Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
|
|
07-02-06, 15:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για εμένα, μιλώντας για αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο, δηλαδή αυτό που θα τα έχει όλα και δεν θα έχει κανένα ψεγάδι. Το κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Το Gti έχει στήσιμο, εξοπλισμό, καλύτερη ποιότητα αλλά έχει και 2 (!!!) μόλις χρόνια εγγύηση, είναι turbo και είναι 2.000cc, δηλαδή ακριβότερα τέλη - ασφάλιστρα - τιμή.
Το OPC έχει φοβερή δύναμη κινητήρα, περισσότερα χρόνια εγγύηση από το Gti (δεν θυμάμαι καλά), όμορφο εσωτερικό, στρίβει καλύτερα από το TS, αλλά και αυτό επίσης 2.000cc (με ότι αυτό σημαίνει...), turbo, και μηδέν αξιοπιστία.
Το TS τώρα δεν στρίβει τόσο καλά όσο τα παραπάνω, δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο τα παραπάνω, δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα παραπάνω, αλλά είναι 1.800cc, έχει χαμηλότερη τιμή, είναι ατμοσφαιρικό, έχει κινητήρα διαμάντι, 6 χρόνια εγγύηση, και το πιο σημαντικό, προσφέρει Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ι-Σ-Τ-Ι-Α. Δεν σπάει, δεν χαλάει ό,τι και να του κάνεις.
Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις προτεραιότητες που θέτει. Για εμένα προτεραιότητα έχει, τα λεφτά που θα δώσω να είμαι σίγουρος ότι θα πιάσουν τόπο. Για αυτό διαλέγω ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...
Re: Ts Forum -3- |
|
07-02-06, 17:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ts Forum -3-
Για να ειμαι ειλικρηνης.. αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα γρηγορα χατσμπακ των 30.000Ε πανω κάτω θα επαιρνα το Megane RS.
Παρολα αυτα ομως αν δεν εχεις ενα Α πορτοφολι δυσκολα συντηρεις τετοιο αυτοκινητο. (Τελη-service-ασφαλιστρα-βενζινες...) και σε αυτη την κατιγορια ειναι το GTI , OPC και τα υπολοιπα Τurbo κινητα.
Ειδικα αν μιλαμε για το αυτοκινητο καθημερινης χρησης
Εγω που δεν ειχα αυτο το Α πορτοφολι αλλα ειχα 15-20.000Ε για αυτοκινητο και μαλιστα για καθημερινο , ενω πηγαινα για ενα χατσμπακ καινουργιο 1.4 ή 1.6 πηρα ενα μεταχειρισμενο TS και ξαφνικα βρεθικα με το ιδανικο αμαξι για την τσεπη μου.
τελη-service οτι θα πληρωνα στο 1.4
Ασφαλιστρα λιγο ποιο ακριβα αλλα οχι τρελα νουμερα.
Οικονομικο οταν δεν το δινεις. Για καθημερινη χρηση τελειο (η διπρωσοπια του μοτερ ειναι μερικες φορες καλο) Μακραν ποιο καλα εξοπλισμενο απο οτιδηποτε αλλο θα επαιρνα.
Δεν στριβει.... δεν στριβει. αλλα πιστευω με 1.000Ε θα βαλω ενα καλο σετακι αναρτηση-ελατηρια που θα με ικανοποιούν απόλυτα. δεν θα ειναι Gti αλλα θα ειναι κοντα σε αυτο χωρις να χρειαζεται να δωσω ενα καρο λεφτα παραπανω. Θα με πηγαινοφερνει καθε μερα στη δουλεια μου και οποτε το θελισω θα πηγαινω την βελονα στις 8.000 να το ευχαριστιεμαι. 6 χρονια εγγυηση.... θα κοιμαμε και ισυχος.
Να καταληγω... το TS ειναι "τιμιο" αυτοκινιτο. σου δινει περισοτερα απο οσα πληρωνεις. Δεν ειναι ΤΟ καλυτερο αυτοκινιτο σε αυτη την κατηγορια αλλα ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ.
Παρολα αυτα δεν λεω οτι οταν το πορτοφολι μας γινει Α θα "παμε για αλλα" αλλα τοτε θα αφησω πισω μου την κατηγορια ``γρηγορα χατσμπακ``
|
07-02-06, 18:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Συμφωνω και επ'αυξανω με τα παραπανω ! ! Οταν καποιος ομως ψαχνεται για την βελτιωση του car του (αλογα-στησιμο) τα ανωτερω car σου τα προσφερουν εξαρχης
και ερχεται το ιδιο.Βεβαια η συντηρηση ειναι αλλο θεμα.. question .Ειναι θεμα προτερεοτητων..Αλλα αντικειμενικα δυστηχως σε μεσο ορο (αξιοπιστιας-στησιμο-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ποιοτητα-βελτιωση) ειναι ποιο πανω με το αντιτιμο της συντηρησης βεβαια.
|
08-02-06, 13:57
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Θα συμφωνήσω με τον Stathis,αλλά με τον φίλο corollapatra επιτρέψτε μου να διαφωνήσω ως προς την Αξιοπιστία που τονίζει..Δεν ξέρω για άλλα παιδιά,αλλά προσωπικά η TS είναι το αυτοκίνητο της ΤΟΥΟΤΑ που με έχει κάνει να σκέφτομαι να μην ξαναπάρω ΤΟΥΟΤΑ..Ειδικά αν το συγκρίνω με το 111 1.3 sedan του father(με 200.000χλμ.)!!
08-02-06, 14:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγώ πάντως πιστεύω ότι η αξιοπιστία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πως αντιμετωπίζεις το αυτοκίνητο, δηλαδή πώς του συμπεριφέρεσαι. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σήμερα προσφέρουν ένα Α επίπεδο αξιοπιστίας αλλά λόγο ελλειπούς συντήρησης και κακομεταχείρησης παρουσιάζουν προβλήματα. Υπάρχουν και περιπτώσεις πχ cinque που χαλάνε έτσι και αλλιώς και κοστίζουν σε συντήρηση πολύ περισσότερο από την αξία τους.
|
08-02-06, 14:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Δεν σπάει, δεν χαλάει ό,τι και να του κάνεις.
|
Αντρεα μην ορκιζεσαι κιολας ενας ηδη το εσπασε.... τωρα πως το καταφερε δε ξερω!!
08-02-06, 14:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Και εγώ είδα celika ts στην autoland με κατεβασμένο μοτέρ. Τα είχε διαλύσει. Βέβαια το αμάξι ήταν με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, semi-slick λάστικα, τεράστια δισκόφρενα και δαγκάνες μπροστά. Αυτά τα λέω γιατί συμπαιραίνουμε ότι το αμάξι το ποιο πιθανό να δούλευε πίστα. Όταν ρώτησα τους μηχανικούς πως έγινε μου είπε ότι ιδιοκτήτης παραδέκτηκε ότι έσπασε ενώ το αμάξι βάραγε κόφτη. Και ο θεός βοηθός!!!! Από αυτό το περιστατικό βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε για μειωμένη αξιοπιστία.
|
|
|
08-02-06, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά, μην βαράτε όλοι μαζί.
Δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την αξιοπιστία που προσφέρει η ΤΟΥΟΤΑ σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν παθαίνει ποτέ τίποτα (αυτό το είπα ψιλο-μεταφορικά Βασίλη). Εάν του βαράς συνέχεια κόφτες κάποια στιγμή θα χαλάσει, λογικό είναι... Εάν το βάλεις να πάει μέσα σε χωράφι πάλι θα χαλάσει...
Απλά η γνώμη μου είναι ότι θα αντέξει περισσότερο από τα άλλα car σε όμοιες συνθήκες οδήγησης και συντήρησης. Δεν είπα πως είναι και ο ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ ο Αθάνατος...
Περιπτώσεις βλαβών θα υπάρχουν πάντα και ο καθένας θα γνωρίζει αυτές που έχει δει ή ακούσει. Έχω εγώ να σας πω για βλάβες σε OPEL και VW, ουουουουουοουου...
|
|
|
|
08-02-06, 15:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Παράθεση:
Δεν σπάει, δεν χαλάει ό,τι και να του κάνεις.
|
Αντρεα μην ορκιζεσαι κιολας ενας ηδη το εσπασε.... τωρα πως το καταφερε δε ξερω!!
|
Δεν ήταν πολύ δυσκολο...Λίγα λαδια λιγότερα,λιγη πίστα περισσότερο,κανα δυο γερές κατεβασιές..δεν ήθελε κι αλλά...Ευτυχώς για μας παντα υπαρχει η εγγύση!!!Το χω γράψει εκατονταδες φορές και θα το ξαναγράψω.Ναι είναι πολύ αξιόπιστα τα Τoyota αλλά και όταν δεν είναι υπάρχει η εγγύση να σε "προσεχει" και είναι πολύ σημαντικο αυτό..Αν δεν είχα εγγύηση...ακόμη στο συνεργείο θα το είχα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Και εγώ είδα celika ts στην autoland με κατεβασμένο μοτέρ. Τα είχε διαλύσει.
|
Και γώ εχω δεί και ξέρω για τουλάχιστον αλλά 3 αυτοκίνητα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Για να ειμαι ειλικρηνης.. αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα γρηγορα χατσμπακ των 30.000Ε πανω κάτω θα επαιρνα το Megane RS.
|
Πάντως είναι γεγονός οτι αγνοούμε πολλά πραγματα όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο..Πχ κόστος ανταλλακτικών.Ξέρετε πόσο κανει πίσω αξονας κομπλέ απο κοινό megane? Καθεστε ? 8000 χιλιάρικα...είτε το πιστευετε είτε οχι...Ημουν μπροστα σε αγορα μτχ αξονα απο μαγαζί με μτχ ανταλλακτικά και ο τύπος που τον αγορασε ήταν τρις ευτυχισμένος που τον πλήρωσε μόλις 4500...
Παράθεση:
Για εμένα, μιλώντας για αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο, δηλαδή αυτό που θα τα έχει όλα και δεν θα έχει κανένα ψεγάδι. Το κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
|
Συμφωνώ και επαυξάνω...Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτητων λοιπόν...
Το καλύτερο gti θα ηταν ένα αυτοκίνητο με ροπή απο o p c ήχο απο ts,στήσιμο απο gti
εγγύση ts,ομορφιά απο o p c(ypokeimeniko)και φυσικά τιμή απο accent...Οταν το βρώ θα σας το πώ και σας να το αγοράσετε!
|
|
|
08-02-06, 15:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από HORSEPOWER";p="
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος πηρα τελικα αρνητικη απαντηση περι του κιτ κομπρεσσορα σε Τs κλαψ και ημουν ετοιμος να το βαλω μολις ερχοταν!Μπορεις να παραγγειλεις το αμαξι αν θες μου ειπαν η τιμη ανερχεται περιπου στα 31 με 32000 ευρω!Κριμα και παλι κριμα!
|
Πάντως αν ντε και καλά καποιός θέλει να πάρει Kompressor ετοιμη υπάρχει λύση..Οι τιμές ξεκινούν απο 23800+ τον εκτελωνισμο( Νομίζω o Hatzidi2 που την εφερε απ'εξω μπορει να μας βοηθήσει για τα + πόσα?) Για ρίξτε μια ματιά στο Mobile.de
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,18214011 seconds (82,10% PHP - 17,90% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|