Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
28-03-08, 03:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ντροπή, αισχος, κακογουστιά, αλλά και IQ ραδικιού...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
28-03-08, 09:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ο Χριστος και η Παναγια...
Ελεος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
28-03-08, 10:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλα καλα ρε παιδια τι εχει? αφου δεν ειναι ετοιμο συγνωμη κιολας οσοι εχετε παει στο autoexelixis kai stis εκθεσης ηχοσιστιματον συγουρα θα ειδατε το πορτοκαλι tigra πολυ ελεγαν κοιτα ενα τουμπανο η αρχικη του κατασταση ομος ηταν ετσι επιδη ετυχε να το δω αμα το δειτε σε καμια εκθεσουλα ομως θα το κοιτατε σαν λεμαργοι
|
28-03-08, 21:39
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
...Τελίκα την καγκουρια την εχουν στο αιμα τους οι χιουνταηδες.Το τραβαει ο οργανισμος τους!!!!
|
Φίλε μου,
Έχω και εγώ στην κατοχή μου και ένα Hyundai και μάλιστα το Accent X3 που φαίνεται και στην υπογραφή μου.
Μήπως αυτό σημαίνει ότι ως κάτοχος Hyundai έχω και εγώ την καγκουριά στο αίμα μου;
Μπορείς, σε παρακαλώ, να το τεκμηριώσεις αυτό;
Μήπως τραβάει και εμένα κάτι ο οργανισμός μου; Τι είναι αυτό ακριβώς;
Διαφώτισέ με σε παρακαλώ.
Πάνος.
ΥΓ: Πάντα οι γενικεύσεις ήταν επικίνδυνες...
|
|
|
|
28-03-08, 21:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Φίλε μου,
Έχω και εγώ στην κατοχή μου και ένα Hyundai και μάλιστα το Accent X3 που φαίνεται και στην υπογραφή μου.
Μήπως αυτό σημαίνει ότι ως κάτοχος Hyundai έχω και εγώ την καγκουριά στο αίμα μου;
Μήπως τραβάει και εμένα κάτι ο οργανισμός μου; Τι είναι αυτό ακριβώς;
Διαφώτισέ με σε παρακαλώ.
Πάνος.
ΥΓ: Πάντα οι γενικεύσεις ήταν επικίνδυνες...
|
Καλα ντε δε σε θιξαμε κι ολας!Και αν ειδες πολλοι ειπαν για τα hyndai.Τα περισσοτερα εκτρωματα τα εχω πανω σε hyundai κακα τα ψεμματα.Η μηππως πιστευεις πως τα hyundai ειναι τιποτα αμαξαρες?Δε σου λεω δικαιωμα σου ρε φιλε να εχεις οτι θες αλλα το επιθετικο υφος δεν καταλαβαινω.Στα πλαισια του χαβαλε γινονται ολα.Μην παρεξηγιεσαι...Και σου ξαναλεω ολοι επανειλημμενως εχουν πει για τα Hyndai εσυ τωρα με τη φραση μου παρεξηγθηκες?
Παντα φιλικα,
Κυριακος
|
|
|
28-03-08, 23:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Καλα ντε δε σε θιξαμε κι ολας!Και αν ειδες πολλοι ειπαν για τα hyndai.Τα περισσοτερα εκτρωματα τα εχω πανω σε hyundai κακα τα ψεμματα.Η μηππως πιστευεις πως τα hyundai ειναι τιποτα αμαξαρες?Δε σου λεω δικαιωμα σου ρε φιλε να εχεις οτι θες αλλα το επιθετικο υφος δεν καταλαβαινω.Στα πλαισια του χαβαλε γινονται ολα.Μην παρεξηγιεσαι...Και σου ξαναλεω ολοι επανειλημμενως εχουν πει για τα Hyndai εσυ τωρα με τη φραση μου παρεξηγθηκες?
Παντα φιλικα,
Κυριακος
|
δεν ήθελα να σου σβήσω το ποστ και να το παιξω μπάτσος. προτιμω να το αφήσω για να δεις τι σου έγραψε το παλικάρι και τι του απαντησες εσύ, με ενα ύφος που εμένα δε μου φάνηκε πολύ φιλικο...
Κάνεις ενα ποστ και καλα φιλικο και σε αυτό συνεχιζεις να κανεις πικροχολα σχόλια για το αυτοκινητο του PeterIoannou. αυτός σε ρωτάει αν τον θεωρεις κάγκουρα (δλδ ρωταει αν κανεις προσωπικη επιθεση σε αυτον, γιατι αυτο δειχνει το ποστ σου) και αναφέρει οτι δεν ειναι σωστο να κανουμε γενικευσεις...
και η δικαιολογια σου ειναι ότι όλοι λενε για τα Hyndai ας πω και εγώ κάτι;;;
Θα μπορούσα να στα πω αυτα με pm αλλα επειδή είναι μια καλη αφορμη να δουν τα μέλη τι συμβαίνει οταν διαγράφεται ενα Post κτλ κτλ αποφασισω να κρατήσω διαφορετικη στάση αυτή τη φορα. Περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου corollaxli...
|
28-03-08, 23:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
καλα καλα ρε παιδια τι εχει? αφου δεν ειναι ετοιμο συγνωμη κιολας οσοι εχετε παει στο autoexelixis kai stis εκθεσης ηχοσιστιματον συγουρα θα ειδατε το πορτοκαλι tigra πολυ ελεγαν κοιτα ενα τουμπανο η αρχικη του κατασταση ομος ηταν ετσι επιδη ετυχε να το δω αμα το δειτε σε καμια εκθεσουλα ομως θα το κοιτατε σαν λεμαργοι
|
Καλά ρε alex πρέπει να το δεις τελειωμένο για να πεις πως είναι άθλιο? Δε νομίζω να είπε κανείς πως είναι καγκούρικο λόγω στόκων και ημιτελούς προς το παρών αποτελέσματος...Ακόμα και να τελειώσει, χάλια θα είναι λόγω επιλογών του ιδιοκτήτη...
Υ.Γ. Αλήθεια ποιό tigra πορτοκαλί λες? Έχεις καμία φωτό πρόχειρη?
|
28-03-08, 23:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
παιδια τωρα τελαιφτεα υπαρχει μια μικρη ενταση εχω παρατηρισει ενταξει μη παθιαζεστε τοσο με τα αυτοκινητα οσο για τα hyudai τα εχετε παρεξηγησει ειναι ενα φθηνο αυτοκινητο και το εχουν αρκετοι κατα τη γνωμη μου αρκετα καλο και μαληστα να ριξω και το (πχ) μου ο φιλος μου στη λουτσα το εχει ξεσκισει τιποτα δεν ζητησε, οσοι ξερουν απο λουτσα ,ξερουν τι ενοο ,εχει τραβιξει τιν αμμο της ζωης του κ δεν παραπονιετε συν το σκισιμο στην πιστα ,εκτος απο κιβοτιο και κρεμαριερα το μοτερι σκυλακι
|
|
|
|
28-03-08, 23:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
δεν ήθελα να σου σβήσω το ποστ και να το παιξω μπάτσος. προτιμω να το αφήσω για να δεις τι σου έγραψε το παλικάρι και τι του απαντησες εσύ, με ενα ύφος που εμένα δε μου φάνηκε πολύ φιλικο...
Κάνεις ενα ποστ και καλα φιλικο και σε αυτό συνεχιζεις να κανεις πικροχολα σχόλια για το αυτοκινητο του PeterIoannou. αυτός σε ρωτάει αν τον θεωρεις κάγκουρα (δλδ ρωταει αν κανεις προσωπικη επιθεση σε αυτον, γιατι αυτο δειχνει το ποστ σου) και αναφέρει οτι δεν ειναι σωστο να κανουμε γενικευσεις...
και η δικαιολογια σου ειναι ότι όλοι λενε για τα Hyndai ας πω και εγώ κάτι;;;
Θα μπορούσα να στα πω αυτα με pm αλλα επειδή είναι μια καλη αφορμη να δουν τα μέλη τι συμβαίνει οταν διαγράφεται ενα Post κτλ κτλ αποφασισω να κρατήσω διαφορετικη στάση αυτή τη φορα. Περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου corollaxli...
|
Φανηκα απο την αρχη να κανω επιθεση σε κανεναν?Τωρα γιατι το παλικαρι το πηρε προσωπικα δεν ξερω...Και ποσοι και ποσοι εχουν πει στις σελιδες του Καγκουριες καρακιτσαρια οτι οι χιουνταηδες ειναι οι κατ'εξοχην καγκουρες.Το παιδι δεν το ξερω και απο χτες ωστε να εχω λογο να του κανω επιθεση.Και για τα 2 χιουνται που ανεβηκαν οι φωτο,αυτο που ανεβασα εγω και ενας αλλος ποσοι σχολιασαν τα χιουνται.απλως το παλικαρι δεν ξερω γιατι εκανε εντιτ μονο το ποστ μου.Δεν εχω αντιπαλοτητες με κανεναν και ουτε εχω ερθει σε προστριβη με ατομα ποτε στο παρελθον.Εχουμε μια κοινη τρελα και αυτη ασπαζομαστε.Δεν ειμαι εδω για να τσακωθω με κανεναν.Ποιος ο λογος να χαλαω κι εγω τη ζαχαρενια μου και να χαλιεστε κι εσεις?
|
|
|
28-03-08, 23:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Τελίκα την καγκουρια την εχουν στο αιμα τους οι χιουνταηδες.Το τραβαει ο οργανισμος τους!!!!
|
Με αυτή τη φράση πιστεύω ότι το έχεις χοντρίνει. και για να το καταλεβεις πες μου εσύ πως θαέννοιωθες αν ακουγες να λένε κατι αντιστοιχο για τους corollakides
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
|
εδώ σου απαντάει αρκετα κάλα και κατανοώ οτι μπορει να ειναι θυγμένος...
Παράθεση:
Καλα ντε δε σε θιξαμε κι ολας!
|
ξεκινάς με πουλάς ειρωνία...
Παράθεση:
Η μηππως πιστευεις πως τα hyundai ειναι τιποτα αμαξαρες?
|
και με αυτή τη φράση σου του τη λές στα ίσα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
παιδια τωρα τελευταια υπαρχει μια μικρη ενταση εχω παρατηρισει
|
Συμφωνω... Λοιιπον επειδή πιστεύω οτι το κουράσαμε τσάμπα, καταλαβαινω οτι δεν υπήρχε προθεση, αλλά μερικές φορές μας ξεφεύγουν και πραγματα που δεν πρέπει. Ειδικά αυτό το τοπικ δινει πολλες ατακες οι οποίες μπορει στο μυαλό μας, όταν τις σκεφτομαστε να ειναι ωραίες, αλλα γραμμένες στο forum δίνουν αφορμες για παρεξήγηση...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Καγκουριες Καρακιτσαρια |
MARMEL |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1295 |
27-09-07 02:16 |
Page generated in 0,18696904 seconds (80,36% PHP - 19,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|