Εγώ με την σειρά μου να πώ οτι χθές πέρασα πόλυ ωραία και χαλάλι οι 5 ώρες πίσω μπρός.Χάρηκα πολύ που γνώρισα πολλά παιδιά και χάρηκα επίσης που τα είπαμε και απο κοντά! Γενικά μες τη χαρά ενα πράγμα! Επίσης να πώ οτι χθές διαπίστωσα για μια ακόμη
φορά οτι ναι,τελικά,υφίσταται η οργανωμένη παράγκα,η οποία με ενδεχόμενο δωλο μου έδωσε το ποιο αργό και στενάχωρο καρτ και στον marmel και τον Dj τα ποιό γρηγορα..Καταγγέλω επίσης οτι με τα ματια μου είδα τον marmel να σκαλίζει το καρτ του (νομίζω έβαλε νεφθαλίνη στο ρεζερβουαρ,δεν είμαι σίγουρος)...Ετσι λοιπόν βγαζω το εξης απλο συμπέρασμα...Ο marmel δεν είναι ο ποιό γρηγορος αλλά ο ποιό ελαφρύς (και ίσως και πειραγμένος-το καρτ οχι ο ιδιος,αν και αυτό εξετάζεται
) και οτι έγω είμαι πολύ γρήγορος απλά λιγακι υπέρβαρος(και ηθελα καρτ για να το καταλάβω ? )... Τέλοσπαντων! Εις το επανειδείν λοιπόν παίδες και καλή αντάμωση,κατα πάνω μεριά τώρα....
Υ.Γ:Σίγουρα θα κάνω καιρό να ξανακάνω καρτ,γιατι παρά το γυμνασμένο μου κορμί και την άρτια φυσική μου κατάσταση,τα πλευρικά g με εξάντλησαν,όχι πολύ..μη νομίζετε..Λίγο τα σφιχτα μου μπράτσα
(δεν μπορώ να τα κουνίσω),λίγο η δαχτυλιδάτη μέση μου
(δεν μπορώ να σκύψω),και ελαχιστα τα στιβαρά μου πόδια
(με το ζόρι περπατάω)...