Γιατι Τοσο Μισοσ???
Προ ημερών είχα πάρει ένα περιοδικό που είχε σε εξώφυλλο το auris.Γενικά έλεγε καλά πράγματα αλλά διάβασα κάτι που με τσάτησε.Λέγοντας διάφορα για το auris γράφει μεταξύ άλλων οτι είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο μοντέλο(ε12) το οποίο αν και είχε΄λεει αρκετά καλες επιδόσεις στον οδηγηκό τομέα δεν ήταν τόσο ευχάρηστο όσο τα focus,golf,mazda3.
Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο κακό που είπε αλλά στις τελευταίες σελίδες έχει "αξιολόγηση όλων των αυτοκινήτων" η οποία ήταν απλά ΠΡΟΣΤΥΧΗ για τη μαμα τουοτα...παραθέτω 2 αξιολογήσεις μια για το κορολλα και μια που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και είναι για τη λέξους.
corolla 6/10 "το πορτμπαγκαζ είναι τεράστιο αλλά η γκάμα περιορισμένη"
golf 8/10 "παραμένει εξαιρετικό να το έχεις και έγινε να το οδηγείς και να βάζεις την οικογένεια μέσα"--------------->βέβαια αυτό θέλει μετάφραση ακόμα δεν έχω καταλάβει τι λέει ο φίλος δημοσιογράφος
lexus sc430 4/10 "θα ήθελε να χτυπήσει τη mercedes sl αλλά δεν τη πλησιάζει σε κανένα τομέα"
για να δούμε τώρα αυτό το "απλισίαστο" αυτοκίνητο που λέγεται mercedes sl και να συγκρίνουμε τα χαρακτηριστικά του με το lexus με τις ίδιες τιμές που μας δίνει το περιοδικό.
cc ps kgm 0-100 km/h lt/100km τιμή
lexus 4300 286 42.7 7.3 250 13.3 106.000
SL350 3500 272 35.8 8.5 250 15.2 109.000
ρε παιδια με τσάτησε τοσο ο μλκς που σκέφτομαι να του στείλω αυτό που σας έγραψα σε γράμμα.΄Βέβαια αλλού είναι το θέμα....ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ Γ@μω???τα σχόλια δικά σας
υγ.το περιοδικό είναι το autocar
υγ2 τις επιδόσεις δε μου τις βγάζει καλά με τίποτα