Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
18-12-06, 01:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Γιαννη,εσυ δεν εισαι μαμα, για τα 107 αλογα κατι θα εκανες και η 11αρα ειναι πιο γρηγορη απο την 12αρα, ετσι δεν ειναι, η κανω λαθος;
Απο τους τενεκεδες που αναφερες πιο πανω,μονο στην μπεμπα σεβασμος.Σε ολα τα επιπεδα.
|
Ηρακλη τα παιδια ξερουν το μοτερ μου εχω μονο ενα ελευθερο φιλτρο kn και ενα τελικο της Festus και απλη 95αρα βενζινη οταν εβγαλα αυτα τα αλογα στο δυναμομετρο του POWER TECHNIQUES
Τωρα; μπορει να ειναι και μουφα αυτα ατα αλογα και η 13.5 κιλα ροπη που εδειξαν αλλα εγω ξερω οτι το αμαξι για 1.4 μαμαει και δερνει!
18-12-06, 10:38
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Συμφωνώ με τον Γιάννη Ηρακλή. Οδήγησα το αμάξι του πριν απο 10 μέρες περίπου και με εντυπωσίασε η συμπεριφορά του και η αίσθηση. Μάλιστα χαριτολογώντας τον ρώτησα αν το πουλάει κιόλας δεδομένου οτι έχει και λίγα χιλιόμετρα.
18-12-06, 13:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Κωνσταντινε, 16αρης εισαι; Γιατι εαν εισαι 14αρης και μαμα, χλωμο για την 316, μετα τα 140 θα σε χαιρετηση.
|
1400 είμαι με φίλτρο και τελικό μόνο.
Αλλά μπα φίλε έχω ανοίξει πολλές φορές ρολαριστός με 316 από δευτέρες και τρίτες και ποτέ δεν με έχουν πάρει και μάλιστα μία από αυτές είχα και άλλα δύο άτομα μαζί μου περίπου 200 κιλά έξτρα δηλαδή ίσος και λίγο παραπάνω αλλά πες ότι τότε έτυχε… Τις υπόλοιπες ??? έτυχε ???
|
|
|
18-12-06, 13:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ G6
Ηρακλη δεν ξερω για την Ε12 1.4 του Κωνσταντινου αλλα εγω με το Ε11 1.4 G6 ριχνω πολυ ξυλο και σε τελικες και σε αναβαση αρτεμισιο ουκ ολιγες φορες με φιλο που εχει την τετραπορτη 316 (την Ε36 αν ξερεις).Καιεπειδη τγο εχω αναφερει και αλλες φορες στην λιστα εχουν μπει και τα καινουργια 1.6αρια εκ Γερμανιας(Focus,A3,316 Compact,Golf) εχει τυχει να ανοιξω με ολα αυτα και μονο το 316 compact ηταν μισο φτερο μπροστα σε τρια ανοιγματα που καναμε,τα υπολοιπα δυο με τρεις καροτσες παντα πισω!
|
Εγώ με εσένα Γιάννη έχουμε διαφορά…
σκέψου ακόμα ότι το κοντέρ μου δεν έχει γράψει ούτε 20.000 χιλιόμετρα και πιστεύω ότι και σε δυναμόμετρο αποκλείετε να δείξει πάνω από 104 άλογα και 11 kg ροπή.
Πάντως έχεις ωραίο εργαλείο τυχερέ ! μπράβο !
18-12-06, 13:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Γιαννη,εσυ δεν εισαι μαμα, για τα 107 αλογα κατι θα εκανες και η 11αρα ειναι πιο γρηγορη απο την 12αρα, ετσι δεν ειναι, η κανω λαθος;
Απο τους τενεκεδες που αναφερες πιο πανω,μονο στην μπεμπα σεβασμος.Σε ολα τα επιπεδα.
|
Φίλε μου όταν τους βλέπω να το παίζουν γρήγοροι τότε δεν υπάρχει σεβασμός θα πέφτει τσεκούρι χωρίς έλεος !!!!!
18-12-06, 13:30
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα, επειδή τα αυτοκίνητα της Toyota είναι δυνατά και αξιόπιστα.
18-12-06, 14:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα, επειδή τα αυτοκίνητα της Toyota είναι δυνατά και αξιόπιστα.
|
Eτσι ακριβως ειναι Σπυρο,εγω απλα ,ιλησα για την διαφορα σε μοτερ και ΜΟΝΟ!!Πολυ θα γουσταρα να ειχα γερμανικο μονο και μονο για την συμπεριφορα και την ποιοτητα του ολου συνολου,αλλα απο μοτερ ανα δεν ειναι 20Τ αστα να πανε!!!
18-12-06, 16:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
τα γερμανικα που μου αρεσουν ειναι πολυ μακρια απο το οικονομικο επιπεδο μου...ενα audi A4 ή ακομα καλυτερα το νεο TT δε θα με χαλουσε για κανεναν λογω!κι ας μην πηγαινε και τοσο καλα...!!!!!!
|
18-12-06, 17:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003
Το Avensis(το τελευταιο) μονο γρηγορο δεν θα το ελεγα το καινουριο.
|
Το 16αρι ναι, το 18αρι ομως μαμαει.Το πιο γρηγορο στην κατηγορια του.133 αλογατα με 95 οκτανια, δυναμομετρημενο και 9.5sec 0-100 το μετρησαν οι 4τροχοι.Δεν νομιζω να ζητας περισσοτερα, απο την στιγμη που ο ανταγωνισμος(πλην MONDEO) ειναι στα 11+.
18-12-06, 17:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Σωστός ο Ηρακλής. Έχω οδηγήσει το 1.8 το καινούριο και πάει πολύ καλά. Και άνεση αλλά και όταν αποφασίσεις να κινηθείς ποιο επιθετικά βλέπεις ότι έχει νεύρο το αμάξι παρά τον όγκο του.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17846203 seconds (78,55% PHP - 21,45% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|