Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
22-05-06, 10:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γιώργο για Ε12 έχει? Μην το κατεβάζω τσάμπα δλδ...
|
|
Re: Service Manual |
|
22-05-06, 23:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Re: Service Manual
Τσα... Άργησα; δεν άργησα... Και έτσι και αλλιώς το καλό πράγμα αργεί να γίνει...
Μike στείλε μου πάλι τη διεύθυνση σου....
|
24-05-06, 02:47
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Γιώργο για Ε12 έχει? Μην το κατεβάζω τσάμπα δλδ...
|
Το έχει τρελόξυδε! Corolla '02-'04! Αλλά κάτι παίζει και το PC μου ψιλοσέρνεται! Ε δε νομίζω να'ναι τόσο βαρύ πρόγραμμα! Ή φταίει η έκδοση που κατέβασα... ή δεν είναι συμβατό με κάποιο από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ. Αν το κατεβάσεις, κατέβασέ το από άλλο site, ή κατέβασε από το ίδιο site αυτήν την έκδοση που έχει μόνο με Αγγλικά (750ΜΒ) και πες μουν αν έχεις κανένα πρόβλημα.
|
|
|
24-05-06, 11:21
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βρε παιδιά όποιος το κατεβάσει,θερμή παράκληση,ας το γράψει σ'ένα δισκάκι και να μου το στείλει,έχω ελεεινή 56k σύνδεση και θα γεράσω μέχρι να κατέβει!! yell yell
24-05-06, 12:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το κατεβασα (αυτό με το multilanguage), το εγκατέστησα και όλα ΟΚ. Το περίμενα βεβαια πιο πληρες αλλά απ'ότι κατάλαβα είναι για όλα τα μοντέλα. Θα περιμένω βεβαίως βεβαίως τώρα το καλό πράγμα από τον Άκη τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως.
Σπύρο, να κανονισουμε καποια στιγμή να βρεθούμε να σου φέρω μια κόπια. Πειραιά (Πασαλιμάνι) μένω οπότε δεν πιστευω να έχουμε μεγάλο πρόβλημα να συνατηθούμε. Εσύ Αθήνα που μένεις? Σε συναντησεις δεν έρχεσαι?
|
|
|
24-05-06, 17:34
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Όλα ok,ε!? Τι κάνω λάθος? Όταν πατάς διπλό κλικ πάνω σε ένα μοντέλο, ανοίγει κανονικά το μενού του? Εμένα μου βγάζει ένα μνμ ότι δεν υπάρχει αρκέτος διαθέσιμος χώρος (αλλά αυτό δεν στέκει, έχω 250GB σκληρό) και μου βγάζει την μπλε οθόνη του μενού, χωρίς κουμπιά
|
24-05-06, 18:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Και εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα αλλά πατάω ΟΚ και μετά προχωράει κανονικά. Μαλλον έχει να κάνει με το ότι βάλαμε το κρακ για να τρέξει.
|
|
|
29-10-06, 02:59
|
|
Moderator
|
|
|
|
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει περίπτωση μήπως να έχει κανείς το service manual για Ε111L G6 HB 11/1999???
|
|
|
30-10-06, 04:22
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p="
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει περίπτωση μήπως να έχει κανείς το service manual για Ε111L G6 HB 11/1999???
|
Φιλε Στελιο σημερα κατεβασα το προγραμμα autodata που αναφερουν τα παιδια πιο πανω και εχει μεσα και για το δικο σου αυτοκινητο.Επισης εχει και για 4ZZ-FE.
Παιδια πραγματι πολυ καλο και χρησιμο.Σου δινει ολες τις πληροφοριες για το αυτοκινητο σου.Αν και θα ηταν καλυτερο να βρισκαμε κατι αντιστοιχο στα Ελληνικα.
|
|
|
31-10-06, 01:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p="
Καλησπέρα παιδιά,
|
Φιλε Στελιο σημερα κατεβασα το προγραμμα autodata που αναφερουν τα παιδια πιο πανω και εχει μεσα και για το δικο σου αυτοκινητο.Επισης εχει και για 4ZZ-FE.
Παιδια πραγματι πολυ καλο και χρησιμο.Σου δινει ολες τις πληροφοριες για το αυτοκινητο σου.Αν και θα ηταν καλυτερο να βρισκαμε κατι αντιστοιχο στα Ελληνικα.
|
bill καλησπέρα, εννοείς ότι σου δείχνει και την τελευταία βίδα πως λύνεται??? Πέμπτη και Παρασκευή 2 και 3 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Αθήνα,Υπάρχει μήπως περίπτωση να συναντηθούμε να μου το δώσεις σε ένα cdάκι???Αν θές στείλε μου με p.m το τηλ σου να σε πάρω να κανονίσουμε.
ΥΓ Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17426109 seconds (82,71% PHP - 17,29% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|