Χτές το απόγευμα ανέβαινα στο Πανεπιστήμιο. Έχω πιάσει την εθνική Πάτρα - Αθήνα και πηγαίνω χαλαρά γιατι εχει κίνηση. Κάποια στιγμή ερχεται δίπλα μου ενα Seat Ibiza τούμπανο!!! Χαμηλωμένο, με αυτοκόλλητα seat force, 3 Οργανάκια στην κολώνα κτλ κτλ... Καλά λέω μπορει να είναι δυνατος ο τύπος, ας δουμε τι παιζει...κοιτάω καλύτερα καί βλέπω ταμπούρα πίσω... Ενα τεραστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου, κατεβαζω ταχύτητα και αρχιζω να των πειραζω. Μαρσαρίσματα τον αφηνα να με περάσει και κόλλαγα πήσω του κτλ κτλ. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και είπα θα του μιλήσω. Ανοίγω το παράθυρο, στην αρχή έκανε οτι δεν με έβλεπε, κάποια στιγμή όμως που μας έπιασε ενα φανάρι δεν μπορούσε να με αποφύγει και άνοιξε το παράθυρο...(ο διάλογος που ακολουθεί είναι 100% πραγματικός)
Ranger: Ρε φίλε τόσα οργανάκια στην κολώνα, αναρωτιέμαι τί κοιτάς ρε γαμώτο;;;
Κάγκουρας: εεεε να μωρε, εχω ενα βολτόμετρο (μην του παίσει η τάση και δεν το καταλάβει), ενα για το γκάζι (μπαρόμετρο - μουφόμετρο προφανώς για να βλέπει την υποπίεση....) και ενα για την πίεση του λαδιού (προφανώς ηταν θερμοκρασια λαδιού, αλλα ούτε αυτό δεν ήξερε να πει).
Ranger: κάλα ρε φίλε και σου χρειάζονται όλα αυτό, μήπως να πάω να βάλω και εγώ κανένα;
Κάγκουρας: (με ενα πολύ ηλίθιο ήφος) που να ξέρω ρε φίλε....
Πράσινο φανάρι και εξαφανίστηκα χωρις πλέον να μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου... Τι άτομα κυκλοφορούν ρε γαμώτο!!!