Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Η φωτογραφική δεν είναι κακή ιδέα. Εγω την προηγούμενη βδομάδα πηγαίνα Ελευσίνα και με το που βγαίνω στην Καβάλας βλέπω ενα Yugo turbo. Σε κάθε αλλαγή ταχύτητας πεταγε ασπρο καπνό απο την εξάτμιση, shoothim σαν το spay που πετάγεται οταν πατάμε νερα. tongue
Βιαζόμουνα και λίγο, ανοίγω και τον περνάω. Στην αρχή πήγε να ακολουθήσει, αλλα μετά τα 170 το κουβαδάκι του μάλλον αρχισε να τρίζει και εγκατέλειψε την προσπάθεια.
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Στην εθνικη εχει πολυ γελιο.πριν καμια 15αρια μερες που εφευγα διακοπες πετυχα ενα uno. καθετε απο πισω μου (ημουν με 130) κανω δεχια και μπαινω απο πισω. τον πηγαινω μεχρι τα 180-190 με μισω γκαζι απο πισω και εκει μετα σανιδα!! τον περασα με 230+ 'μεσα απο τα καθισματα' . μετα με κοιταγε καλα καλα....
Δύναμη Σεβασμού: 278
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jerky21";p="
Στην εθνικη εχει πολυ γελιο.πριν καμια 15αρια μερες που εφευγα διακοπες πετυχα ενα uno. καθετε απο πισω μου (ημουν με 130) κανω δεχια και μπαινω απο πισω. τον πηγαινω μεχρι τα 180-190 με μισω γκαζι απο πισω και εκει μετα σανιδα!! τον περασα με 230+ 'μεσα απο τα καθισματα' . μετα με κοιταγε καλα καλα....
Δεν φαινεται καθαρα στη φοτο...... με τι corolla τον περασες εσυ στα 230+??
Δύναμη Σεβασμού: 269
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΑΛΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΝΩ ΕΝΑ ΚΑΜΠΡΙΟ RENAULT MEGANE 1.4 ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ COROLLAKI ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!ΤΟΥ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ 1.3 ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΜΠΙΛΑΤΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑ....Σ!!!C O R O L L A R U L E S :x :x