Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 343
Λοιπόν καλώς ήρθες!!! Εγώ ήμουνα στο 642 Μ/Κ ΤΠ που είναι δίπλα με την 7 ΕΜΑ κ το 7 ΛΑΤ στον Προβατώνα!!! Οταν ημουνα εγώ επάνω τον Μάρτη εως κ Ιούνιο ηταν καλά σε εμάς αλλά κ επειδή μιλούσα με παλικάρια απο την ΕΜΑ σαν υπηρεσίες τους πήγεναι μια μια ή 2 μέσα 1 έξω!!! Αλλά ήταν ζωάρα!!! Δεν ξέρω τώρα όμως! Πάντος το χωριό που θα βγαίνεται (Τυχερό) είναι καλούτσικα προς καλά κ σχετικά φτηνά! Η Αλεξανδρούπολη είναι 45 λεπτά με το πούλμαν αλλα θα σας απαγορεύσουν να πηγένεται κ καλά!!!!! Αν θες στείλε μου PM το κινητό σου να σου πω οτι θέλεις αλλά δεν ξέρω τωρα τί γίνεται!!!
Δύναμη Σεβασμού: 517
Είμαι και εγώ εδώ. Θάνο πάρε με τηλ και έρχομαι να σου φέρω σοκολάτες...
Μην ανησυχείς, σαν Προβατώνας δεν λέει τίποτα χωριό είναι, αλλα έχεις να διαλέξεις Τυχερό (5 λετπά), Φέρες (20 λεπτά) και Αλεξανδρούπολη με το δικό μου σε 30 λεπτά...
Δύναμη Σεβασμού: 333
Zηση σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την πολυτιμη βοηθεια σου...και απο οτι μου εχουν πει ειναι ζωαρα εκει...βρηκα και καποιον απο το ΚΕΤΘ οργανικο που ηταν εκει και μου ειπε θα παρει τηλ επανω για να προετοιμασει εδαφος...χεχεχεχε......
Μιχαλη θα σε παρω τηλ το βραδυ να τα πουμε...
Δύναμη Σεβασμού: 273
JLe10 κι εγω θηβα ειμαι 4η μοιρα Β πυροβολαρχια εσυ? Ζωαρα στη θηβα ετσι? Που ειναι η μεταθεση σου? Εμενα με εστειλαν κυπρο παρολο που δεν ηθελα αλλα μπορει να βγει και σε καλο λενε οτι ειναι πολυ ωραια. Εχει κανεις εμπειριες απο κυπρο?
Δύναμη Σεβασμού: 333
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Εχει κανεις εμπειριες απο κυπρο?
Φιλε μου καλημερα...εχω τον κολλητο μου στην κυπρο...εχει τρεξιμο γενικα και πρεπει να εισαι τυπικοτατος...και καμπανιαζουν με το παραμικρο...το καλο της υποθεσης ειναι οτι παιρνουν πολλες μερες αδεια...τιμιτικες και τετοια...αυτα γνωριζω εγω..ελπιζω να βοηθησα..
Δύναμη Σεβασμού: 273
Το γνωριζω οτι ειναι προβλεπε αλλα δεν ειναι τιποτα ενα καθαρισμα αρβυλων και ενα ξυρισμα πριν κοιμηθεις. Πλεον ο επαναπατρισμος εχει γινει 2 μηνες οποτε τον σεπτεμβρη γυρναω ελλαδα. Εχει πολλα θετικα αλλα και αρνητικα οπως πολυ ζεστη το καλοκαιρι και ακριβη ζωη.
Δύναμη Σεβασμού: 376
Θάνο μου αφιερωμένα:
Περπατάω στο δρόμο και πίνω Fanta
Π@@@@@α Αυλώνα σ αφήνω για πάντα!
ο Υλαρχος σε είπε να πας στο πειθαρχείο
γιατι στο τοίχο έγραψες π@@@@@ Αυλώνα ΑΝΤΙΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 11-03-10 στις 17:05.