Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

11-10-07, 19:39
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εννοειται...
ναι κανει δυνατο μουυ!!

12-10-07, 01:40
|
 |
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω παντως παιδια , τωρα που ηρθα στη δουλεια μου , απο τον Κηφησο , ηταν ενα αμαξι(ενα leon το προηγουμενο) με xenon και οσο με πλησιαζε τοσο με ενοχλουσαν τα φωτα του. Δεν ηταν εκτυφλωτικα , οπως οταν σε χτυπαει η μεγαλη σκαλα , αλλα οπως και να το κανεις ,ειναι κουραστηκα....
Απλα σιγουρα τα υπαρχον φωτα δεν με καλυπτουν. Τι να κανω? Να ξαναβαλω απλες λαμπες , μηπως εχουν χασει την αποδοση τους οι υπαρχουσες?
Υπαρχει καποια λυση σε xenon , που να μην ενοχλει τοσο και να μην χρειαζεται να εισαι με το ρυθμιστιο στο χερι?
|

28-10-07, 17:28
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε μου makisg4 στο κτέο δεν σου τα ελέγχουν καν τα φώτα.το πολύ πολύ να σου πουν να ανοίξεις το καπό να δουν αν ο κωδικός του κινητήρα σου είναι ο σωστός.σε ιδιωτικό κτέο όμως ελέγχουν από όσο ξέρουν τα φώτα και εκεί ίσως να έχεις κάποιο πρόβλημα.αλλά και πάλι δεν περνάς κτέο κάθε μέρα και το να βάλεις πάλι τις μαμα λάμπες αν θες να είσαι σίγουρος(για καθαρά ψυχολογικούς λόγους) δεν είναι τίποτα.αλλάζεις τις λάμπες και τους δίνεις την μαμα παροχή(φισα) ξανα.
για την αστυνομία δεν ξέρω.προσωπικά εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα εδώ και κάποιους μήνες που τα φοράω.
|

28-10-07, 17:53
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Όταν είναι να περάσεις κτέο βάλε τις μαμά λάμπες σου για να είσαι σίγουρος... 
ΣΤΑ ΙΚΤΕΟ κανονικά στα ελέγχουν.
|

28-10-07, 18:27
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τον αλλον μηνα περναω ΚΤΕΟ...
Ποιος θελει να ερθει μαζι μου?
Off Topic |
 |

28-10-07, 18:39
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Off Topic
Εγω, παντως, που περασα ΙΚΤΕΟ τον Μαρτιο, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Δεν εχω xenon, αλλα το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να ελεγξουν τα φωτα αν ηταν ρυθμισμενα σωστα. Και μου εκανε εντυπωση, οτι παρολο που μου εχει φυγει απο την μηχανη το ταμπελακι "4Α/GΕ", δεν μου ειπαν τιποτα.
|

28-10-07, 18:42
|
|
|
|
|
Παιδια στην Ε12 χρειάστικε να βγαλετε το φανάρι για να βάλετε xenon? το βύσμα ταίριαζε ή κόψατε καλώδια? άνοιξα χθες μία Ε12 facelift και χωρίς να βγάλω τα φανάρια μόνο για να μάθω πως βγαίνουν οι λάμπες και να τις ξαναβάλω μου βγήκε η ψυχή. Τα βύσματα που ήταν πίσω από τους λαμπτήρες δεν εφάρμοζαν στα ballasts και ψάχνομαι να δω πως θα γίνει
αν έχει αναφερθεί πιο πισω και δεν το πρόσεξα ζητώ συγνώμη
|

30-10-07, 11:23
|
 |
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
το λαστιχο το κανεις τρύπα για να περάσει το καλώδιο και ανοιξε τις βίδες τις πάνω στο φανάρι για να ερθει λίγο ποιο μπροστα το φαναρι και νάχεις χόρο απο πίσω δύο βιδες στην πανω μερια του φαναριού
|

30-10-07, 14:17
|
|
|
|
|
στην ουσία τρύπησες το καπάκι. Τα βύσματα όμως τι τα έκανες? σύνδεσες αυτά που έχει το κιτ ή ταιριάζανε τα εργοστασιακά?
|

31-10-07, 12:36
|
 |
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Δεν εχει οδηγίες το κιτ που πήρες γιατί δεν σε κατάλαβα τώρα με αυτό που μου λες.Ολα τα καλώδια συνδέονται δεν αφήνει αχριστα καλωδια το κιτ.πισω απο την xenon συνδέεται η καλωδίωση του κιτ και μετά η εργοστασιακή φισα .παιδια πέστε και οι αλοι τιποτα βοηθήστε τον φιλο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
xenon |
neoklis |
Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά |
0 |
01-08-22 06:41 |
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l |
LISSAS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
79 |
01-05-13 12:36 |
XENON H4 |
neoklis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
10 |
12-02-13 17:11 |
KIT XENON |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
8 |
01-12-11 18:20 |
Kit xenon |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
24-06-10 14:59 |
Page generated in 0,67021704 seconds (86,58% PHP - 13,42% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|