Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-05-06, 21:54
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μεγαλο ρολο παιζει κ το φαρδος ελαστικων απο σταση...γενικα εχουμε καποιες ψηλοδιαφορες σε πειραγμα αλλα δεν τρεχει αυτα που χεις αν παν μαζι θα φυγεις λιγο.αν κ ρολαριστες αν ανοιξουμε πανω απο τα 60 πιστευω θα φυγεις αρκετα αν κ ειναι πολυ δυσκολο να ξεκινησουμε ταυτοχρονα...τεσπα οπως κ να χει θα χει χαβαλε...το πακετο ομως φιλε ειναι οτι ειμαι φανταρος κ δεν ειμαι αθηνα.αν μπορεσω να παρω αδεια για το wrc θα μαι αρχες του μηνα αλλιως....
Απάντηση με παράθεση
Re: φοραει τον ίδιο κινητήρα το προ facelift με το καινούργι
Παλιά 12-05-06, 13:10
Το avatar του χρήστη ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
ΘΕΟΔΩΡΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια σας παρακαλω πολυ μην υπερβαλεται.Η 1300 με τα 86 παει πολυ καλα αλλα με τιποτα δεν περναει η ειναι μαζι με ε-12 1400.Ειχα και τα 2 αυτοκινητα και μπορω να κρινω.Η ε-12 εχει πολυ πιο κοντο σασμαν και μεγαλη διαφορα στην ροπη με το 1300 κοντα στα 2 κιλα!!!!!!!!!!! γιαυτο ειδικα στις 3ες η 1300 εινα αδυνατον να ακολουθισει.Οσον αφορα την προ facelift και την facelift ενδεικτικα αναφερω οτι σε μετρησεις ιδιων περιοδικων εχουμε:
0-100 11 pro 12 facelift- car and driver
11.7 12.9 auto motor and sport
11.2 12.5 auto triti
10.8 12 auto car
11.2 12.9 4 τροχοι
δεν ξερω τη φταιει αλλα το αμαξι σιγουρα το εχουνε ριξει σε επιδοσεις.Επισης το αρθρο που μιλαει για βελτιωση του vvti 1400 απο τον μαλιωρα στους 4 τροχους αφορα το facelift μοντελο γιαυτο και οι επιδοσεις οπως ολοι θα εχετε δει ειναι καπως απογοητευτικες.12.9 0-100 και 11 για το βελτιωμενο.
Παλιά 13-05-06, 20:26
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
με τιποτα δεν ειμαι στα 12,9 0-100....το top gun που εργοστασιακα εχει 10,8 νομιζω??(διορθωστε με αν κανς λαθος) μεχρι την 3η του ημουν μισο αμαξι και ισως λιγο παραπανω πισω....με γεμισμα 3ης και επειτα 4ης ημουν κοπντα 1 σχεδοναμαξι μπροστα και κατι λιγοτερο...οκ 5ες με μαζεψε(τελικες) τι θελω να πω...οτι στο μισο αμαξι που ειχαμε διαφορα αποκλειετε να ημουν στα 0-100 2 sec πισω...και ο οδηγος του δεν ηταν κουλος(για να σας προλαβω) αλλα πολυ καλος μαλιστα....
Παλιά 15-05-06, 00:46
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Το Auto motor und sport δίνει στους πίνακες αξιολόγησης των αυτοκινήτων ανά κατηγορία για το 3d f/l 12,1 sec τα 0-100 με 102 hp ενώ στα 4d μοντέλα έχει μάλλον μετρήσεις από το pro-f/l και το δίνει 11,2 τα 0-100 και 100 hp και με σαφώς καλύτερες ρεπτρίζ.

Όμως εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά στο βάρος των δύο αυτοκινήτων. Το μεν 4d pro-f/l που είναι και μεγαλύτερο σε μήκος το μετρήσανε 1.127 κιλά ενώ για το 3d f/l δίνουν 1.130 που είναι και σχεδόν 20 εκ. κοντύτερο. Άρα πρέπει να υπάρχει και αρκετή αύξηση στο βάρος μεταξύ pro-f/l και f/l μοντέλα που να δικαιολογεί τις διαφορές στις επιδόσεις...
Παλιά 15-05-06, 01:03
Mark Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Clio 3 1.2T
Δύναμη Σεβασμού: 253
Mark είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπέρα. Αυτό που ήθελα να προσθέσω είναι ότι στους 4Τροχούς τον Ιανουάριο του 2002 που είχανε μετρήσει την Corolla 1.4, είχανε τεστάρει το Sedan μοντέλο. Το περιοδικό μετράει μια φορά ένα αμάξι, και όταν έχει στο μέλλον μια συγκριτική δοκιμή, δεν (ξανα)μετράει επιδόσεις, απλά δημοσιεύει τις μετρήσεις από την πρώτη δοκιμή, και γράφει το άρθρο για τη σύγκριση. Αργότερα που είχε συγκριτικό 1.4 5θυρη με άλλα της κατηγορίας το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οι μετρήσεις ήταν του 4θυρου. Είμαι σίγουρος για αυτό, επειδή αναφέρει και τον αριθμό πλαισίου, ο οποίος και στις 2 δοκιμές ήταν ίδιος..... Άρα ποτέ δε θα μάθουμε αν έχει διαφορά στις επιδόσεις το Sedan με τις 3θυρες/5θυρες (και λόγω βάρους, και λόγω Ιαπωνικής κατασκευής ίσως). Φυσικά αυτό που λέω ισχύει μόνο για τους 4Τ, για τα άλλα περιοδικά δεν ξέρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 01:13
Mark Offline:
Μικρό Μέλος

Πάντως οι μετρήσεις των 4Τ (0-100 11,2" / 0-400 18" / 0-1000 32,7") μου φαίνονται ρεαλιστικές με βάση το πως πάει το αυτοκίνητο στο δρόμο, που το βλέπω καθημερινά. Όμως οι μετρήσεις του Drive τον Ιανουάριο του 2003 σε συκριτική δοκιμή με το Megane που δίνει 0-100 10,8" / 0-400 17,4" / 0-1000 32,4" και τελική 190(!!!!!) χλμ. μου φαίνονται λιγάκι αισιόδοξες. Ειδικά το 0-400...... Εκτός αν η μέτρηση έχει γίνει σε (πολύ) κατηφορικό δρόμο... Μιλάμε για επιδόσεις σε απόσταση αναπνοής από το 1600. Πάντως αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν έχει διαφορά το f/l μοντέλο με το παλιότερο - για μένα δεν πρέπει να είναι μεγάλη - δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία. Έτσι κι αλλιώς όλα Corolla είναι , και όλα είναι πανέμορφα. Και ας είναι λίγο υποκειμενικό, αλλά είναι αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 15:10
Anonymous Offline:

Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Διαβάζοντας τα ποστ και μπαίνοντας ψύλλοι στα αυτιά μου πήρα ένα φίλο μου ένα χρονόμετρο μια πήγα σε ένα ίσιο δρόμο και μέτρησα το excellence 1.4 μου .
Με 2 άτομα μέσα βενζίνη στα μισά και μετρώντας από τι στιγμή που πατούσα γκάζι παρόλο που το αμάξι σπινάριζε σαν τρελό και μετά ξεκινούσε μετρήσαμε και τις 4 φορές από 10.8 έως 11.5
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 15:24
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Χωρίς να μπορούμε να πούμε ότι οι μετρήσεις που έκανες είναι και οι πλέον "αξιόπιστες", και εγώ πιστεύω ότι τα νούμερα πρέπει να κυμαίνονται μέσα σε αυτά τα πλαίσια που αναφέρεις...
Παλιά 15-05-06, 15:31
Anonymous Offline:

Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρίς να μπορούμε να πούμε ότι οι μετρήσεις που έκανες είναι και οι πλέον "αξιόπιστες", και εγώ πιστεύω ότι τα νούμερα πρέπει να κυμαίνονται μέσα σε αυτά τα πλαίσια που αναφέρεις...
Συμφωνώ , μας δίνουν μια ιδέα στο που κυμαίνεται το αμάξι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 15:39
Mark Offline:
Μικρό Μέλος

Μέχρι που μέτρησες, ως τα 100; Αν, ναι δυστυχώς πρέπει να επαναλάβεις τη μέτρηση μέχρι τα 105, όπου αντιστοιχούν περίπου τα "πραγματικά" 100 σύμφωνα με το GPS....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
καινούργιο μελος! mighty1 Ειμαι νεος 10 04-09-15 17:03
τι λαστιχα φοραει απο την μανα του το avensis του 2000? nvrkp streetracing CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 0 08-03-11 11:51
Καινούργιο Φόρουμ. bluechris ΦΟΡΟΥΜ 329 04-02-10 16:10
Το VSC/TRC είναι το ίδιο με το ESP; kostas1978 TOYOTA AURIS 1 21-01-09 22:41
Φοραει κανεις TEIN αναρτηση? itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 9 25-09-07 12:23

Page generated in 0,16987109 seconds (82,43% PHP - 17,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com