Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δλδ θελεις να μου πεις οτι θα μου πουλησεις και εσυ το αμαξακι σου για 3000 Ευροπουλα????
Χμμμμμμμμμμμ

|
Παράθεση:
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο η τιμή πάνω απο 2000 δεν είναι απλά θέλω να την κατεβάσω όσο μπορώ γιατί πολλά λεφτά δεν παίζουν.
|
Δεν καταλαβατε καλα!!!! Το αμαξακι μου μου το ζηταν αυτη την στιγμη τρια ατομα. Ξερετε ποσο τους ειπα και συμφωνησαν??? 4500 ευρωπουλα! Ειπατε κατι??
Το μοτερακι μου μονο στην χειροτερη το δινω 2000 ευρωπουλα.
Παντα υπαρχει ο καταλληλος ανθρωπος για να αγορασει αυτο που πουλαει ο καθενας.
Αν σου εχει πει τοσα λιγα λεφτα παρτο χωρις να το σκεφτεις καθολου. Το διαφορικο, αν το βρεις πουθενα, εχει πανω απο 1000, και το μοτερ επισης.Αρα μανι μανι εβγαλες τα λεφτα της αγορας. Αρκει τα παραγματα να ειναι καλα. Τουλαχιστον το διαφορικο και η μηνανη, το σασμαν αν δεν ειναι καλο βρισκουμε.
Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι α) η μηχανη να δουλευει χωρις να ακουγεται καποιος θορυβος χτυπημα, β) να κοιταξεις να μην αβγαζει αναθυμιασεις, γ) το διαφορικο να μην σφυριζει στα πολλα χιλιομετρα.
Τιποτα αλλο δεν μπορεις να κοιταξεις. Παντως ειναι θετικο οτι το μοτερακι ειναι πανω σε αυτοκινητο αρα μπορεις να το ακουσεις. Το πιο πιθανο ειναι να ειναι το μπλεκαπακο, πραγμα που σημαινει οτι θα εχει αρκετα χλμ στην πλατη του. Οπως και να εχει πιστευω οτι 2000 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη.