Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Πρέπει να περασατε τέλεια....
Παρόλο που βρισκόμουν Πελλοπόνησο (Λεβιδι) ήταν πολύ δυσκολο να έρθω λόγο απόστασης (150 χιλιόμετρα μακρια) μέσα στη νυχτα σε δρόμους βουνίσιους που δεν γνώριζα. Στην επιστροφή δηλαδή ή θα χανομουνα ή θα με τρωγανε οι λυκοι...
Sorry guys...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 656
Re: Patras photo galery
Πολύ όμορφές οι φωτογραφίες..... Να ευχαριστήσω τον Αντρέα (corollapatra) που ανακυριχτηκε επίσημος φωτογράφος του παραρτήματος Πάτρας!!!
Να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που έδωσαν το παρόν στην πρώτη επίσημη και μαζική δραστηριότητα μας...
Με την ευκαιρία να καλοσορίσω τα νέα μέλη (Νίκο και Παναγιώτη!!!) με την ελπίδα να γίνουμε ακόμα περισσότεροι. Ο Νίκος μας χαρισε και ενα καταπληκτικό burn out φεύγοντας.... Νομίζω οτι πρέπει να γνωριστείς με τον Βασίλη (Wastegate), θα εχετε πολλά να πειτε...
υστερόγραφο: Όποιος τραβάει φωτογραφίες από τις συναντησεις μας ακόμα και αν δεν τις δημοσιεύει όλες να τις κρατάει στο κινητό ή στον υπολογιστή του, ετσι ώστε κάποια στιγμή να φτιάξουμε ενα CD με πολλές φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητες μας ....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
ΟΚ παιδες, μονο μη μασατε!!!
Και μεις στην αρχη 4 ατομα ειμασταν..
καποιοι φυγαν απο την παρεα καποιοι αλλοι ηρθαν...ετσι παει.
Σημερα ειμαστε καπου στα 30 ατομα και συνεχιζουμε.
KEEP ON ROCKING ΣΕ ΛΕΩ!!!!
Πιστεύω οτι η photogalery της Πάτρας είναι το κατάλληλο σημείο για να ανεβάσω τις φωτογράφίες από τα φυλλάδια που έχουμε φτιάξει. Αυτά τα φυλλάδια είναι ο κυριότερος τρόπος προβολής του club μας. Για την υλοποίηση τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αντρέα - corollaparta.
Σας βάζω και τα πρώτα που είχα φτιάξει εγώ για να καταλάβετε το μέγεθος της προόδου που έχει συντελεστεί....
Το παράρτημα Πάτρας στην κοπή της πίτας του club εκπροσώπησα ο υπέυθυνος Πάτρας.... Ranger (στις ομορφίες του), ενω σε δεύτερο πλάνο διακρίνεται ο φίλος Gorilaz (Νίκος)....