Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-12-08, 00:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Που μυαλο για βιντεακι μολις ειδα αυτα τα θηρια το μονο που ηθελα ηταν να ειμαι οσο πιο κοντα τους για να δω αποτελεσμα μιλαμε το focus rs τα ξεφτυλισε ηταν πολυ πειραγμενο μαλλον.
17-12-08, 12:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεσβος
|
|
άμα πετουσε κ σπιθες...πλουσιο μιγμα ειχε για να μην στεγνωνει...πολλες ακαυτες...πολλα αλογα μαλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 17-12-08 στις 14:16.
|
17-12-08, 17:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ολα τα τουρμπο δουλευουν με λιγο πραπανω μειγμα για ασφαλεια δεν χρειαζεται να ειναι πολλα αλογα
18-12-08, 17:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Ανοιξα με ενα golf tsi απο εκκινηση...βασικα ξεκινησα λιγο τσατσικα πρωτος κα με σπινιαρισμα αλλα ηδη στην δευτερα με μαζευε πολυ γρηγορα και γεμισμα δευτερας ηταν ηδη πανω απο αμαξι μπροστα μου και η διαφορα ανοιγε πολυ...μαλλον θα ητανε με τα 141.Πως τα ξεχωριζεις απο αυτα με τα 122.μετα με εσκισε και ενα civic type ς.Πραγματικα με εντυπωσιασε πολυ δυνατο αμαξι δεν το περιμενα τοσο δυνατο...ευτυχως βρηκα ενα αστρα και ξεσπασα πανω του.
18-12-08, 22:36
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Ανοιξα με ενα golf tsi απο εκκινηση...βασικα ξεκινησα λιγο τσατσικα πρωτος κα με σπινιαρισμα αλλα ηδη στην δευτερα με μαζευε πολυ γρηγορα και γεμισμα δευτερας ηταν ηδη πανω απο αμαξι μπροστα μου και η διαφορα ανοιγε πολυ...μαλλον θα ητανε με τα 141.Πως τα ξεχωριζεις απο αυτα με τα 122.μετα με εσκισε και ενα civic type ς.Πραγματικα με εντυπωσιασε πολυ δυνατο αμαξι δεν το περιμενα τοσο δυνατο...ευτυχως βρηκα ενα αστρα και ξεσπασα πανω του.
|
Λογικο φίλε μου το αποτέλεσμα με το golf.Για το σιβικ εχω να σου πω οτι και γω διαπιστωσα πριν λιγες μερες οτι ανοιγουν πολύ όμορφα...έχουν γκαζι τελικα...
|
18-12-08, 22:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Λογικο φίλε μου το αποτέλεσμα με το golf.Για το σιβικ εχω να σου πω οτι και γω διαπιστωσα πριν λιγες μερες οτι ανοιγουν πολύ όμορφα...έχουν γκαζι τελικα...
|
Πολυ δυνατο οντως το σιβικ..αρε να εβγαινε το αουρις με κανα τετοιο κινητηρα...και σιγα τα αλογα το σελικα ειχε 143 και το μρ2 138.
19-12-08, 12:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
|
δεν εχει τεραστιες διαφορες το 122 με το 140 η διαφορα θα φανει μεν'' μετα αλα στην εκινηση μη σου πς μπορει να παει καλητερα το 122 διοτι δεν το κοβει ο κομπρεσορασ στο ρελαντι στισ 4000
|
19-12-08, 16:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
τώρα ένα δεν είναι το tsi; αυτό με τα 122 ονομαστικά, αλλά 140 κανονικά.
|
19-12-08, 16:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
δεν εχει τεραστιες διαφορες το 122 με το 140 η διαφορα θα φανει μεν'' μετα αλα στην εκινηση μη σου πς μπορει να παει καλητερα το 122 διοτι δεν το κοβει ο κομπρεσορασ στο ρελαντι στισ 4000
|
Εννοω εξωτερικα...δεν νομιζω να μην εχει διαφορα σε μια κοντρα..ειδικα αν ανοιξεις τριτες και τεταρτες.
19-12-08, 16:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
τώρα ένα δεν είναι το tsi; αυτό με τα 122 ονομαστικά, αλλά 140 κανονικά.
|
Οχι..2 ειναι! 122 και 140 ονομαστικα αλλα πραγματικα ειναι 5-8 αλογα παραπανω απ'οτι λενε και τα 2
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17576098 seconds (79,36% PHP - 20,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|