Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-11, 20:28
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
θα προσπαθησω να ερθω σ επαφη τοτε με καποιον απο το εκει καταστημα..(ειναι αυτο που εγινε η κοπη της πιτας?) μια απλη ερωτηση πιστευα οτι ενα συνεργειο ΤΟΥΟΤΑ θα ηξερε να μου απαντησει, εκτος και αν δεν θελαν ν ασχοληθουν λογω αναδρομου Ερμη, ξερω γω...τελος παντων, αν εχετε καποιο τηλεφωνο η' πως θα ερθω σ επαφη κτλ με το καταστημα στο Κηφισο θα μου ηταν χρησιμο, το τηλεφωνο αν υπαρχει προβλημα στειλτε το και π.μ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-11, 21:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
μπες στο site της Toyota !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-11, 21:44
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

το βρηκα μεσα απο το site τελικα...αυριο μου ειπαν οποτε και λογικα θα παρω μια απαντηση....θα ενημερωσω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-11, 10:28
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

λοιπον πηρα τηλεφωνο και τα παιδια μου απαντησαν αμεσως, γινεται η μετατροπη με μια μικρη διορθωση που χρειαζεται απλα δεν νομιζω ν αξιζει για τα λεφτα της γιατι οι βασεις των φρενων ειναι καπου στα 350Ε + τους δισκους 200Ε (275mm) + τακακια 70Ε...μαλλον παω για μαμα δισκους με τακακια και στην πορεια σωληνακια υψηλης...πολυ εξυπηρετικα τα παιδια παντως εστω και απο το τηλεφωνο....θα τους εχω στα υποψην Νικηφορε δισκοι δαγκανες και τακακια ολα μαζι σου βγηκαν κατω απο 400Ε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-11, 13:40
Το avatar του χρήστη Snoo
Snoo Offline:

Μέλος

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 5D 2005
Περιοχή: Kitsi Koropiou
Δύναμη Σεβασμού: 210
Snoo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184 Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον πηρα τηλεφωνο και τα παιδια μου απαντησαν αμεσως, γινεται η μετατροπη με μια μικρη διορθωση που χρειαζεται απλα δεν νομιζω ν αξιζει για τα λεφτα της γιατι οι βασεις των φρενων ειναι καπου στα 350Ε + τους δισκους 200Ε (275mm) + τακακια 70Ε...μαλλον παω για μαμα δισκους με τακακια και στην πορεια σωληνακια υψηλης...πολυ εξυπηρετικα τα παιδια παντως εστω και απο το τηλεφωνο....θα τους εχω στα υποψην Νικηφορε δισκοι δαγκανες και τακακια ολα μαζι σου βγηκαν κατω απο 400Ε?
Βάσεις απο ΤΣ μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες. Ψάξε λίγο. Ανέβασε και ένα thread στο Ζήτηση στις αγγελίες. Ποτέ δεν ξέρεις.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 03-03-11, 15:18
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Εγω το ελεγα απ την αρχη οτι στο γνησιο θα καταληξεις...Ειναι αυτο που αν το σκεφτεις πολυ σε συμφερει καλυτερα απο ολα...Κανε και μια ερευνα για χαραγμα των εργοστασιακων δισκων, αυτο που σου ελεγα...Πολυ φθηνο ειναι 20-30 ευρω για να τους χαραξεις σε μηχανουργειο...Λενε οτι με αυτο το τροπο ψυχονται καλυτερα υποτιθεται και δε στραβωνουν...Μου το ειπε ενας κολλητος μου που εχει συνεργειο αυτοκινητων...Το εκανε στο δικο του Avensis...Εβαλε γνησιους δισκους απο τη Toyota και τους χαραξε...Δυστυχως δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες για να σε κατευθυνω...Ρωτα κανα παληκαρι που εχει Corolla και το εχει κανει και ρωτα εντυπωσεις...Το χαραγμα παντως ειναι για καλυτερη ψυξη για να μη στραβωνουν, δε βελτιωνει τιποτα αλλο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-11, 18:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το χάραγμα στους δίσκους όντως βοηθάει στην καλύτερη ψύξη, αλλά συνήθως τα στραβώματα οφείλονται στο ότι ρίχνουμε νερό επάνω στα ζεστά φρένα μας και όχι επειδή ζεστάθηκαν! αν ήταν έτσι εμένα θα είχαν στραβώσει πολλες φορές αφού έβγαζαν καπνούς!!! και δεν έχω καν πρόβλημα! επίσης τα τακάκια θα φθείρονται ποιο γρήγορα με χαραγμένες δισκόπλακες, αν βάλεις ποιο σκληρά θα τρως τις δισκόπλακες, άσε τα μαμα όπως ειναι, βαλε σωληνάκια υψηλής, και καλά τακάκια χρυσαφί της Toyota και είσαι μια χαρα!

mlt184 έτσι το είπα 400 στο περίπου! αν σου είπαν τέτοιες τιμές έπεσα έξω! στην Toyota Κηφισου δεν ρώτησες? οι δαγκάνες με τα πλαίσια για τα τακάκια (αυτά που λές βάσεις δλδ) μεταχειρισμένα παίζουν στα 250 ευρώ. Τα άλλα αν τα βάλεις μεταχειρισμένα τα τακάκια θα είναι φαγωμένα και οι δισκόπλακες ίσως στραβές, δεν ξέρω αν μπορεις να τα βρεις κομπλέ μεταχειρισμένα, αλλά μάλλον μόνο τότε θα πας κοντά στα 400 ευρώ.

Υ.Γ αν θέλετε τρυπητές ή χαρακτές δισκόπλακες για κάποιον λόγο ΜΗΝ το κάνετε σε τόρνο στις μαμά δισκόπλακες! δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, πάρτε aftermarket δισκόπλακες έτοιμες πχ Brembo.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-03-11 στις 18:31.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-11, 19:26
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

απο την ΤΟΥΟΤΑ κηφισου μου τα ειπαν, αλλα στο περιπου μου ειπε το παιδι, για λεπτομερειες απο κοντα, δεν ηθελα κι εγω απο το τηλεφωνο κατι παραπανω, οι τιμες ειναι για ολα τα εξαρτηματα καινουρια εννοειται...βασεις και αποστατες ειναι το ιδιο?γιατι βασεις μου τις ειπαν στην ΤΟΥΟΤΑ γι αυτο λεω...σωληνακια και τακακια, δεν ειμαστε για πολλα εξοδα τωρα...αν υπερκιβισω (που χωρις σταθερη δουλεια δυσκολα) το ξανακοιταω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-11, 19:31
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι, το ίδιο είναι.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 04-03-11, 01:40
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Νικηφορε δεν στραβωνουν απ τα νερα...Αν ηταν ετσι με τη καθε βροχη θα αλλαζαμε δισκοπλακες...Απο τα φρεναρισματα πολυ υψηλων ταχυτητων στραβωνουν (200χλμ/ωρα+)...Αν πχ πηγαινεις τελικιασμενος 220+χλμ/ωρα στην αριστερη λωριδα και σου πεταγονται απο τη μεσαια λωριδα και αναγκαζεσαι να πεσεις στα φρενα εκει τα θανατωνεις...Εκει σε αυτη τη περιπτωση στραβωνουν, οχι απο νερα...Το εχω παθει αρκετες φορες και το ξερω...Αμα κανεις τετοιου ειδους φρεναρισμα κανα δυο φορες δε παθαινουν τιποτα...Αμα το κανεις κανεις καμια 10αρια φορες τελειωσαν οι δισκοπλακες, στραβωσαν...
Θα εξηγησω το λογο γιατι συμβαινει αυτο ευθυς αμεσως...
Οταν φρεναρεις με αυτο το τροπο, υπερθερμαινεται υπερβολικα η εξωτερικη επιφανεια τριβης(οχι εσωτερικα,γιατι δε προλαβαινει) της δισκοπλακας...Δηλαδη ανεβαινει πολυ αποτομα η θερμοκρασια του δισκου εξωτερικα στην επιφανεια τριβης, ενω εσωτερικα ειναι σχεδον κρυος γιατι δε προλαβαινει να γινει μεταδοση θερμοτητας...
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το υλικο του δισκου στην επιφανεια τριβης να αλλαζει ιδιοτητες...Σαν να μετατρεπεται σε αλλου ειδους μεταλλο δηλαδη (βλεπε ''βαφη'' χαλυβα)...
Συνεπως στη δισκοπλακα μας, μετα το τσουρουφλισμα, ειναι σαν να εχουμε 2 διαφορετικα μεταλλα ενωμενα μεταξυ τους...Με συνεπεια????
ΔΙΜΜΕΤΑΛΙΚΟ ΕΛΑΣΜΑ...Συμπεριφερονται πλεον σαν διμμεταλικο ελασμα...
Αυξανεται η θερμοκρασια και καμπτονται πλεον, δηλαδη στραβωνουν...
Ετσι εχουν τα πραγματα.-
Μεινετε μαζι μου παιδια μου...Διπλα μου θα μαθετε πολλα πραγματα! Χαχαχαχα πλακιτσα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E 12 439 06-03-21 20:23
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*101 160 19-11-08 23:51
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*90 21 13-04-07 17:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA AE86 2 06-10-05 12:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA KE 70 0 31-12-04 15:12

Page generated in 0,16894507 seconds (80,22% PHP - 19,78% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com