Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
09-08-05, 17:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
To 1.8 των 140ps τρωει καλο ξυλακι απο την TOYOTARA μου,τωρα το 2.0 με τα 165(που δεν τα εβγαλε ποτε)ειναι μαπα.Προσοχη να μην ειναι κανενα 3.2.DjBack πως τα βαζεις αυτα τα βιντεακια κατω στην υπογραφη;Μηπως πρεπει να εισαι Moderatoras .
|
09-08-05, 18:02
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τι εγινε ρε παιδια με ζητησε κανεις;
Παντως εγω Σαββατο βραδυ στη Βουλιαγμενης "κερασα" τσαγακι μια SLK COMRESSOR 200.
|
|
|
09-08-05, 18:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Τι εγινε ρε παιδια με ζητησε κανεις;
Παντως εγω Σαββατο βραδυ στη Βουλιαγμενης "κερασα" τσαγακι μια SLK COMRESSOR 200.
|
Εσυ φταις που λες τα μυστικα σου.
|
09-08-05, 18:11
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τι να κανω ρε Ηρακλη ο κοσμος το εχει τουμπανο και εγω κρυφο καμαρι;
|
09-08-05, 18:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Συμφωνώ μαζί σου madvinegar2003, έπρεπε να ανοιχτώ μόνο και μόνο να δώ τι διαφορά θα έχει, ξέρωντας πως θα έχανα.. Ήταν βράδυ και δεν μπόρεσα να διακρίνω αν ήταν το 1.8 ή το 3.2 V6 αλλά απ' ότι είδα απο την εκκίνηση που έκανε, μάλλον για 1.8 μου φάνηκε γιατί αν ήταν το άλλο θα είχε τρελή διαφορά..
Πάντως ο τύπος όντως ψάχνεται να κάνει κόντρες με αυτοκίνητα που τον συμφέρει.. με το που είδε Κοζανίτικες πινακίδες στο Νομό Πιερίας φαντάζομαι τι θα είπε απο μέσα του (ααα το μαλάκα τον Κοζανίτη με την Corolla που με προσπέρασε, θα του δείξω εγώ...)
Την επόμενη φορά θα ξέρω και θα ανοιχτώ.
|
|
|
09-08-05, 19:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
To 1.8 των 140ps τρωει καλο ξυλακι απο την TOYOTARA μου,τωρα το 2.0 με τα 165(που δεν τα εβγαλε ποτε)ειναι μαπα.
|
Αν εισαι 1,6 ατμοσφαιρα το βλεπω λιγο δυσκολο να τα βαζεις με τα 1,8. Είναι γνωστό οτι οι Ιταλοί είναι γενημένοι για φανάρια και δε νομίζω η Alfa με 200cc παραπάνω να χαρίζει κάστανα. Εκεί που υστερούν έίναι η αξιοπιστία, γιαυτό είμαστε περίφανοι που έχουμε TOYOTA.
Επίσης τα avensis εχουν και μακρυ σασμαν και αυτο δεν ευνοει τις κοντρες απο σταση.
Anyway καλά ανοίγματα
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
09-08-05, 20:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Πρόσφατα,γνώστος αγόρασε c230(193ps) sportscoupe.Πήγαμε και τα ανοίξαμε 2,3,5 φορές. Σε κεντρική οδό στην Λαρισα όπου η έννοια σαπούνι για την άσφαλτο είναι υπερτιμιτική,σε κάθε φανάρι πεταγόταν 1-2 αυτοκίνητα μπροστά μέχρι να σταματήσει να γράφει η πρώτη μου.Και μόλις λίγο επιανα κάτω,ξανά φανάρι.Ειδα και αποειδα και μπήκα μπροστά και τον πήγα σε φρεσκοασφαλτοστρωμένο άδειο δρόμο και..πράσινο..φύγαμε.Ξεκινήσαμε το ίδιο καλά αλλά με την πρώτη να βάρει 8άρες έφυγα μισή καρότσα ,2α αλλή μια,τρίτη άλλη μια 4η άλλη μια και μέχρι τα 180...άντε γεια...Στα παραπάνω χλμ δεν ξέυρω...ίσως με έπιανε λόγω τελικής.Πάντως όσο με πιάνουν τα νεύρα μου όταν δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη και με τα καινούργια λάστιχα,τόσο την βρίσκω όταν γεμίζεις τέρμα 1η σε καλή ασφαλτο και τρως τον κλώτσο στο lift χωρίς να ανάψει στιγμή το λαμπάκι του trc!!!Ηδονιιιιηηη!
|
|
|
09-08-05, 20:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
πρωτα απο ολα τυπους που με ακριβα και ''δυνατα'' αμαξια που την πεφτουν σε μικροτερα μην τους υπολογιζεις και δευτερον υπαρχει παντα ο παραγων οδηγος οσο καλο αμαξι και να εχεις.σημερα ανοιξα με ενα rallye στον περιφερειακο απο σταση ετσι για την πλακα γιατι το ειχε καραφτιαγμενο και οσο ναναι δυσκολα με ενα 1300 του 89 με ενα απλο διπλο εκκεντροφορους και χταποδι να πατησεις ακομα και ενα ''μαμα'' rallye ποσο μαλλον ενα φτιαγμενο.και ομως αναβει πρασσινο και ειμαστε στη 1η μαζι ενταξει λεω αναμενομενο τα 89αρια ξεκινουσαν διαολεμενα βαζουμε 2αρα μαζι και καπου στα 70 αυτος βαζει 3η αδειαζοντας το αμαξι του την στιγμη που η 2αρα μου ξεκιναει να δεινει.αποτελεσμα μεχρι τα 150 να ειναι τουλαχιστον 50μ πισω και οταν σταματησαμε να αναρωτιεται τι στο διαολο εχω κανει και να λεει οτι εχω νιτρο!!!
Συμπερασμα μην μασας φιλε μου πολλοι λιγοι ξερουν τι πραγματικα μπορει να κανει το αμαξι τους.
|
10-08-05, 17:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
To 1.8 των 140ps τρωει καλο ξυλακι απο την TOYOTARA μου,τωρα το 2.0 με τα 165(που δεν τα εβγαλε ποτε)ειναι μαπα.
|
Αν εισαι 1,6 ατμοσφαιρα το βλεπω λιγο δυσκολο να τα βαζεις με τα 1,8. Είναι γνωστό οτι οι Ιταλοί είναι γενημένοι για φανάρια και δε νομίζω η Alfa με 200cc παραπάνω να χαρίζει κάστανα. Εκεί που υστερούν έίναι η αξιοπιστία, γιαυτό είμαστε περίφανοι που έχουμε TOYOTA.
Επίσης τα avensis εχουν και μακρυ σασμαν και αυτο δεν ευνοει τις κοντρες απο σταση.
Anyway καλά ανοίγματα
|
11-08-05, 10:29
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Χθες απόγευμα και καθώς πήγαινα προς ΧΑΛΚΙΔΑ με καμμία 200 χλμ. πίσω μου βλέπω ένα IMPREZA WRX να με πλησιάζει, ανοίγω δρόμο, κατεβάζω 5η, και ξαναμπένω από πίσω του, αλλάγη της 5ης στα 230, και με 6 τερμάτισε το κοντερ, έφτασε σχεδόν σε εκείνο το κουμπί που μηδενίζουμε τα χιλιόμετρα, μολίς αρχισε να μου ανοίγει μετά από εκεί ο άλλος, σταθεροποιήθηκα στα 235χλμ.
Μεγάλο πράγμα να σου κόβει τον αέρα, ο άλλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18165803 seconds (75,82% PHP - 24,18% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|