Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Νικηφορε απο την αρχη σου ειχα πει οτι πριν βαλεις πανω την πολλαπλη να πας σε εναν εξατμισα να στην κολλησει μεσα-εξω.
Τα πλακακια οταν κοβονται στην υδροκοπη ειναι μια χαρα.Ομως οταν πανε να κολλησουν τα πλοκαμια απο την θερμοκρασια στραβωνουν τα πλακακια αν δεν εχουν βιδωθει οπως πρεπει πανω σε κατι στερεο και φυσικα μετα το κολλημα παντα το πλακακι το βαζουν σε πλανη ή το μετρανε να δουν αν ειναι ισιο.
Βγαλε την πολλαπλη και κοιτα μηπως ειναι στραβο το πλακακι.
|
ναι επρεπε να το ειχα κανει! να τι παθαινει κανείς με τις βιασύνες! τωρα αντε να βρω τι σκατα ειναι! αν και υποπτευομαι την κολληση που εδειξα. Θα βαλω επανω υγρο για τα πιατα στις κολλησεις να δουμε απο που θα βγαζει φουσκες! :P αν δεν κανει τπτ και το ξηλωσω πως θα καταλαβω αν ειναι στραβα τα πλακακια? να τα βαλω επανω σε κατι ισιο και να δω με το ματι δλδ? btw τωρα που το θυμηθηκα, ειχα σπασει το κεφαλι μου να θυμηθώ και θυμήθηκα τελικά. Ηταν καποιος εδω στο forum στις αγγελιες και πουλαγε μια πολλαπλη που ειχε παρει απο ebay, και ειχε πει οτι εχανε απο τα πλακακια (νομιζω αυτο στο μοτερ) ειχε πει πως θελει μονο πλανισμα και νομιζω το εδινε τοτε 80 ευρώ? δεν θυμαμαι πότε ήταν ή ποιος ήταν όμως! πάντως νομίζω η πολλαπλή σαν την δικιά μου εμοιαζε!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
νικηφορε ειναι απλο, βαζεις την εισαγωγη σου σε μια λεκανη νερο και μετα γυρνας χαμογελαστος την μιζα και εχεις βαλει καποιον μπροστα να κοιτα απο που θα βγαλει νερο το χταποδι, ε εκει ειναι η τρυπα..................
|
εσυ την τρυπα στο δικό σου πως την βρήκες?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
άλλη είναι η αντοχή του υλικού σε συνεχή θερμοκρασία και άλλη χαμηλότερη σε κυμαινόμενη , σε ένα χταπόδι ταλαιπωρούνται οι κολλήσεις από τις συνεχείς συστολές / διαστολές με τη διακύμανση της θερμοκρασίας.
|
γνωστό και λογικό και με το οξυγόνο που ζεσταινουμε σωληνες μετα αντι ευθειες γινονται αγγουρια! ή οταν κολλας με την ηλεκτροκολληση μια σωληνα πχ μια ραφη ενωμα σωληνας ακομα και σε μεγαλες ιντζες! αλλα γιαυτο και τα πλακακια εχουν πολυ μεγαλο παχος για να αντεχουν, ο ιδιος λογος πρεπει νανε και που δεν ειναι ανοξειδωτα (inox 304) οπως τα σωληνακια αλλα απο χρωμιωμενο χαλυβα.
ΑΑ!!! εχω βρει στοκο που αντεχει 1200 βαθμους!!! κολανε με αυτο τζακια, σομπες, καταλυτες, εξατμισεις αλλα και πολλαπλες! δεν μπορω να βαλω απο αυτο να μην ξηλωνω? δε νομιζω πως εχω κατι να χασω ε? δεν ξερω κοστος του στοκου αλλα ποσο να κάνει? θα κολλησω εξωτερικα και την μαμά πολλαπλή! :P