Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
Εντονα σκορτσαρισματα κατω απο τις 2000 στροφες. Ειναι λες και εχει μπει νερο στα μπουζι. Μετα απο 2000 παει καλυτερα αλλά μετα τις 5000στρ ειναιλες και δεν παει αλλο, λες και εχει πιασει τερμα!
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 355
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Εντονα σκορτσαρισματα κατω απο τις 2000 στροφες. Ειναι λες και εχει μπει νερο στα μπουζι. Μετα απο 2000 παει καλυτερα αλλά μετα τις 5000στρ ειναιλες και δεν παει αλλο, λες και εχει πιασει τερμα!
Ρε συ Τόλη, αυτό με τις 5000 μου κάνει κι εμένα.
Αν βρείς καμία γιατρειά, please ενημέρωσέ με.
Δύναμη Σεβασμού: 355
Επισης παρατηρησα οτι εχοντας πχ 2α με 2000στρ και αυξανοντας ταχυτητα/στροφες το αυτοκινητο εκανε καποια σκαλοπατια αυξησεις αποδοσης, δηλ μεχρι ενα σημειο αυξανεται γραμμικα και ξαφνικα εκοβε για 1" και μετα αυξανε και παλι.
Μιλώντας με ενα Φινλανδο μου προτεινε να βγαλω τον εναν δεκτη απο την μπαταρια για να κανω reset στον εγκεφαλο και μετα να το τρεξω για 100km περιπου ωστε να «διαβασει» τα νεα δεδομενα. Το εκανα και και εξαφανιστηκαν τα παραπανω σκαλοπατια.
Αυτά έχω κι εγώ Τόλη. Θα σε πάρω να τα ξαναπούμε από το τηλέφωνο...
Δύναμη Σεβασμού: 547
Φιλε μου Τολη διχως παερξηγηση, αλλα με τοσα τρεχαματα που χεις κανει για αυτη τη μετατροπη, δεν το ξηλωνεις να βαλεις 20ν? Να χεις και πιο πολυ δυναμη?