Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΕΠΑΡΧΙΑ Μπορείτε μέσα σε αυτές τις στήλες να οργανωθείτε και να μας προτείνετε τα δικά σας μαγαζιά στην επαρχία και ότι άλλο σχετικό θέλετε.. |
|
|
28-10-12, 19:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άντε τη έγινε εγώ πρέπει να σας ξυπνάω φιλαράκια.
28-10-12, 22:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Εδώ τι να πούμε ρε Πάνo; Δεν μας ξέρει κανείς από τους διαχειριστές και δεν ασχολείται κανείς μαζί μας. Δυστυχώς! Θα τα λέμε από την ομάδα στο fb.
|
|
|
|
29-10-12, 00:22
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Γιατι ρε παιδια το λετε αυτο???
ΔΕΝ ισχυει φυσικα!
Και εγω απο Βολο ειμαι και δεν εχω καν ΤΟΥΟΤΑ και παλι ειμαι καθε μερα στο Forum ,γραφω ,σχολιαζω και αναφερω τι κανω στα αμαξια μου ,οταν αυτο επιβαλλεται.....
Επισης συμμετεχω στις εκδηλωσεις και θα κατεβω τον αλλο μηνα στην Αθηνα για 3η συνεχομενη φορα για το καθιερωμενο πλεον Dynoday ,να δω τους παλιους φιλους και να γνωρισω και οσους μας τιμησουν με την παρουσια τους ακομα και χωρις να δυναμομετρηθουν!!!
Επισης οποτε οργανωνουμε και εδω στην Θεσσαλια το γραφουμε και το αναφερουμε εμεις.......
Κανεις δεν σας εκλεισε την πορτα στις εκδηλωσεις και μπορειτε να ερθετε ολοι μαζι μια φορα με καραβι με ενα αμαξι να μοιραστειτε και τα εξοδα..........
Και εγω ενα 200αρι (βενζινες-διοδια-dyno και φαγητο) μεσα στο νερο θα ξοδεψω για πλακα για αυτην την μερα και πιστεψτε με ΔΕΝ μου περισσευουν οπως φυσικα και κανενος τετοιες εποχες!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
29-10-12, 03:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Μπράβο ρε Γιάννη....Αν και δεν σε ξέρω καταλαβαίνω πως υπολογίζεις την παρέα και εμένα ακριβώς αυτό είναι που μετράει...αν τα καταφέρω και δν δουλεύω θα έρθω και εγώ στο dyno να περάσουμε όμορφα και να γνωριστούμε....και προσεχώς θα είμαι κάτοικος Λέσβου από τα όσα φαίνονται οπότε δεν θα τους αφήσω ήσυχους....
|
29-10-12, 08:13
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Μπράβο ρε Γιάννη....Αν και δεν σε ξέρω καταλαβαίνω πως υπολογίζεις την παρέα και εμένα ακριβώς αυτό είναι που μετράει...αν τα καταφέρω και δν δουλεύω θα έρθω και εγώ στο dyno να περάσουμε όμορφα και να γνωριστούμε....και προσεχώς θα είμαι κάτοικος Λέσβου από τα όσα φαίνονται οπότε δεν θα τους αφήσω ήσυχους....
|
δεν υπαρχει οργανωση πιστευω εδω στη μυτιληνη δεν ασχολουμαστε με λιγα λογια... anyway μανωλακη με το καλο να ερθεις φιλε μπας και οργανωθουμε και λιγακι
29-10-12, 12:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
πολλοί ωραία παιδιά έτσι να οργανωθούμε πιο πολλοι για τι μέχρι στιγμής ενδιαφερόμαστε 2 άντε 3 άτομα, και με το καλό να έρθουν και αλλα παιδιά στο νησί....
29-10-12, 18:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Να οργανωθούμε και να μας βοηθήσουν οι διαχειριστές να κάνουμε συμφωνίες σαν club με τοπικά καταστήματα που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο ώστε να έχουμε τις εκπτώσεις μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι...
|
29-10-12, 18:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Βασιλη ειχε πεσει προταση στο φορουμ να γινει παραρτημα λεσβου αλλα δεν βρηκαμε ανταποκριση απο τους διαχειριστες
29-10-12, 19:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για καθίστε ρε παιδιά. Για να οργανωθείτε και να κάνετε συναντήσεις μεταξύ σας πρέπει πρώτα να προηγηθεί η δημιουργία παραρτήματος Λέσβου; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Κάθε περιοχή οργανώθηκε, πραγματοποίησε συναντήσεις και εφόσον υπήρξε μία δυναμική δημιουργήθηκε το παράρτημα. Έχετε ήδη το δικό σας χώρο στο forum και το δικό σας θέμα από όπου μπορείτε να συνεννοείστε και να οργανώνεστε.
Και η διοίκηση πως ακριβώς θα σας βοηθήσει να συνάψετε συνεργασίες με τοπικά καταστήματα; Η κάθε περιφέρεια μπορεί να κάνει συμφωνίες με καταστήματα πολύ πιο εύκολα αφού εδώ μετράνε πολύ οι προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις με τους καταστηματάρχες της περιοχής. Η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά χωρίς καμία ουσιαστική επαφή και γνωριμία με την περιοχή σας...
30-10-12, 01:11
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλα μην είμαστε μονο λόγια γιατί υπάρχει η λέσχη στο νησί μας που κάνουμε και τους τοπικούς άγονες μας και έρχονται και παιδιά από χίο και σάμο αλλα δεν είδα να έχει ενδιαφέρον το θέμα από τους τογιοτακιδες δυο τρία αμάξια έχουν έρθει όλα κιόλα έχουμε και την σελίδα μας ούτε εκεί είδα να ενδιαφέρεται κανένας και ζητάτε από τους διαχειριστές τι να μας οργανώσουν από μακριά και το ξαναλέω έτσι χωρίς παρεξήγηση
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17088890 seconds (82,34% PHP - 17,66% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|