Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-01-06, 16:20
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Ο Astakos αναφέρθηκε σε αυτόν που φέρνει τον παράλληλο που έβαλε.. με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκες εσύ στον άνθρωπο που σου έβαλε τα δικά σου. Ο Astakos δε διαφημίζει τον αντιπρόσωπο της Dastek, αναφέρει τι κάνει στο αμάξι του που δουλεύει γιατί το έχει δοκιμάσει. Η ιδέα του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο να βρούμε λύσεις γι'αυτό το δύσκολο μοτέρ. Αυτό κάνει και ο Astakos... Δεν πούλησε μούρη σε κανέναν, ούτε είπε ότι γ***άει ότι κινείται στο δρόμο. Λέει τι "παίρνει στο δρόμο" με αυτά που έχει κάνει. Και μέχρι τώρα όσοι τον έχουν ακούσει έχουν κερδίσε σε δύναμη και ροπή.

Από την άλλη εσύ εμφανίστηκες από το πουθενα να μας πεις για τα 200 άλογα σου και για τα ψέματα του Astakou. Πως θα σου ακουγόταν αυτό αν ήσουν ο Astakos ή οποιοσδήποτε άλλος. Και στην τελική ο Astakos δεν έχει να αποδείξει τίποτα εδώ... γι'αυτό και δεν γράφει πια.. γιατί για κάθε τι που έλεγε έβγαινε και κάποιος να τον κοντράρει... ότι έκανε δεν το έκανε για μούρη ούτε για να πουλήσει Dastek και να πάρει μίζα...

Και σου είπε κάποιος ότι με τα παραπάνω φτάνεις 185 άλογα... Ο Astakos δεν έχει μόνο τα παραπάνω...

Και στην τελική αν ήθελες να μάθεις πως πάει το αυτοκίνητό του θα έλεγες απλά: Πάμε μια βόλτα να δούμε πως πάμε;.. και όχι... ο Astakos λέει ψέματα για το αμάξι του...

Αυτά.... ας πάω πάλι στο vwforum...
Ηρεμια φιλε μου θα κοψεις κανια βιδα απο το Li και θα αρπαξουν οι εκεντροφοροι.Εγω δεν ειπα οτι παιρνει μιζα,ουτε οτι παταει τα παντα τωρα γιατι εσυ ζοριζεσαι δεν μπορω να το καταλαβω.Αν παρακολουθουσες παλιοτερα το forum θα εβλεπες οτι ολο αρυθμιστο ηταν το αμαξι.Α και δεν σταματησε να γραφει για τον λογο που λες.

Τωρα πηγαινε στο vwforum.
Μου αρέσε πολύ το στιλάκι σου πάντως... πάρα πολύ... τέλος πάντων....

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι με τον Astako είμαι φίλος και όχι απλά κάποιος που μιλάει μαζί του στο forum και μόνο... οπότε ξέρω πολύ καλά γιατί δεν γράφει εδώ... εσύ τώρα πως ακριβώς το ξέρεις χωρίς να τον γνωρίζεις;;;; Μάλλον κανένας άλλος θα σου το είπε που τον ξέρει... από τους διάφορους που λένε ότι τον ξέρουν....
Μηπως ο s.nikopoulos εχει παει βολτα με το αμαξι του?Ξερεις αυτος που εχει τετραπτστονα ΑΡ?
Re: Ts Forum -3-
Παλιά 25-01-06, 20:35
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από HORSEPOWER";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
θα κανω μια αναδρομη σε παλιοτερες δημοσιευσεις και συγκεκριμενα στην καταναλωση λαδιου σε Τs.Πρωτη αλλαγη στα 7000 χλμ καταναλωση λαδιου ελαχιστη τωρα εχω 11000 και κατι χλμ παρατηρω οτι η καταναλωση αυξηθηκε δραματικα! Το θεμα ειναι στο αν ειναι καλυτερο να συμπληρωσω η να τα αφησω εως την επομενη αλλαγη?ΡωτΩΝΤΑς τους στην εταιρεια μου λενε οτι αν δεν κατεβει η σταθμη στο δεικτη κατω απο την μεση κανενα προβλημα αν την ξεπερασει να το παω για ελεγχο.Εσεις τι λετε?Σορυ αλλα ειμαι λιγο ψειρας σε οτι αφορα ταμαξια.
μήπως να έβγαζες λίγο να πάει κάτω από την μέση, και να το πάς για έλεγχο, για να σου φύγει και η ιδέα από το μυαλό.
στο δικό μου πάντως ο δεικτης είναι σταθερός και πριν τα motul, εάν και μου έχει καρφωθεί η ιδεά ότι με το 10/40 έκοψε το αυτοκίνητο, μάλλον την επόμενη φορά θα βάλω τα motul αλλά σε 5/30 όπως ήταν αυτά που μου έβαζε η ΤΟΥΟΤΑ
Παλιά 25-01-06, 22:14
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

Μηπως ο s.nikopoulos εχει παει βολτα με το αμαξι του?Ξερεις αυτος που εχει τετραπτστονα ΑΡ?
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν σε καταλαβαίνω.. ποιο το νόημα της κουβέντας αυτή τη στιγμή; Τι και αν έχει πάει βόλτα ο Νικολόπουλος; Κατάλαβε από τη βόλτα αν πήγαινε πιο γρήγορα το αμάξι; Η σου είπαμε ψέματα για το ποιοι έχουν μπει στο αμάξι του Γιάννη; Αντε και μπήκαν, το οδήγησαν; Γκάλοπ κάνεις και μαθαίνεις την ιστορία του αυτοκινήτου; Cult θα γίνει το αμάξι αυτό...

Τι συζητάμε τώρα...
Παλιά 26-01-06, 09:57
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Παράθεση:

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν σε καταλαβαίνω.. ποιο το νόημα της κουβέντας αυτή τη στιγμή; Τι και αν έχει πάει βόλτα ο Νικολόπουλος; Κατάλαβε από τη βόλτα αν πήγαινε πιο γρήγορα το αμάξι; Η σου είπαμε ψέματα για το ποιοι έχουν μπει στο αμάξι του Γιάννη; Αντε και μπήκαν, το οδήγησαν; Γκάλοπ κάνεις και μαθαίνεις την ιστορία του αυτοκινήτου; Cult θα γίνει το αμάξι αυτό...

Τι συζητάμε τώρα...
Εγω να σε ρωτησω κατι γιατι τρελενεσαι?Αφου μονο εσυ το εχεις οδηγησει..Τωρα αν εσυ θελεις ενα αμαξι που ειναι πιο φτιαγμενο απο το δικο σου να το κανεις long term για να καταλαβεις τη διαφορα μαλον δεν ξερεις το αμαξι σου..
Παλιά 26-01-06, 13:46
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:

Εγω να σε ρωτησω κατι γιατι τρελενεσαι?Αφου μονο εσυ το εχεις οδηγησει..Τωρα αν εσυ θελεις ενα αμαξι που ειναι πιο φτιαγμενο απο το δικο σου να το κανεις long term για να καταλαβεις τη διαφορα μαλον δεν ξερεις το αμαξι σου..
Δεν τρελαίνομαι καθόλου. Σου απάντησα στο pm και δε νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα μας...
Παλιά 26-01-06, 17:56
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nαι που το καταλάβατε το έχω κάνει βόλτα αλλά πριν βάλει και την εξάτμηση.Καλό εώς πάρα πολύ καλό σε σχέση με το δικό μου που είναι ημιnormal.Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόσος χαμός και κουβέντα για το αυτοκίνητο του Γιάννη?Καλό θα ήταν να βρεθεί μαζί του όποιος θέλει να μετρήσει η να ρωτήσει κάτι και να τα βρείτε μεταξύ σας.Ο Γιάννης είναι γνώστης του θέματος και το κατέχει καλά.
Παλιά 05-02-06, 21:38
HORSEPOWER Offline:

Περιοχή: Δήλεσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
HORSEPOWER είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος πηρα τελικα αρνητικη απαντηση περι του κιτ κομπρεσσορα σε Τs κλαψ και ημουν ετοιμος να το βαλω μολις ερχοταν!Μπορεις να παραγγειλεις το αμαξι αν θες μου ειπαν[/img] η τιμη ανερχεται περιπου στα 31 με 32000 ευρω!Κριμα και παλι κριμα!
Παλιά 06-02-06, 13:34
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από HORSEPOWER";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος πηρα τελικα αρνητικη απαντηση περι του κιτ κομπρεσσορα σε Τs κλαψ και ημουν ετοιμος να το βαλω μολις ερχοταν!Μπορεις να παραγγειλεις το αμαξι αν θες μου ειπαν[/img] η τιμη ανερχεται περιπου στα 31 με 32000 ευρω!Κριμα και παλι κριμα!
Φυσικά δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά γι'αυτό το αμάξι! Σε καμία περίπτωση!
Παλιά 06-02-06, 13:59
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλη τιμη δεν ειναι ρε σεις?Ποσο δηλαδη το υπλογιζετε?

Παλιά 06-02-06, 15:04
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
H τιμή του έπρεπε να είναι μέχρι 30.000 αφού κάπου εκεί παίζουν focus st, astra opc, golf gti.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17258000 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com