04-01-07 01:19

Page generated in 0,17053604 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com