Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!! |
|
03-10-06, 01:19
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Στα ειπα και για το charger..Και ακομα και μπροστα να ηταν, εγω κανω 200χλμ ταπα με 25-30Ε κι αυτο κανει 90-100..Οποτε τι να μου λεει..
Οσο για το 0.9 και τα 160 που λες(ναι σιγα μην παει τοσο), ΟΚ ανεβασε το τοσο χωρις καυσιμο να τα παμε..Δεν εχω δει ποτε μοτερ τουρμπατο να σπαει διπλα μου..Θα χει πλακα!
|
|
|
03-10-06, 01:27
|
|
!@#$$%#@ Ρε συ εννοειται με καυσιμο οχι ετσι!Κ επειδη εγω δ μιλαω στον αερα.. γνωστη εταιρεια με προγραμμα κ 1 μπαρ το δινει 170!Τοσο εξωπραγματικο ειναι το 160 με ΣΩΣΤΑ καυσιμα τρομπα μπουζοκαλωδια?Εγω εχει δει ατμοσφαιρικο μοτερ να σπαει..Το δικο μου..Οποτε αστο..Παντως οταν με το καλο το ανεβασω θα τα παμε ετσι για την τιμη των ολπων
|
|
|
03-10-06, 01:36
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Μα δεν ανεφερες τιποτα για καυσιμο γιαυτο στο ειπα..
Απο γνωστης εταιρειας φανταζομαι ποια λες το προγραμμα το φοραγε ενας φιλος και δουλευει 1.0 σταθερο με 1.1 οβερ..Ε, 3 μηνες αντεξε μετα τα πηρε ολα στο χερι..Ειναι οριακες αυτες οι καταστασεις και μην εμπιστευεσαι την καθε εταιρεια..Τα 160 με βενζινες ειναι απολυτως εφικτα..
Αλλα τι νοημα θα εχει να τα παμε τοτε??Τωρα να τα παμε που ειμαστε μαμα γιατι αν δωσω κι εγω το 1000ρικο που κοστιζει το πρωτο σταδιο και βαλω TODA, ελα κυνηγα μετα..Και ειμαι και πιο βαρυς..
|
|
|
03-10-06, 01:50
|
|
|
|
|
03-10-06, 12:27
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ποια 175, τι εχεις πιει??
165 το εδινε η ΤΟΥΟΤΑ και αυτο ειναι κατα JIS, ποτε δε βγηκε τοσο..Τα καλυτερα μαυροκαπακα εχουν δυναμομετρηθει στα 155-158 αλογα και ειχαν και χοανη και ρυθμιστες και μλκιες αλλες, εγω εχω μαμα φιλτροκουτι και εξατμιση τη μιση μαμα 20v με κεραμικο καταλυτη και η υπολοιπη δηλαδη μια σωληνα και ενα τελικο χειροποιητα..
|
|
|
03-10-06, 12:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Οσο για το 0.9 και τα 160 που λες(ναι σιγα μην παει τοσο), ΟΚ ανεβασε το τοσο χωρις καυσιμο να τα παμε..Δεν εχω δει ποτε μοτερ τουρμπατο να σπαει διπλα μου..Θα χει πλακα!
|
Βαζεις ενα στοιχημα για αυτα που λες??
|
03-10-06, 13:29
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Χωρις καυσιμο?
Στοιχηματα δε βαζω γενικως, το θεωρω επιεικως γελοιο πραγμα..Οτι κανω το κανω για το χαβαλε μου..
Αλλα αν το δουλεψεις καιρο στο 0.9 χωρις καυσιμο εκτος του οτι θα το παρεις στα χερια δεν εχεις την ιδια αποδοση με το αν το δουλευες με καυσιμο..
|
03-10-06, 17:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
χωρις καυσιμο δεν κανουμε τιποτα αξιοπιστο,carinaman ποσα υπολογιζεις οτι εισαι,το εχεις δυναμομετρησει;;;εχεις ανοιξει με charger;
|
03-10-06, 17:26
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
150-155..To RSM μου λεει 155/7492σαλ αλλα δεν εχω ζυγισει το αμαξι για να του βαλω το ακριβες βαρος,του εχω βαλει 1300 κιλα(1150+οδηγο, καυσιμα, υγρα και ηχοσυστημα)..
Δεν εχω ανοιξει με charger αλλα ειναι γνωστο απο τα διαφορα ξενα φορουμς που παρακολουθω οτι τα 20v ειναι μπροστα..
Δεν το υποτιμαω καθολου σαν μοτερ ισα ισα το γουσταρω πολυ και αυτο θα εβαζα αν δεν ηταν το προβλημα με την καταναλωση(επιβεβαιωμενα καιει τρελα!)..
Επισης μοτερ-σασμαν-ημιαξονια(εχεις δει τι θηρια ειναι??) charger ειναι καμια 40αρια κιλα πιο βαρια απο το 20v..
|
|
|
03-10-06, 17:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Δεν εχω ανοιξει με charger αλλα ειναι γνωστο απο τα διαφορα ξενα φορουμς που παρακολουθω οτι τα 20v ειναι μπροστα..
|
Όταν λέτε charger ενοείτε το supercharger 4agze?
Αν όντως ενοείτε αυτό, είσαι σίγουρος ότι τα 20βάλβιδα 4age είναι μπροστά?
Το charger ουσιαστικά δεν είναι ένα 4age με κομπρέσσορα? Εϊναι δυνατόν να είναι τα ατμοσφαιρικά 20βάλιδα πιο μπροστά? (ειδικά σε ρεπριζ, ροπή κτλπ)
Είσαι σίγουρος?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16223097 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|