Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Αλλαγή Ελαστικών |
|
18-04-06, 09:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Αλλαγή Ελαστικών
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται οι μισοι να λενε τα καλυτερα και οι αλλοι μισοι τα χειροτερα για αυτα τα λαστιχα????
Και παει στο καλο ο τρελλοξυδος χαμένα τα εχει και τα υποστηρίζει, αλλα τον φιλο μου τον διαφανο τον πιστευω εχει βαρος η γνωμη του.
Πως γινεται?
Οεο?
|
Ειναι πολυ απλο,δεν υπαρχει μαγικη συνταγη,ενα λαστιχο δουλευει σε ενα αυτοκινητο και σε αλλο ειναι για κλαματα,ακομα και στο ιδιο αυτοκινητο, αν εχει διαφορετικο στησιμο παλι αλλαζουν τα πραγματα.Καλο ειναι να ρωταμε,αλλα συμβουλες του τυπου "φιλος το εχει και ειναι βεντουζα" πρεπει να τις ψαχνουμε και καλο ειναι επισης να ζηταμε βολτα με αυτοκινητο ιδιο με το δικο μας(αν εχει τα ελαστικα που μας ενδιαφερει) π.χ μαμα corolla.
19-04-06, 01:23
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
έχω όμως ενα προβλημα, κλαψ, βρισκουν οι πισω θολοι στα λαστιχα ακομα και με ανοιγμα φτερων και χωρις πισω επιβατες, αυτό γιατι είναι χαμηλωμενω 3.5 εκατοστα και εχουν κατσει και λιγο, οποτε το παω αυριο στον μηχανικο για αλλαγη πισω αμορτισερ η μονο ελατηριων αν είμαι τυχερος, αν γινετε θα βαλω και καμια προσθηκη για να μην βρισκει ουτε με πολλα άτομα πισω....
|
|
|
19-04-06, 14:34
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλορίζικα Δημήτρη και σου εύχομαι να σου βγουν καλα! Όσο για τους θόλους, αν βρεις λύση πες μου, γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με 3 ατομα πίσω! Σε καμία περίπτωση μην βάλεις πρόσθετα για να βγουν οι ζάντες πιο έξω... χαλάς την ακαμψία του αυτοκινήτου.
Και για τα Potenza.. είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο προβλημα! Ενώ δεν είχαν πολλά χιλιόμετρα και ήταν σχεδόν άφθαρτα... γλιστρούσαν υπερβολικά! Και στις στροφές, που πετούσε μούρη, και στις εκκινήσεις, που το αυτοκίνητο σταματούσε να σπινιάρει στην 3η ενώ είναι μόνο 1300, και στα φρεναρίσματα!! Αφού τα Continental που έβαλα μετά ήταν πάρα πολύ καλύτερα παρόλο που ήταν από δεύτερο χερι. Λογικά πάντως πρέπει να παίζουν ρόλο οι διαστάσεις το ελαστικού! Τα Potenza που είχα ήταν 185/60/14 και ο κολλητός μου έχει τα ίδια σε 195/50/15 ήταν απόλυτα ευχαριστημένος!!
Εγώ τώρα πάω μαλλον για Goodyear F1 195/50/15...
|
|
|
19-04-06, 14:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Παιδια οταν τα potenza εχουν την συμπεριφορα που λετε παραπανω πολυ απλα δεν τα ζεσταινετε. Ειναι σκληρο λαστιχο. Ψαχτειτε για κατι αλλο. Οταν ειχα τα Potenza σε 16αρες στην αρχη σπινιαρε και η 5η. Για να σκεφτειτε ποτε το λαστιχο ζεσταθηκε κατεβηκα απο φιλαδελφεια λιμανακια, ανοιξα 2 φορες και μετα ενιωσα το λαστιχο να ειναι βεντουζα. Βεβαια με 115 αλογα που πηγαινα με την 16αρα με potenza και δεικτη ταχυτητας στο ΘΕΟ. question
|
|
|
19-04-06, 17:01
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
τα good year μην τα βαλει κανεις που στριβει τερμα στο οριο οχι απλα γλυτρανε αλλαζεις για πλακα λωριδες στις στροφες.το μονο καλο που εχουν ειναι για παιχνιδι με κολους κ λογο μεγαλητερης ολησθησεις δεν φαγωνοντε.εχει βγαλει κατι ποιο καινουρια απο τα f-1 που ειναι καλυτερα στην βροχη με αυλακοσεις που διςχνουν προσ τα εκσω τα νερα οχι οπωσ τα pilot κτλ που το πετανε πανω αλλα στο στεγνο παλι τα ιδια ειναι.παντως ponteza με δεικτη Η 185/60/14 θα διαφωνισς απλα λιγο ποιο ασταθες απο τα pilot στο οριο κ μετα απο πολυ σκισημο οχι τοσο φαγωμα οπως τα pilot αλλα διπλωναν<μιλαω για τεζα πανω κατω τα λιμανακια 8-9 φορες στα καπακια κ ζεστα απο την αρχη> κ επιδη απεκτησα ενα κοληταρι σειρουλα στο στρατο με λαστιχαδικο.θα σας στεναχωρεσω αλλα στο οριο εκτοσ απο τα pilot ponteza τα αλλα γλυστρανε αρκετα περισοτερο.κ τα ponteza ενα κλικ ασταθια στο οριο στο στεγνο με σχεση pilot παντα σε δεικτη Η για λιγα αλογακια δλδ.σε V με καταληλα αλογακια ομως τα toyo ειναι πολυ καλα κ σε w παλι<αυτα με την πολυ αραιει χαραξη>
|
26-04-06, 15:21
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
λοιπόν επιτέλους έστρωσα τα λάστιχα, μετά από δοκιμή, έπαθα πλάκα με τα συμπεράσματα, καταρχάς καταπληκτική ποιότητα κυλισης για το είδος τους, επιτέλους το άνοιξα λίγο και το αισθάνθηκα να πατάει πολύ καλά κάτω! τώρα στις στροφές ακούστε πως συμπεριφέρωνται. στο όριο, γλιστράνε λίγο αλλά μέχρι εκεί, μετά το γλιστρηματάκι που θα φάνε κολλάνε κάτω σαν βδέλες! μου άρεσε πάρα πολύ αυτο! φίλε γιώργο σε ευχαριστώ πολύ! σου έχω καλά νεα! άνοιξα λίγο τα φτερά και άλλαξα πίσω αμορτισέρ και ελατήρια, εβαλα τα kayaba τα μαύρα, λοιπόν με 5 άτομα μέσα χοντρά σχετικά και γεμάτο το πορτπαγκάζ, δεν βρίσκει ούτε με 150 και να πέσεις σε σαμαράκι! με λίγα λόγια μάλλον το πρόβλημα μου ήταν τα πεσμένα πίσω αμορτισέρ! δοκίμασε το! τα πήρα 150 με τοποθέτηση
|
|
|
26-04-06, 15:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Jimbo για τα Yokohama που εβαλες λες??
Κυριακος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
26-04-06, 16:22
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
τελικά δεν έβαλα τα yokohama, αλλά τα Τ1R , άλλαξα τελικά και ζάντες
|
26-04-06, 18:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Φίλε pwpwpali θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς τα goodyear. Είναι πολύ καλό λάστιχο αλλά θέλει ανάρτηση για να δουλέψει και φθίρεται πολύ γρήγορα ειδικά στα πλαινά. Μιλάω για διάσταση 205-50-16
|
27-04-06, 15:53
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ελα να παμε μια βολτα να δεισ πως γλυστρανε τα good year χθες αναγκαστηκα να βγω απο στροφη με full lock αναποδο απο τα λιμανακια με αποτελεσμα να γυρισει απο την αλλη κ τεσπα να φερω τετακε στην τελευτεα στροφη..με pilot k ponteza εμπενα με 20+ χιλ παραπανω κ με τελιωμενα αμορτισερ κ δεν ειχα τετοιο προβλημα.ξερεις τι ειναι να αρχηση να driftari corolla 111 με 140?πηγενα κυριολεκτικα οπως πηγενουν τα d1 ενα κλικ πριν προσπερασει ο κολος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17052388 seconds (80,28% PHP - 19,72% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|