Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
05-04-11, 21:27
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
για ποσα λευτα μιλαμε? εστο και στο περιπου.
ενημερωτικα ρωταω!
|
05-04-11, 21:31
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Νομιζω τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα και καταληξαμε πως δεν λεει κατι τετοιο.Ο λογος;Κερδος μηδεν!Αν δεν κανω λαθος δεν το εχει κανει κανεις εδω μεσα.Ελπιζω να εμπιστευεσαι πολυ αυτον που θα στο κανει γιατι ειδικα το προγραμμα σε μας ειναι χημεια και πιστευω πως ειναι για 1-2 προγραμματιστες.
Γνωμη μου ετσι δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση.
Ελπιζω ολα να πανε καλα φιλε Αλεξ και να το χαρεις!
|
Έδωσα περίπου (χοντρά χοντρά) 300 για φίλτρο και εξάτμιση. Κέρδισα κάτι..? Σχεδόν, λέω σχεδόν τίποτα. Με τα ίδια λεφτά (περίπου) εάν πάρω αυτά που λέει και η κατανάλωση σε λογικά πλαίσια να τσιμπήσει θα είμαι ευχαριστημένος. Το αμάξι φύσικά και θα μετρηθεί να δούμε πόσα βγάζει. Εάν δεν γινούν αυτά τα λεφτά πίσω και τελείωσε. Με αυτή τη λογική θα το κάνω έστω σαν πείραμα...
Ευχαριστώ και ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
για ποσα λευτα μιλαμε? εστο και στο περιπου.
ενημερωτικα ρωταω!
|
Στα 350
|
05-04-11, 21:47
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Στα 350
|
αν δωσει αυτα τα 5 αλογα απο χαμηλα και σε ολο το φασμα των στοφων η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει...
05-04-11, 21:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Όταν μιλάς με ανθρώπους που είναι φίλοι και δεν σε βλέπουν σαν χρήμα, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ο άνθρωπος εγγυήθηκε για το αποτέλεσμα (όχι μόνο στο δυναμόμετρο αλλά κυρίως στον δρόμο) και σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένος του επιστρέφει τα χρήματα!
Το αν αξίζει ή όχι θα το δούμε στο αυτοκίνητο του Μιχάλη που είναι 1.4 (γιατί εγώ και ο Φίλιππος είδαμε διαφορά και μάλιστα καλή).
Πάντως για τους άπιστους η τιμή θα είναι αυξημένη!
05-04-11, 21:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Αφου υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σημερα τοτε ναι!Πολλοι (μην πω ονοματα,αν και κανενας δεν συνεργαζεται με το club μας) κοιτανε πως να στα φανε μονο!
|
05-04-11, 22:03
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τον εμπιστεύομαι τον Γιώργο, (όπως και πάρα πολλά παιδιά απο εδώ μέσα ή συνεργαζόμενα καταστήματα). Εξάλλου εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Το ποιό βασικό πάντως είναι ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη άν κάτι πάει τόσο στραβα
|
05-04-11, 22:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Για το αμάξι του Φίλιππα,το επιβεβαιώνω κι εγώ.
Ξέρω πως ήταν πριν και πως ήταν μετά,στον δρόμο πάντα.
Πάνω στο dyno είχε +8 άτια...
|
06-04-11, 09:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
αν δωσει αυτα τα 5 αλογα απο χαμηλα και σε ολο το φασμα των στοφων η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει...
|
Αυτό είπα και εγώ, για τα χρήματα αυτά και εφόσον δώσει αυτά που υπόσχεται, αξίζει. Όπως είπε και ο Μιχάλης, έχουμε δώσει όλοι μας χαζά λεφτά σε άλλα και άλλα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...
06-04-11, 11:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Παρα πολυ ομορφο το κορολλακι σου, εχω και εγω ενα ιδιο με το δικο σου με δια φορετικη ζαντα βεβαια...Να εισαι γερος να το χαιρεσαι με ασφαλη χιλιομετρα πανω απο ολα.
|
06-04-11, 18:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αυτό είπα και εγώ, για τα χρήματα αυτά και εφόσον δώσει αυτά που υπόσχεται, αξίζει. Όπως είπε και ο Μιχάλης, έχουμε δώσει όλοι μας χαζά λεφτά σε άλλα και άλλα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...
|
Πολύ σωστά και εκεί βασίζομαι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan
Παρα πολυ ομορφο το κορολλακι σου, εχω και εγω ενα ιδιο με το δικο σου με δια φορετικη ζαντα βεβαια...Να εισαι γερος να το χαιρεσαι με ασφαλη χιλιομετρα πανω απο ολα.
|
Ευχαριστώ..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17830896 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|