Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-12, 12:36
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κακως ασχολεισαι παντως νικηφορε,οπως σου χε πει και ο jason ηταν ευκαιρια να μπει μια καλη aftermarket να τελειώνεις και να παρει και λιγο τα πανω του το μοτερακι σου

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 14:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Επειδή μίλησα πριν λίγο με τον εξατμισά μου, είπε να ΜΗΝ βάλω φλατζόκολλα γιατί θα κάνω τσάμπα κόπο. Ο λόγος είναι ότι τα πλακάκια είναι φτιαγμένα σε CNC http://www.youtube.com/watch?v=RNPojGFg9-8 και δεν παίζει με τπτ να είναι στραβοκομμένα κτλ. Επίσης οι φλάντζες είναι καινούριες, εδώ δεν έχανε το άλλο με απαρχαιωμένες που είχα πριν! το ποιό πιθανό είναι να χάνει λέει κάποια κόλληση, και ειπε ειτε με το χέρι (με κρυο μοτερ) αν καταλάβω απο που φυσαει, αλλιως σαπουνι πηχτό και μετα βαζω μπρος και θα κανει φουσκες.
Btw επειδή τορνους, φρεζες κτλ εχω τελειωσει και εχω δουλεψει το ξερω και εγω οτι δεν γινεται λαθος γιατι δεν το κανουν με το χερι. Επισης στις φωτος που εχω ανεβασει αν δειτε μια κολληση στο πλακακι το τετραγωνο ειναι πολυ κακομουτσουνη και με το χερι που εβαλα απο πανω μαλλον χανει απο εκει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος!
http://www.corollaclub.com/forums/at...6&d=1338914084
και ειναι στο πισω μερος και δεν φαινεται με την πολλαπλη επανω στο μοτερ! τι λετε μπορει να χανει αυτο? ελεγξα ξανα τα παξιμαδια πριν και δεν περνουν χιλιοστο σφιξιμο! αρα κατι αλλο ειναι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 14:24
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε απο την αρχη σου ειχα πει οτι πριν βαλεις πανω την πολλαπλη να πας σε εναν εξατμισα να στην κολλησει μεσα-εξω.
Τα πλακακια οταν κοβονται στην υδροκοπη ειναι μια χαρα.Ομως οταν πανε να κολλησουν τα πλοκαμια απο την θερμοκρασια στραβωνουν τα πλακακια αν δεν εχουν βιδωθει οπως πρεπει πανω σε κατι στερεο και φυσικα μετα το κολλημα παντα το πλακακι το βαζουν σε πλανη ή το μετρανε να δουν αν ειναι ισιο.
Βγαλε την πολλαπλη και κοιτα μηπως ειναι στραβο το πλακακι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 16:23
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
άλλη είναι η αντοχή του υλικού σε συνεχή θερμοκρασία και άλλη χαμηλότερη σε κυμαινόμενη , σε ένα χταπόδι ταλαιπωρούνται οι κολλήσεις από τις συνεχείς συστολές / διαστολές με τη διακύμανση της θερμοκρασίας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 16:29
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικηφορε ειναι απλο, βαζεις την εισαγωγη σου σε μια λεκανη νερο και μετα γυρνας χαμογελαστος την μιζα και εχεις βαλει καποιον μπροστα να κοιτα απο που θα βγαλει νερο το χταποδι, ε εκει ειναι η τρυπα..................
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 17:52
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επισης μπορεις να βαλεις το αμαξι μεσα στην θαλασσα και να το βαλεις μπροστα για να δεις απο που θα βγαλει μπουρμπουλιθρες..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 18:00
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

το ποιο πιθανό είναι να βρεθεί στην αιγινα η 90αρα μου που τραβήχτηκε στην γλίστρα δούλευε κανονικά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 18:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε απο την αρχη σου ειχα πει οτι πριν βαλεις πανω την πολλαπλη να πας σε εναν εξατμισα να στην κολλησει μεσα-εξω.
Τα πλακακια οταν κοβονται στην υδροκοπη ειναι μια χαρα.Ομως οταν πανε να κολλησουν τα πλοκαμια απο την θερμοκρασια στραβωνουν τα πλακακια αν δεν εχουν βιδωθει οπως πρεπει πανω σε κατι στερεο και φυσικα μετα το κολλημα παντα το πλακακι το βαζουν σε πλανη ή το μετρανε να δουν αν ειναι ισιο.
Βγαλε την πολλαπλη και κοιτα μηπως ειναι στραβο το πλακακι.
ναι επρεπε να το ειχα κανει! να τι παθαινει κανείς με τις βιασύνες! τωρα αντε να βρω τι σκατα ειναι! αν και υποπτευομαι την κολληση που εδειξα. Θα βαλω επανω υγρο για τα πιατα στις κολλησεις να δουμε απο που θα βγαζει φουσκες! :P αν δεν κανει τπτ και το ξηλωσω πως θα καταλαβω αν ειναι στραβα τα πλακακια? να τα βαλω επανω σε κατι ισιο και να δω με το ματι δλδ? btw τωρα που το θυμηθηκα, ειχα σπασει το κεφαλι μου να θυμηθώ και θυμήθηκα τελικά. Ηταν καποιος εδω στο forum στις αγγελιες και πουλαγε μια πολλαπλη που ειχε παρει απο ebay, και ειχε πει οτι εχανε απο τα πλακακια (νομιζω αυτο στο μοτερ) ειχε πει πως θελει μονο πλανισμα και νομιζω το εδινε τοτε 80 ευρώ? δεν θυμαμαι πότε ήταν ή ποιος ήταν όμως! πάντως νομίζω η πολλαπλή σαν την δικιά μου εμοιαζε!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
νικηφορε ειναι απλο, βαζεις την εισαγωγη σου σε μια λεκανη νερο και μετα γυρνας χαμογελαστος την μιζα και εχεις βαλει καποιον μπροστα να κοιτα απο που θα βγαλει νερο το χταποδι, ε εκει ειναι η τρυπα..................
εσυ την τρυπα στο δικό σου πως την βρήκες?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
άλλη είναι η αντοχή του υλικού σε συνεχή θερμοκρασία και άλλη χαμηλότερη σε κυμαινόμενη , σε ένα χταπόδι ταλαιπωρούνται οι κολλήσεις από τις συνεχείς συστολές / διαστολές με τη διακύμανση της θερμοκρασίας.
γνωστό και λογικό και με το οξυγόνο που ζεσταινουμε σωληνες μετα αντι ευθειες γινονται αγγουρια! ή οταν κολλας με την ηλεκτροκολληση μια σωληνα πχ μια ραφη ενωμα σωληνας ακομα και σε μεγαλες ιντζες! αλλα γιαυτο και τα πλακακια εχουν πολυ μεγαλο παχος για να αντεχουν, ο ιδιος λογος πρεπει νανε και που δεν ειναι ανοξειδωτα (inox 304) οπως τα σωληνακια αλλα απο χρωμιωμενο χαλυβα.

ΑΑ!!! εχω βρει στοκο που αντεχει 1200 βαθμους!!! κολανε με αυτο τζακια, σομπες, καταλυτες, εξατμισεις αλλα και πολλαπλες! δεν μπορω να βαλω απο αυτο να μην ξηλωνω? δε νομιζω πως εχω κατι να χασω ε? δεν ξερω κοστος του στοκου αλλα ποσο να κάνει? θα κολλησω εξωτερικα και την μαμά πολλαπλή! :P

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-06-12 στις 18:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 18:05
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

μήπως την είδες στο ep789? κάτι θυμάμαι και γω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 18:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
μήπως την είδες στο ep789? κάτι θυμάμαι και γω
οχι δεν ειμαι εκει εδω και χρονια! δεν ασχολουμε με τον aga και την παρεα του!
εδω μεσα ηταν!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18022203 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com