Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
08-02-11, 01:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Για 12άρες, ξέρω ότι είναι μιά χαρά, τα agx με τα hr πάντως...
|
το μηνυμα αυτο το εγραψα με αφορμη μια τιμη που ειδα για τα agx (320Ε νομιζω)για τα 12αρια οπως λες κ εσυ, κ εκει τα σχολια ηταν πολυ καλα...επειδη η τιμη ειναι κατι παραπανω απο καλη σε κανει να σκεφτεσαι την αλλαγη πολυ νωριτερα... απλα δεν θελω στην πρωτη λακουβα να χαλασουν....και με τα ελατηρια μονο παντως εχω δει διαφορα στο αυτοκινητο, απλα θελω και το κατι παραπανω χωρις ν αλλαξω ελατηρια......
|
08-02-11, 01:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Βγάζει σίγουρα φίλε, έτσι και αλλιώς τα 101 και τα 111 f/l και μη φοράνε ίδια ανάρτηση, οπότε μην ανησυχείς...Το αμάξι για τι χρήση το θες?για να σου απαντήσω γαι τον συνδιασμό με τα hr
|
το αμαξι συνηθως πηγαινει ταξιδια εθνικη και εγνατια, λιγα km μεσα στην πολη και ειδικα Αθηνα που ειναι λακουβες και λιγο δρομος... απλα ειναι και κατι ορεινες που θες να το βαλεις το αμαξι λιγο καλυτερα..οχι τιποτα τραβηγμενο αλλα να μην κοιτας και ασφαλτο απο το πλαγιασμα....ελπιζω να καταλαβες περιπου τι θελω..
|
08-02-11, 01:55
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Κοίτα τα 340Ε νομίζω ότι είναι πολύ λίγα για τα agx...
Χωρίς να έχω δοκιμάσει κανένα από τα kayaba που λες, αν θες κάτι παραπάνω, βάλε agx με τα μαμά ελατήρια όμως.Αλλα νομίζω πως τα agx παίζουν στο 600άρι....Γενικά να ξέρεις ότι ένα αμορτισέρ όπως τα kayaba δουλεύει καλύτερα με τα μαμα ελατήρια παρά με ελατήρια χαμηλώματος
|
08-02-11, 02:05
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Κοίτα τα 340Ε νομίζω ότι είναι πολύ λίγα για τα agx...
Χωρίς να έχω δοκιμάσει κανένα από τα kayaba που λες, αν θες κάτι παραπάνω, βάλε agx με τα μαμά ελατήρια όμως.Αλλα νομίζω πως τα agx παίζουν στο 600άρι....Γενικά να ξέρεις ότι ένα αμορτισέρ όπως τα kayaba δουλεύει καλύτερα με τα μαμα ελατήρια παρά με ελατήρια χαμηλώματος
|
η τιμη κ εμενα μου φαινεται χαμηλη, αλλα ειδα το site που ειπαν και τα παιδια με τα e12 και οντως οι τιμες ειναι πολυ καλες, αν δεις ειναι στο topic 'δειτε τα μελη μας'.... το αμαξι εχει δειξει πολυ με τα ελατηρια παντως και δεν με βλεπω να τ αλλαζω...απλα θελω μια αναρτηση που να συνεργαζεται με τα HR, θα κανω και μια ερευνα μονος μου αλλιως μαλλον τα excel-g που ειναι και φθηνα...
|
08-02-11, 10:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
H τιμή είναι σαν ψέμα. Μην φοβηθείτε πάντως το μαγαζί. Εγώ από εκεί τα πήρα και ήταν όλα άψογα.
|
08-02-11, 12:22
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Εύοσμος
|
|
τελικά ποιός είναι ο ιδανικος συνδιασμός αμορτισέρ+ελατήρια για κανονική χρήση????
|
08-02-11, 12:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Kayaba AGX με ΤΤΕ ελατηρια. (για καθημερινη αλλα και για πιο απαιτητική χρηση).
|
08-02-11, 12:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
και τα ΤΤΕ 3 ποντους δεν χαμηλωνουν το αυτοκινητο? με τα HR τοσο κατεβαινεις...νομιζω ειναι και στα ορια που λεει η toyota, αν και τα TTE ειναι 3 ποντους κατω με βλεπω για AGX, δε νομιζω να εχουν τρομερη διαφορα τα 2 ελατηρια..
|
08-02-11, 14:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
από ό,τι νομίζω τα AGX, επειδή είναι μακρυκάλαμα, τερματίζουν εύκολα με ελατήρια χαμηλώματος, με τα ανάλογα δυσάρεστα αποτελέσματα...
Γενικά, δεν τα συνιστούν για χαμήλωμα.
08-02-11, 15:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
από ό,τι νομίζω τα AGX, επειδή είναι μακρυκάλαμα, τερματίζουν εύκολα με ελατήρια χαμηλώματος, με τα ανάλογα δυσάρεστα αποτελέσματα...
Γενικά, δεν τα συνιστούν για χαμήλωμα.
|
Στις οδηγίες που έχει μέσα στην συσκευασία τους λέει ότι είναι κατάλληλα για χαμήλωμα έως και 3 εκατοστά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17129302 seconds (80,68% PHP - 19,32% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|