Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-09-11, 23:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
|
22-09-11, 00:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
|
|
|
|
22-09-11, 00:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγω ειδικα που εχω ISDN! εχω μπολικο!!! 90+ volts μετραω με το πολυμετρο! μια ανορθωση τασης να κανω το φτιαχνω 220 αμα λαχει! αφου εχει τυχει να κραταω τα καλωδια οταν εφτιαχνα κατι και καποιος επερνε τηλ και περασε τα 110 και με χτυπησε λιγο, αλλα σαν τα volts του πολλαπλασιαστη δεν ήταν! :Pppp
http://www.ece.ucy.ac.cy/courses/ece...TIFICATION.pdf
και ενα σχετικο θεμα οπως αυτο που ειπε ο Jason εδώ : http://techteam.gr/forum/topic/5184-...ti-mas%3B/ και ακόμα καλυτερα εδώ : http://www.hlektronika.gr/forum/arch...p/t-39168.html
αλλά Jason θα το παρουν χαμπαρι πολυ ευκολα και θα μας σκισουν μετα!!! και θα εχει και τις παρενέργειες που λενε οποτε το ξεχνας κατι τετοιο! με ISDN επειδη εχει μεγαλυτερη τάση 90-110V και επειδη εχει 2 καναλια ομιλιας αν δωσεις ρευμα καπου και παλι θα μπορεις να μιλησεις, αλλα ποσα mA μπορεις ειναι αλλο θεμα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-09-11 στις 00:28.
|
22-09-11, 00:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ρε τον απατεωνα τον καθηγητη, τα ιδια ακριβως καναμε στην σχολη...ακομα και εκει κλεφτες...
|
22-09-11, 00:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Στην Ελλάδα ειμαστε! παντου εχει κλεφτες!!! :Pppp με πρώτους αυτους στην Βουλή.
|
22-09-11, 15:12
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
Αν κόψουν το ρεύμα, ούτε router δουλεύει, ούτε ασύρματο τηλέφωνο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
εγω ειδικα που εχω ISDN! εχω μπολικο!!! 90+ volts μετραω με το πολυμετρο! μια ανορθωση τασης να κανω το φτιαχνω 220 αμα λαχει! ...
|
Με την ανόρθωση εναλασσόμενης τάσης, δεν πετυχαίνεις διπλασιασμό της.
Πετυχαίνεις να κάνεις τις αρνητικές ημιπεριόδους της τάσης, θετικές, με αποτέλεσμα να μπορείς να πάρεις -με εξομάλυνση- σχεδόν συνεχή τάση με τιμή λίγο κάτω από αυτή της εισόδου (στην καλύτερη περίπτωση).
Τα 220 από τα 110 τα "φτιάχνεις" με άλλον τρόπο.
|
|
|
|
22-09-11, 18:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Οι γραμμες τηλεφωνου δεν ειναι εναλασομενες τασεις! σταθερα ειναι! απλα ΜΟΝΟ αν σε παρουν τηλ ανεβαινει η ταση στην ISDN έστω, στις PSTN και οταν σηκωνεις το ακουστικο, εναλλασομενη ταση ειναι μονο της ΔΕΗ. Οπως και να εχει ειναι ανουσιο να το σηζηταμε, δεν μπορουμε πρακτικα να παρουμε ρευμα απο τον ΟΤΕ! σχεδον ολοι εκτος ελαχιστον εχουν PSTN, οποτε ειναι πολυ μικρη η ταση, αν παρεις ρευμα εστω για μια συσκευη οπως ειπαν και αλλοι το τηλ δειχνει κατελλημενο αν σε καλουν! μονο στις ISDN δεν ισχυει αυτο. Χωρια οτι ο ΟΤΕ θα το καταλαβει και μετα θα εχουμε ιστοριες! μπορεις να δωσεις ρευμα πχ σε ενα ασυρματο τηλ αλλα οχι να τροφοδοτησεις ολο το σπιτι σου αν η ΔΕΗ σου κοψει το ρευμα επειδη δεν πληρωσες το φορο στο #@$#@$κρατος!
αν θελετε να εχετε ρευμα και χωρις ΔΕΗ βαλτε ανεμογεννητριες και φωτοβολταικα! εγω παντως σκεφτομαι συστημα υβριδικο για το εξοχικο, με πανελ φωτοβολταικα, ανεμογεννητρια και παραγωγη υδρογονου για να δουλευει ηλεκτροκινητηρας με γεννητρια, ας πουμε με Fuel Cells. Να ξεμπερδεψουμε με τα αλλα θεματα και θα τα δουμε και αυτα. Αφου μας #@$#@$#$ πρεπει να βρουμε τροπους να εξοικονομησουμε χρηματα καπως και να μειωσουμε την καταναλωση του ρευματος με ΚΑΘΕ τροπο!
Και μιας και μιλαμε για οικονομια, φανταζομαι ακουσατε πως το πετρελαιο μαλλον θα πωλειτε πανω.....απο 1.40 ευρώ το λιτρο!!!! οποτε μαλλον θε πρεπει να βρουμε και αλλους τροπους θερμανσης και εννοειτε οχι με ρευμα της ΔΕΗ!!! ακουω ιδεες λοιπον! μια λυση ειναι λεβητας που καιει ξυλα!!! καλη λυση για εξοχικο και μονοκατοικιες αλλα οχι και σε πολυκατοικιες!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-09-11 στις 18:22.
|
22-09-11, 19:19
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Επειδή μίλησες για ανόρθωση, έγραψα ότι αυτή γίνεται σε εναλλασσόμενο ρεύμα. Από συνεχές σε εναλλασσόμενο, χρησιμοποιείς inverter.
-
Όσο για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, υπάρχει "οικολογικό" και οικονομικό σύστημα για το οποίο θα υπάρξει update σε λίγο καιρό (πρώτα ο Θεός)...
|
|
|
|
22-09-11, 19:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλα δεν τα παω και τελεια στα ηλεκτρονικά! εχεις δικιο σε αυτο που λες το σωστο ειναι inverter οπως βαζουμε στο αμαξι!
Το αλλο που λες με ενδιαφερει και εμενα! κρατα μας ενήμερους!
Aσχετο με τα παραπανω αλλα δειτε εδώ : http://100greekblogs.blogspot.com/20...post_1929.html
Ποιος υπουργος που εβρισε τους δημοσιου υπαλληλους διορισε την γυναικα του στο δημοσιο με ΠΑΧΟΥΛΟΟΟΟΟΟ μισθο????
http://100greekblogs.blogspot.com/20...post_4036.html
Τα πλεονεκτηματα των βουλευτων, καθηστε αναπαυτικα και παρτε τα φαρμακα σας μην παθετε τπτ!!! γιατι εγω αρχιζω να τουρμπιζω με νιτρα, υγραερια, υδρογονα και οτι αλλο υπάρχει!!!! Αι στα διαλα τα λαμογια!!! σκοτωμα που θελουν! φαπες και ξυλο λεμε! στο τελςο βλεπω να τους κυνηγαμε οπως εγινε στην Λιβυη με τους αλλους εκει! δεν ειχε ο κοσμος να φαει και ειχε αυτος Lambo και πηγανε και την διαλυσανε! η γυναικα του ειχε μεταφερει αλλου ΠΟΛΛΟΥΣ ραβδους χρυσου!!!! και λεμε για τους δικους μας! για να δουμε τι θα γινει γιατι δεν εχουν πολλα ψωμια ακομα μου φαινεται,ο κοσμος θα ξεσηκωθει στο τελος ειτε το θελουν ειτε οχι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-09-11 στις 20:00.
|
22-09-11, 21:08
|
|
|
|
|
Άσχετο:
Ποιός είναι ηλεκτρονικός εδώ και μου το κρύβει;
κ. PeterIoannou αν επιτρέπεται ασχολείστε επαγγελματικά με τα ηλεκτρονικά ή ερασιτεχνικά;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18947601 seconds (80,71% PHP - 19,29% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|