Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-12-07, 20:40
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε δυο ανοιγματα που εκανα το ενα με ενα νταιχατσου σερειντ που φενοταν μαλλον ψηλοφτιαγμενο με 2ρες 3τες ετρωγε 1-2 καροτσες σε καθε ανοιγμα.
με ενα ρχ8 που λογικα ηταν το 192 με 2ρες απο 70 ως 115 ημασταν κοπια επιδοση που θεωρο πολυ καλη για το 20ν καρινα μου.
το συγκεκριμενο ρχ8(192) στα πιο πολλα τεστ που διαβασα παιζει 0-100 απο 7,2-7,6δευτ. εκει πρεπει να ειναι και το 20ν σημειωση και εχει και μακρι σασμαν το 20ν εννοο το 5ρι με 6ρι και 6000 χιλ στροφες στα ιδια χλμ(70) μαλλον πισω θα ηταν
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 25-12-07, 20:45
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τωρα που πηγαινα βιλια ξεφτιλιστηκε ενα c5 ολοκαινουργιο...
πηγαινα χαλαρα σχιστο 140 μαζι με τη μανα μου μεσα και ερχοταν πατημενος φουλ........ παταω 5η οπως ημουν. πιασαμε 220 ακομα πισω ηταν. και απο κει και επειτα προσπαθουσε προσπαθουσε να ανοιξει 2ες 3 ες στον ασπροπυργο και μαγουλα αλλα μπα.......
ε τι να κανα? να τ αφηνα?
Παλιά 25-12-07, 23:05
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φανταζομαι την μανα σου οταν θα ανεβαιναν τα βελονακια στο καντραν.

Παλιά 26-12-07, 10:16
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios Εμφάνιση μηνυμάτων
φανταζομαι την μανα σου οταν θα ανεβαιναν τα βελονακια στο καντραν.
Αυτο σκεφθηκα και γω, την μανα του, κόντρα και 220χλμ/ωρα. Εκτος αν η οικογενεια εχει την κοντρα στα γονιδια της!

Ψιλοασχετο. Καθε φορα που μου δυναται να κανω κοντρα, θα εχω την αδελφη μου μεσα (η οποια κανει σαν υστερικη με την ταχυτητα, ειδικα μετα απο ενα τροχαιο που ειχε) ή την κοπελα μου (η οποια ειναι συντηρητικη με την ταχυτητα).
Ουσιαστικα, καλη κοντρα, μια φορα εχω κανει, με ενα focus, οπου στο τελος εφαγα μπουκετα και το αυτοκινητο μια κλωτσια στην πορτα του οδηγου. Και ολα αυτα γιατι τον ειχα αφησει πισω... Αντιδεοντολογικη συμπεριφορα.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Παλιά 26-12-07, 12:19
Το avatar του χρήστη Dr.Saimon
Dr.Saimon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Nea Iwnia!
Δύναμη Σεβασμού: 241
Dr.Saimon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουσιαστικα, καλη κοντρα, μια φορα εχω κανει, με ενα focus, οπου στο τελος εφαγα μπουκετα και το αυτοκινητο μια κλωτσια στην πορτα του οδηγου. Και ολα αυτα γιατι τον ειχα αφησει πισω... Αντιδεοντολογικη συμπεριφορα.
συγνωμη κιολας...βγηκε και σε χτυπησε?

Παλιά 26-12-07, 12:38
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τολη και μενα μου ειχε τυχη με ενα φοκους που φυσικα εχασε να κατεβη για κλοτσες αλλα νομιζω οτι για κουταμαρες δεν χρειαζετε να πλακονω κανενα στο ξυλο αντε μετα δικαστηρια ιατροδικαστες αυτοφορα και ολα αυτα για μια κοντρα.μαλιστα το κουφο ηταν οτι οταν κατεβηκε νομιζα οτι ηθελε να με ρωτηση τι φοραω και εφαγε καροτσες ....ποσο ....αγνος ειμαι ωρες ωρες
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 26-12-07, 12:44
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Καλά δηλαδή αυτοί με τα Focus τι νομίζουν οτι έχουν κανένα υπεραυτοκίνητο και δεν δέχονται την ήττα?Προσωπικά σιγά μην αφήσω να μου ακουμπήσει το αυτοκίνητο κανένας τέτοιος φούστης.....Θα του κάνω αγνώριστη την μούρη και δεν πάει μετά να φέρει μετά και αστυνομίες και μ@λ@κίες....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Παλιά 26-12-07, 12:51
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι.
Το ιστορικο εχει ως εξης:
Φευγω μ' ενα φιλο απο το Λουτρακι και κατευθυνομαστε προς Ισθμο. Εχει δυο μεγαλες ευθειες οπου στην μεση της διαδρομης εχει μια μεγαλη ανοικτη στροφη. Φευγοντας λοιπον, εγω πηγαινα με κανονικη ταχυτητα μεχρι την στιγμη που μου κολλησε, προκλητικα, ενα αυτοκινητο απο πισω και αυξησα ταχυτητα. Αυτος καποια στιγμη βγηκε στο αντιθετο ρευμα για να με προσπερασει. Απο το αντιθετο ρευμα δεν ερχοταν αλλο αυτοκινητο. Αυξησα ταχυτητα. Ισως και δω εχω καποιο λαθος γιατι ετσι τον αφησα εκτεθειμένο στο αντιθετο ρευμα. Ημασταν παραλληλα και ειδα οτι μεσα στο focus ηταν 3 ατομα. Ο συνοδηγος του εκανε χειρονομιες και φωναζε. Παταω γκαζι, ημασταν στα 180+ και αυτος δυο καροτσες πισω ακολουθουσε. Φθανουμε Ισθμο και στριβω για Κορινθο. Αυτος ακολουθουσε. Μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε Αθηναικες πινακιδες. Στον δρομο για Κορινθο 180+ (μου εκανε εντυπωση το δεσιμο του αυτοκινητου μου) και αυτος ακολουθουσε. Δεν μπηκα στην Κορινθο αλλα εστριψα για Πατρα και αρχισα να ελαττωνω ταχυτητα για να σταματησω και να αφησω τον φιλο μου. Αυτοι ηρθαν παραλληλα και ειδα τον συνοδηγο και τον πισω συνεπιβατη να ειναι οι μισοι εξω απο τα παραθυρα και να κανουν χειρονομιες. Εκει εκανα το λαθος και ακουσα τον φιλο μου να σταματησουμε για να δουμε τι θελουν...Δεν προλαβαινω να σταματησω στην ακρη του δρομου, κατεβαινουν μου ανοιξαν την πορτα και αρχισαν τα μπουκετα. Το "γελιο" ηταν οτι ειχα βαλει τα χερια μου στο προσωπο μου για να προστατευθω και ειχα στο προσωπο μου και τα χερια του φιλου μου κρατωντας το κινητο του, και ριχνοντας οι αλλοι μπουνιες, χτυπουσαν τα χερια του φιλου μου και το κινητο του χτυπουσε το προσωπο μου. Εγω δεν μπορουσα να αντιδρασω γιατι φορουσα ζωνη. Μετα απο ενα λεπτο ξυλου ενας απο αυτους ηθελε να κλεισει την πορτα μου δυνατα αλλα εγω εβαζα το μπρατσο μου απο μεσα για αντισταση ωστε να κλεισει μαλακά. Αυτο τον τσαντισε και αρχισε τις κλωτσιες στην πορτα μεχρι που μου αφησε μια γουβα. Μπηκαν στο αυτοκινητο και εφυγαν. Ο λογος ηταν οτι εκανα επικίνδυνη οδηγηση.
Η ειρωνεια ηταν οτι την επομενη μερα εφυγα για Ιταλια με μαυρισμενο ματι.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Παλιά 26-12-07, 16:14
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η αλήθεια είναι Τόλη οτι ψιλο έφταιγες. Δεν είναι μόνο οτι δεν έρχοταν κάποιος απο το αντίθετο ρεύμα. Θα μπορούσε κάλλιστα όσο αυτος ήταν στο αντίθετο, κάποιος να έμπαινε ξαφνικά μέσα απο κάποιο παράδρομο. Βέβαια η συμπεριφορά τους έκρυβε και πόνο για την ταπείνωση απο την γιαπωνέζικη γριά.
Παλιά 26-12-07, 16:38
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ε οχι δεν φταιει ο φιλος που επιταχυνε επειδη ο αλλος ηθελε να κανει τον ραλιστα....
Εχω κι εγω μια ομοια εμπειρια αλλα οχι σε μεγαλο δρομο ερχεται διπλα μου(ειχε βγει στο αντιθετο) ενα getz και αρχιζω να ανοιγω κι εγω ενω πηγαιναμε για μερικα μετρα μαζι(πολυ επικινδυνο αφου ηταν πολυ μικρος ο δρομος και νυχτα) τον περναω ερχεται διπλα μου στο φαναρι με το μισο αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα και του λεω καλα ρε θα σκοτωθεις πας καλα? και μου λεει τι σε νοιαζει δικια μου ειναι η ζωη αναβει πρασινο και φευγει σπινιαροντας. Τετοια τυπακια ειναι για σκοτωμα και ποσο περισσοτερο αυτοι που κατεβηκαν να κανουν τους νταηδες

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18631411 seconds (79,16% PHP - 20,84% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com