Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
03-10-06, 04:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
me to 1,2 kati epaize gt stin kavala petixa ena 1,4 kai to patisa aneta...ta estisa kai me ena toledo filou psiloftiagmeno...mexri 3es mazi (stin 2a peagomoyn kai ligo) ala meta me mazeue oxi trela grigora alla pernage...sorry gia greeklish allla to pc..
|
03-10-06, 10:59
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
μπορεις να εξηγησεις με το (1,2 κατι επαιζε gt stin kavala)πιο gt πετυχες και το πατησες?
|
03-10-06, 12:52
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2
Λογικα λεγοντας gt εννοει γιατι η giati..Το χρησιμοποιω κ γω
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 |
|
03-10-06, 14:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άνοιξα πρροχτές με ενα Mitsubisiy Colt 1300 cc ενός φίλου... μια κοντρα απο στάση και μια ρολαριστές με 2α και 25 χιλιομετρα. και στις δυο περιπτώσει το τελος ηταν μεριπου τα 125 χιλιομετρα
παει καλά αυτο το μικρό κουβαδάκι, εχει σημαντικά λιγότερο βάρος!
Και στα δύο ανοίγματα την εκκίνηση την έδωσε ο οδηγος του colt και αυτό του δίνει προβάδισμα αντίδρασης
πρώτο ανοιγμα απο στάση: Πετάχτηκε μπροστα, αλλάγη δευτέρα και έμεινε μπροστά μεχρι τη μέση. Μετά τον πέρασα, αλλάγη σε τρίτη και στα 120 περίπου ήμουν μισό μάξι μπροστά.
Δευτερο ανοιγμα: ρολαριστοί με 25 χιλ και 2α. δινει το σύνθημα και ανοίγουμε... μεχρι τα 125 χιλιομετρα ήμουν ενα αμάξι μπροστά...
(μην ακούσω σχόλια του στίλ, τι κάθεσαι και ανοίγεις με 13άριδες ενω εσύ εισαι 1600.... ανοίξαμε για πλάκα με το φιλαρακι. ισως περιμενα λιγο μεγαλύτερες τις διαφορες, αλλά το γεγονος οτι εδινε αυτος την εκκίνηση του εδινε καποιο πλεονεκτημα!!!) Πάντος ειμαι περιεργος να μαθω πως στέκονται οι 14άριδες δίπλα του
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
03-10-06, 14:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αφου από εσένα τα 1400άρια τρώνε σίγουρα πανω απο 1 αμάξι, βλέπω να είμαστε πίσω του.
|
03-10-06, 14:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
O ddeus2003 ξαναμιλησε σωστα καφτη Rl πανε καλα με Φ.Π.Ε και εκεντροφορους αν ειναι και 3 σταδιο.... ''ειναι γρηγορα τα γ..μιδια'' και αν παιξουν και με κιβωτιο αστα να πανε,ειναι μερικα που σκανε διπλα και στο ρελαντι κουνιεται μεχρι και ο οδηγος μεσα, εχω ανοιξει απο σταση (μα καλα απο σταση με saxorallo;;;;; και 1η 2η πεταχτηκε λες και το κλωτσησαν,τεσπα αυτα τα αυτοκινητα φτιαχτηκαν για να ραβουν ,οσον αφορα το ford του φιλου σου μαλλον δεν του εχουν κανει καλη δουλεια,μπορει ο αλλος να το λιωνει και να μην καταλαβαινει τιποτα ''σκυλια αυτα τα μοτερ'' και να το παρει ο αλλος την αλλη μερα και να τα παρει ολα στο χερι ''προβληματικα αυτα τα μοτερ''
|
03-10-06, 15:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Πάντος ειμαι περιεργος να μαθω πως στέκονται οι 14άριδες δίπλα του
|
Μάλλον πίσω του έπρεπε να γράψεις...
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 |
|
03-10-06, 20:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Άνοιξα πρροχτές με ενα Mitsubisiy Colt 1300 cc ενός φίλου... μια κοντρα απο στάση και μια ρολαριστές με 2α και 25 χιλιομετρα. και στις δυο περιπτώσει το τελος ηταν μεριπου τα 125 χιλιομετρα
παει καλά αυτο το μικρό κουβαδάκι, εχει σημαντικά λιγότερο βάρος!
Και στα δύο ανοίγματα την εκκίνηση την έδωσε ο οδηγος του colt και αυτό του δίνει προβάδισμα αντίδρασης
πρώτο ανοιγμα απο στάση: Πετάχτηκε μπροστα, αλλάγη δευτέρα και έμεινε μπροστά μεχρι τη μέση. Μετά τον πέρασα, αλλάγη σε τρίτη και στα 120 περίπου ήμουν μισό μάξι μπροστά.
Δευτερο ανοιγμα: ρολαριστοί με 25 χιλ και 2α. δινει το σύνθημα και ανοίγουμε... μεχρι τα 125 χιλιομετρα ήμουν ενα αμάξι μπροστά...
(μην ακούσω σχόλια του στίλ, τι κάθεσαι και ανοίγεις με 13άριδες ενω εσύ εισαι 1600.... ανοίξαμε για πλάκα με το φιλαρακι. ισως περιμενα λιγο μεγαλύτερες τις διαφορες, αλλά το γεγονος οτι εδινε αυτος την εκκίνηση του εδινε καποιο πλεονεκτημα!!!) Πάντος ειμαι περιεργος να μαθω πως στέκονται οι 14άριδες δίπλα του
|
Αφου εισαι κουλος ρε Βαγγελακη που πα ρε καραμητροοοοο!!!
04-10-06, 00:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Αφου από εσένα τα 1400άρια τρώνε σίγουρα πανω απο 1 αμάξι, βλέπω να είμαστε πίσω του.
|
Αυτό είναι τσεκαρισμένο; Εννοώ φυσικά για την απόσταση μεταξύ των δύο μοντέλων, όχι για το αποτέλεσμα μιας τέτοιας σύγκρισης (Corolla 1,4 vs Corolla 1,6), έτσι;
05-10-06, 02:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Προσοχη!!!!Σημερα το βραδυ ανοιξε η κοπελα μου με clio 1.2 ολοκαινουριο με 5000χλμ με ενα corollaki 1.3 ΕΕ111 που φορουσε μονο τελικο...Ανοιξαν μεχρι τριτες και το clio εριχνε απιστευτες καροτσες στο corollaki μετα την τριτη...μεχρι δευτερα εφυγαν μαζι κ αυτο λογω κακης αλλαγης σε δευτερα...Τι εχετε να πειτε???Με το ιδιο clio ανοιξα με το δικο μου corolla οταν ειχα πανω εκκεντροφορους,φιλτρο,προγραμμα,χταποδι εξατμιση κλπ και 1ες,2ες πηγαιναμε μαζι...Ελεος 1200 ειναι κ μαλιστα πιο βαρυ απο το προηγουμενο κατα 80 κιλα...Τοσο καλη δουλεια εχει παιχτει με το σασμαν???Ειναι οντως κοντο γιατι σκαει στα 170-180
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18752408 seconds (79,50% PHP - 20,50% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|