Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-12-11, 14:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εμενα μου ηρθε 22 ευρω για ενα παπι που εχω πουλησει,να παω εφορια να τους το πω ή απλα να το σκισω?
|
02-12-11, 14:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
σκιστο δεν θα βρεις ακρη στην εφορια!!
02-12-11, 18:12
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Άρα, της λέω, αν δεν το πληρώσω, δεν θα γίνει τπτ.
"ε, ναι..."μου απαντάει!!!!!!!!!
|
όταν ομος θα το ξαναβρεις το χρέος αυτό μπροστά σου τότε να την ζητήσεις το λόγο...
|
02-12-11, 19:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Eπειδη τα εχω ρωτησει 100 φορες, στην περιπτωση που ερχετε το σημα αλλα ΔΕΝ υπάρχει το οχημα τοτε το πεταμε απλα δεν γινεται τπτ! οπως ειπα πριν εγω εχω διαγραψει το starlet gt από τον Μαιο 2008 και ερχετε ακομα για τα τελη!!! το αμαξι ομως ΔΕΝ υπαρχει και συνεπως δεν ειναι στο ονομα μου, απλα δεν εχει ενημερωθει το υπουργειο, εχω μιλησει με την εφορια 2 φορες ο ανθρωπος το βρηκε μου διαβασε τι λεει και ειπε αν ερχεται απλα το πεταω! αν ομως εχετε πουλησει κατι και το κανατε με εξουσιοδοτηση και ο αλλος ΔΕΝ το εχει στο ονομα του αλλα το οχημα ΥΠΑΡΧΕΙ, τοτε αν γινει κατι ειστε υπευθυνοι και θα σας τραβανε!!!! το καλυτερο ειναι να πατε να δηλωσετε οτι εκλαπηκε αν δεν ξερετε ποιος το εχει πάρει ή δεν μπορειτε να τον βρειτε ωστε σε περιπτωση που γινει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακομα και ληστεια-ατυχημα που λεει ο λογος δεν φερνετε εσεις καμια ευθυνη!!!!
Αυτα τα ειχε παθει και ο αδερφος μου, πουλαγε μηχανακια και εκανε εξουσιοδοτηση στον αλλον φυσικα δεν πηγαιναν να τα βαλουν στο ονομα τους και καθε χρονο εκανε συλλογη με τα τελη κυκλοφοριας! καποτε σταματησαν να ερχονται και δεν εγινε ποτε τπτ, αλλα χτυπα ξυλο αν πχ γινει ενα θανατηφορο ατυχημα με το οχημα αυτο σε ποιανου το ονομα θα φαινεται????
|
03-12-11, 01:50
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
όταν ομος θα το ξαναβρεις το χρέος αυτό μπροστά σου τότε να την ζητήσεις το λόγο...
|
Πώς θα το βρω μπροστά μου?? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Η υπάλληλος πάντως, ήταν ξεκάθαρη. Ακόμα και αν το πουλήσω στο μέλλον, η μεταβίβαση θα γίνει στο υπουργείο συγκοινωνιών και...τέλος! Το επόμενο σήμα, θα έρθει στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.
Στο κάτω-κάτω, ΑΝ και ΟΤΑΝ το βρω μπροστά μου, θα πληρώσω τα 30 ευρώ...
03-12-11, 11:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Πώς θα το βρω μπροστά μου?? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Η υπάλληλος πάντως, ήταν ξεκάθαρη. Ακόμα και αν το πουλήσω στο μέλλον, η μεταβίβαση θα γίνει στο υπουργείο συγκοινωνιών και...τέλος! Το επόμενο σήμα, θα έρθει στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.
|
+1000 γιαυτο γινονται αυτα γιατι οπως ειπα και πριν δεν γινονται σωστες μεταβιβασεις! αν γινονται οπως πρεπει στο υπουργειο και οχι με εξουσιοδοτησεις στον αγοραστη και ΚΕΠ τωρα δεν θα υπήρχαν αυτα τα θεματα! του αδερφου μου για χρονια ερχοντουσαν σηματα για οσα μηχανακια ειχε πουλησει! και ολα απο εξουσιοδοτησεις για ΚΕΠ!
|
03-12-11, 12:39
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
οταν μεινει απληρωτο ενα σημα τοτε οπος ειπες το πληρωνεις διπλο. αν θελησεις ποτε να κανεις διαγραφη η εστω ακηνησια τοτε θα πρεπει να εχεις πληρωμενα ολα τα σηματα. αυτο γινετε ειτε σε μηχανακι ειτε σε αυτοκινητο.
03-12-11, 14:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
οταν μεινει απληρωτο ενα σημα τοτε οπος ειπες το πληρωνεις διπλο. αν θελησεις ποτε να κανεις διαγραφη η εστω ακηνησια τοτε θα πρεπει να εχεις πληρωμενα ολα τα σηματα. αυτο γινετε ειτε σε μηχανακι ειτε σε αυτοκινητο.
|
εχεις δικιο ετσι ειναι τωρα! παλιοτερα μπορει να μην ήταν φυσικά! με εξαιρεση οταν οπως ειπαμε εχει καταστραφει το οχημα οπου υπαρχουν και τα απαραιτητα επισημα εγραφα!
|
|
|
|
14-12-11, 10:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μέχρι και 200% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα αναμένεται να φτάσει η αύξηση στις καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας στις ΔΟΥ τις επόμενες μέρες του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών. Αναφέρονται σε πολίτες που δηλώνουν εγγράφως, ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και «λοιπά έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου». Αρκετοί συμπληρώνουν στο σχετικό έντυπο τη λέξη «άνεργος».
Ο συνωστισμός των φορολογουμένων αρχίζει νωρίς το πρωί. Μια ξεχωριστή ουρά σε κεντρική ΔΟΥ, σχηματίζεται από όσους προσκομίζουν πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας. Οι δύο ουρές μπλέκονται, ο κόσμος, που εμφανίζεται εκνευρισμένος, ταλαιπωρείται. Οι υπάλληλοι με δυσκολία καταφέρνουν να τους εξυπηρετήσουν. «Πάνω από δύο ώρες περιμένω στην ουρά για να καταθέσω τις πινακίδες», λέει ο Γ. Καπόπουλος. Η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από ένα τέταρτο. Αρκεί να συμπληρώσει την αίτηση, στην οποία αναφέρει τη διεύθυνση που θα φυλάσσεται το αυτοκίνητο και τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση.
Ολοι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, οι περισσότεροι άνεργοι. «Δεν τα βγάζω πέρα», «έχασα τη δουλειά μου. Πρέπει να πληρώσω ενοίκιο, το φροντιστήριο του παιδιού», λένε όσοι καταθέτουν πινακίδες αυτοκινήτων μικρού κυβισμού (από 1.000 μέχρι 1.400 κυβικά) καθώς και μηχανάκια. «Μόλις το 5% είναι αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, σχεδόν όλα είναι μικρά αλλά ο κόσμος αδυνατεί να τα συντηρήσει», θα πει μια υπάλληλος.
Ουρές ατέλειωτες σχηματίζονται στις ΔΟΥ κάθε πρωί από οδηγούς που ζητούν την προσωρινή ακινησία οχημάτων. Σε εκατοντάδες χιλιάδες υπολογίζονται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, σύμφωνα με εργαζομένους των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών. Τα δύο υπουργεία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής στη διαδικασία καταγραφής συγκεντρωτικών στοιχείων, όσων, δηλαδή, βγάζουν εκτός κυκλοφορίας το αυτοκίνητό τους.
Από πέρσι
Σύμφωνα με στελέχη του ΚΕΠΥΟ «το φαινόμενο ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Αρχικά οι πολίτες κατέθεταν πινακίδες του δεύτερου ή του παλαιότερου αυτοκινήτου. Φέτος, το φαινόμενο επεκτάθηκε, παίρνοντας άλλες διαστάσεις. Στις ουρές συνωστίζονται συνήθως άνθρωποι που ζητούν προσωρινή ακινησία διότι αδυνατούν ν' ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Οι περισσότεροι δεν ζητούν την απόσυρση του αυτοκινήτου, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν να βρουν δουλειά και να το χρησιμοποιήσουν.
«Υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Περισσότερα από είκοσι άτομα την ημέρα εξυπηρετούμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες» θα πει η Σμαράγδα Ρ., υπάλληλος συνοικιακής ΔΟΥ στο κέντρο της Αθήνας. Προσθέτει ότι αρχικά οι ιδιοκτήτες κατέθεταν πινακίδες οχημάτων μεγάλου κυβισμού ή παλαιών αυτοκινήτων. «Σήμερα καταθέτουν πινακίδες όσοι δεν μπορούν να τα συντηρήσουν διότι έμειναν άνεργοι και δεν βρίσκουν δουλειά ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα συντηρήσουν. Αρκετοί είναι οικογενειάρχες. Χάνοντας τη δουλειά τους σταματούν τις αναγκαίες μετακινήσεις.
Λέει πως «μας εξηγούν ότι δεν έχουν τα αναγκαία χρήματα για να επιζήσουν, ζητώντας να ελαφρυνθούν από μια οικονομική υποχρέωση όπως τα τέλη κυκλοφορίας, που χαρακτηρίζουν υψηλά». Προσθέτει ότι «παραλαμβάνουμε πλέον πινακίδες αυτοκινήτων κάθε κυβισμού και μοντέλου».
«Σε κάποιες εφορίες η αύξηση αγγίζει το 200%. Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου περιμένουμε να καταγραφεί ρεκόρ στην κατάθεση πινακίδων συγκριτικά με την περασμένη χρονιά. Στο έντυπο που συμπληρώνουν, αναφέρουν ότι αδυνατούν ν' ανταποκριθούν στα αυξημένα ασφάλιστρα και την τιμή των καυσίμων που καθιστούν πλέον απαγορευτική τη χρήση του Ι.Χ.» απαντά η Ολγα Ρ. υπάλληλος άλλης περιφερειακής ΔΟΥ. *
παλι τιποτα δεν θα μαζεψουν απο χρηματα! εμ αμα ειναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!!!
|
22-12-11, 00:12
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
το σημα στο CBR μου κοστιζει 55 ευρω...
δεν υπολογιζω να το κυκλοφορησω το 2012 και εχω σκεφτει να καταθεσω πινακιδες...
αλλα για να παω να καταθεσω πινακιδες θα χασω 1 βαρεο ενσημο και 2 μεροκαματα. ενα κανονικο και ενα υπερωριακο...
που σημαινει με συμφερει να δωσω 55 κ να το παρω...
συμφερει την ΔΟΥ να εχει ουρες...
σκεφτηκα να μην το πληρωσω καθολου και να σκισω το χαρτι να πα να μαμηθουνε, απο αντιδραση...
αλλα παιζει να το πληρωσω διπλο και τσαμπουκα στην επομενη δηλωση μου?
εχω την εντυπωση οτι ο οικονομικοτερος τροπος ειναι να παω να το παρω!!!
ετσι χωρις λογο...
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18699193 seconds (83,17% PHP - 16,83% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|