Καλησπερα, ποιο συγκεκριμενα τι εννοεις δλδ? ειναι λαθος οι μοιρες σε καμπερ? ή σου τραβαει το τιμονι δλδ το εχεις ισια και παει μονοπλευρα?
Εμενα αγνωστο γιατι στην τελευταια ευθυγραμμιση μπροστα εχω θεμα με την καμπερ, ενω το τιμονι δεν τραβαει και εχω καλη νομιζω επαναφορα και οι 2 ροδες εχουν παραπανω απο την καμπερ που πρεπει για μαμα τυπου αναρτησεις και μαλιστα του οδηγου ακομα περισσοτερο σχεδον διπλη! ειναι τοση η διαφορα που φαινεται με το ματι!!! εχουν αλλαχτει βασεις αμορτισερ ποιο πριν απο τοτε ομως και τα πιατελα ελατηριων και ελατηρια. Τα αμορτισερ ειναι 6 χρονια μετα την ανακατασκευη + μαλλον θα τα κανω την Ανοιξη μια ανακατασκευη να μπουν οσο ποιο λεπτα λαδια υπαρχουν και βαλβιδες απο τα κοκκινα koni να γινουν ποιο ανθρωπινα και θα τα δω τοτε μαλλον μονος μου θα τα μπαινοβγαζω...
Μου ειχε τυχει στα πισω AGX να εχω στο δεξι 1 μοιρα παραπανω αρνητικη καμπερ και ηταν επειδη ειχα πεσει σε λακουβα με 5 ατομα μεσα και φορτωμενο το αμαξι με 70χλμ και στραβωσε το αμορτισερ, απλα εκει βαζω μια βιδα 2mm μικροτερη οταν τα βαλω πανω και μπορω να την φερω....problem solved...
μια φορα εβαλα και στα 2 βιδες μικροτερες και την εκανα πολυ καμπερ, τοσο πολυ που σε στροφες εφευγε ο κολος για πλακα, πηγα σε φιλο ευθυγραμμιση μου λεει ρε μ......τι εκανες εκει ???? ΒMW το περασες? -2,5 μοιρες ειχε γινει ισως και παραπανω!
Για καμπερ εχουμε θεμα οποιος θελει θα το βρω να το γραψω εκει τα δειχνουμε ολα αυτα εδω ειναι :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...%EC%F0%E5%F 1
Η ευθυγραμμιση μπορει να επηρεαστει απο πολλα πραγματα, λαστιχα, ζαντες, ακρα, αμορτισερ, ψαλιδια, διαφορα εξαρτηματα σχετικα οπως μπαλακια ψαλιδιου, βασεις αμορτισερ (top mounts) κτλ, κατι να ειναι στραβο μπορει να την αλλαζει οπως ετυχε με μενα στο πισω δεξι αμορτισερ με στραβο κορμο απο λακουβα.