Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
29-11-11, 18:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σήμερα ήρθαν και του αδερφου μου (auris 1.33) στα 135 ευρω αρα ΔΕΝ μετραει με τα καυσαερια οπως ελεγαν αλλα με τα κυβικα! και μου ηρθε και του μακαριτη του starlet GT! εννοειτε οτι αυτο θα παει για προσαναμα στην ξυλοσομπα στο εξοχικό! το αμάξι εχει διαγραφει ΕΝΤΕΛΩΣ με επισημα εγραφα απο τις αρχες 2008 και ακομα στελνουν!!! ΕΛΕΟΣ!!! τι λαμογια ΘΕΕ μου! δλδ γιατι πληρωσα τοτε 100 ευρω ηθελα να ξερα? δεν εδινα το κουφαρι σε κανα γυφτο? περσυ ειχα μιλησει με την εφορια μου και ειπαν να το πεταω απλα, δεν εχει ενημερωθει λει το υπουργειο! δλδ ΤΟΣΑ χρονια ακομα το ρημαδι???? τι να πει κανεις....μηπως ξέρει κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ που εκδιδονται τα τελη κυκλοφοριας να τους ενημερωσω εγώ? γιατι καθε χρονο με ζαλιζουν με τα τελη τους! δεν ειναι θεμα εφοριας παντως περσυ μου ειπε ενας πως ειχε εκει μπροστα του το αντιγραφο και μαλιστα μου διαβασε τι εγραφε πανω! ΛΟΛ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-11-11 στις 19:01.
|
29-11-11, 19:05
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Αμα δεις να δουλευει κάτι σωστά σε αυτην την χώρα , Δυστυχώς δεν θα βρεις και όσο και να σκουζουμε δεν γίνεται τιποτα εάν δεν τους δώσουμε να καταλάβουν , γιατί η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει.
|
29-11-11, 19:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
σορρυ για το ασχετο αλλα επι του θεματος πρεπει να το πω! χτες εδειχνε εναν που ειχε δηλωσει ΤΡΕΙΣ φορες τον θανατο του πατερα του για να σταματησουν να στελνουν την συνταξη! ακομα και μετα και παλι την εστελναν!!! ε και αυτος βαρεθηκε να ασχολειτε! δλδ πρεπει να χασει ο αλλος 100 μεροκαματα να τρεχει για να πει στο κρατος ΜΗΝ ΜΟΥ στελνετε χρηματα!!!? ΕΛΕΟΣ!!!!! μετα λενε γιατι περνουν οι πεθαμενοι συνταξη? μηπως επειδη καποιοι δεν κανουν καθολου την δουλεια τους? σπιτια τους ολοι!!!!
|
29-11-11, 20:24
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
έτσι είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι της Ελλάδας κακομαθημένοι, Και οι κυβερνήσεις τους , Δυστυχώς είμαστε όλοι εκτός θέματος.
|
|
|
|
29-11-11, 20:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σήμερα ήρθαν και του αδερφου μου (auris 1.33) στα 135 ευρω αρα ΔΕΝ μετραει με τα καυσαερια οπως ελεγαν αλλα με τα κυβικα! και μου ηρθε και του μακαριτη του starlet GT! εννοειτε οτι αυτο θα παει για προσαναμα στην ξυλοσομπα στο εξοχικό! το αμάξι εχει διαγραφει ΕΝΤΕΛΩΣ με επισημα εγραφα απο τις αρχες 2008 και ακομα στελνουν!!! ΕΛΕΟΣ!!! τι λαμογια ΘΕΕ μου! δλδ γιατι πληρωσα τοτε 100 ευρω ηθελα να ξερα? δεν εδινα το κουφαρι σε κανα γυφτο? περσυ ειχα μιλησει με την εφορια μου και ειπαν να το πεταω απλα, δεν εχει ενημερωθει λει το υπουργειο! δλδ ΤΟΣΑ χρονια ακομα το ρημαδι???? τι να πει κανεις....μηπως ξέρει κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ που εκδιδονται τα τελη κυκλοφοριας να τους ενημερωσω εγώ? γιατι καθε χρονο με ζαλιζουν με τα τελη τους! δεν ειναι θεμα εφοριας παντως περσυ μου ειπε ενας πως ειχε εκει μπροστα του το αντιγραφο και μαλιστα μου διαβασε τι εγραφε πανω! ΛΟΛ!
|
Ολο παραπονα ειστε απο το κράτος. Αντι να λες και ευχαριστω που σου στελνει προσάναμα για τη σόμπα σου (ή χαρτί υγείας - αναλογως τι σου λειπει) τωρα που εχει ανεβει τοσο το πετρελαιο... παραπονιεσαι και απο πανω.
Αχαριστία...
|
29-11-11, 22:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
εχθες ηρθαν τα δικα μου τελη.240 ευρακια πρεπει να δωσω.1398 ε12 2006.σε εσας?
|
29-11-11, 22:35
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
135 ευρωπουλακια για την corolla να τα χαιρομαι..περιμενω και της μηχανης!!αχχχ νοιωθω ενα τσουξιμο!!
|
29-11-11, 23:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ε καλα αν νιωθουμε κ εμεις ετσι τι να πουν κ τα παιδια με διλιτρα
|
29-11-11, 23:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
To 2008 ηταν 97 ευρω και τωρα φτασαμε αισιως στα 135! καλα το πανε!
|
30-11-11, 00:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σωστά! οπως τα λες! και ετσι δλδ πληρωνουν περισσοτερα παρα αν ηταν με τα κυβικα τους? γνωριζει κανεις? κολπο για να παιρνουν περισσοτερα θα ειναι!
|
Ρύπους πληρώνουν αυτοκίνητα με πρώτη άδεια από 1/11/2010. Αν είναι περισσότερα ή λιγότερα εξαρτάται απ'το αμάξι, αν και νομίζω στα περισσότερα μάλλον λιγότερα θα είναι βάσει των κυβικών τους. Ενδεικτικά tiguan 1.4 tsi τώρα μας ήρθε 240€ ενώ αν το παίρναμε 2 μήνες αργότερα -με ρύπους- θα ήταν ~470€. Σχεδόν τα διπλάσια δηλαδή (αν και αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει και την καλύτερη ..οικολογική ευαισθησία)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17164207 seconds (80,39% PHP - 19,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|