Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
04-03-12, 16:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλα αυτα που λες αλλα αν απο το καλο βενζιναδικο σου βγαζει και 10-15 χλμ παραπανω σε καθε γεμισμα τοτε ειναι το ιδιο.
|
04-03-12, 16:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Ναι σαφώς, εδώ έχεις δίκιο
|
04-03-12, 16:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
το σκευτικα θα λογκαρω να το δω παντός δεν περίμενα να δω τετοια νούμερα και τέτοια αίσθηση απόκρισης, ιδικά τώρα με το νέο λογισμικό , με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά πηγα και μίλησα μαζι του κάνω έρχομαι απο αγ Δημήτριο για να βάλω απο το πρατήριο σου
|
04-03-12, 18:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
το σκευτικα θα λογκαρω να το δω παντός δεν περίμενα να δω τετοια νούμερα και τέτοια αίσθηση απόκρισης, ιδικά τώρα με το νέο λογισμικό , με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά πηγα και μίλησα μαζι του κάνω έρχομαι απο αγ Δημήτριο για να βάλω απο το πρατήριο σου
|
1ον τι ειναι το λογκαρισμα που λετε? 2ον αυτος ειναι Ηλιουπολη που διαβασα παραπανω? εγω βαζω εδω και καιρο AEGAEN ειναι το φτηνοτερο που βρισκω αλλα βαζω σε διαφορα και εχω την υποψια οτι καποιος νοθευει γιατι εχω χασει αποδοση τωρα τελευταια και νομιζω καιει και περισσοτερο! αν ειναι νοθευμενη καιμε περισσοτερο??? προς Κυψελη ή Περιστερι ξερουμε κανα καλο βενζιναδικο? η AEGAEN sucks σαν ποιότητα αλλά είναι η φτηνοτερη μαρκα που βρισκω! στις 23 Φεβρουαρίου ειχα βαλει με 1.669 το λιτρο!
|
04-03-12, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Λογκαρισμα μπορουν να κανουν μονο τα vag.Συνδεουν ενα καλωδιο στην obd θυρα και βλεπουν απο θερμοκρασια νερου μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις..Μεχρι και να κανουν το στροφομετρο να κανει check οταν ανοιγουν τον διακοπτη μπορουν.
|
04-03-12, 19:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
θυρα OBD-II εχουν και οι corolles μετά το 2000 αρα και η δικη σου και κανουν παπαδες, οπως εχω πει και στο αλλο θεμα που εχω ανοιξει http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18620 εχει ανταπτορες και βγαζουν wifi και συνδεεσαι με κινητα iphone ακομα και με android και βλεπεις τα παντα! δυστυχως εμενα εχει μια αρχαια θυρα της Toyota και με την μετατροπη και αυτη δεν δουλευει, θα προσπαθησω να την φτιαξω καποια στιγμή.
|
04-03-12, 20:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Νικηφορε αυτο που ειπες τωρα ας μεινει μεταξυ μας.Μην τα λεμε παραεξω αυτα γιατι θα γελαει ο κοσμος μαζι μας.Καμια σχεση οι πληροφοριες που μπορουν να παρουν οι vagites με αυτες που μπορουμε να δουμε εμεις.Αυτοι αλλαζουν λαδια και λογαρουν να δουν αν λυπαινουν σωστα .Εμεις στροφες αντε και καμια θερμοκρασια νερου βλεπουμε.
@Το βλεπω να ερχεται το ban..
|
|
|
|
04-03-12, 20:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
δεν εχει καμια σχεση νικιφορε με τους εγκεφαλους μας μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, όπως να μεταβάλεις παραμέτρους λειτουργίας του αυτοκινήτου όπως το ανέβασμα των παραθύρων φώτων οτι διποτε ηλεκτρονικό ακόμα και στροφών στο ρελαντι να πατας τερμα γαζι και να πηγαίνει πχ στισ στροφές που θες .
Επίσης, μπορείς να κάνεις adaptation, δηλαδή εγκατάσταση και ρύθμιση νέου εξοπλισμού διάγνωση σφαλμάτων και τον έλεγχο λειτουργίας συσκευών
μπορείς να κάνεις autoscan, που σου δίνει μια αναφορά για τα σφάλματα που έχει καταγράψει ο εγκέφαλος! μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο σφάλμα και να πας στο συνεργείο έγκαιρα θα γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πρόβλημα έχει το αυτοκίνητο σου και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να σε εξαπατήσουν σε κάποιο συνεργείο.
επισης βλέπεις τα παντα πιεση ποση και σε πιες στροφες θερμοκρασια νερου λαδιού ποιοτητα λαδιου % ζωης αναλογία καύσιμο αέρα, μεγίστη δύναμη και αλλα που δεν γνοριζω να αναγνώσω ειμαι σε εκπαιδευτικό στάδιο με τοσεσ εκδοσεις προσφατα περασαμε νεα εκδοσή λειτουργικό στον εγκέφαλο
|
04-03-12, 20:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν εχω καμια σχεση με VAG και δεν ασχολουμε με αλλα εκτος Toyota (Japan power ONLY!!!), οποτε πραγματικα δεν εχω ιδεα τι κανουν αυτα! απλα ρωτησα επειδη μου φανηκε παραξενο αυτο που ειπατε, η θυρα OBD-IΙ ειναι γνωστο τι κανει. Στο θέμα μας τώρα, δεν μου απαντησε κανεις για τα βενζιναδικα που ρωτησα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-03-12 στις 20:48.
|
04-03-12, 21:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν γνωριζω Νικηφορε καλα βενζιναδικα κοντα στην περιοχη σου.Παντως το φτηνο δεν ειναι και παντα καλο.
Απο μουζι,φιλτρο αερα και φιλτρο βενζινης εισαι οκ λογικα ετσι?Βαλε απο κανα αλλο βενζιναδικο κανα 2 γεμισματα να δεις αν εχει διαφορα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17534304 seconds (79,99% PHP - 20,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|