Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sashatoyota
Ηθικον ακμαιοτατον.............Ελα δεν επαθες τιποτα πως κανεις ετσι.Σιγα ποσο σου εμειναν ακομα.
Σασα ειναι μεγαλη ξενερα να μενεις τοσες μερες μεσα και να μην μπορεις ουτε για εναν καφε να πας...και εχω ακομα πολλεεεεεεεες μερες υπολοιπο...το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι μου εδωσαν 3 μερες τιμητικη...χεχεχε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Επιτέλους άδεια!!!! Φίλε Θάνο χαίρομαι που έχουν περάσει οι πρότες μέρες κ για λίγο καιρό ακόμα θα είσαι στον Αυλώνα!!! Στο θέμα της κοπέλας σου έχω να σου πω οτι έχεις απόλυτο δίκιο οτι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να ξέρεις οτι υπάρχει κάποιος πίσω αλλά κ μακριά σου οπου υπάρχει για να βοηθάει εσένα που βρίσκεσαι με την σειρά σου μακριά απο κοπέλα οικογένεια κ φίλους!!! Σε αυτόν τον τομέα ήμουν κ εγώ απο τους πάρα πολύ τυχερούς κ η κοπέλα μου μαζί με τους γονείς μου ήρθανε σε 40 μέρες στα Γιάννενα απο Αθήνα 5 φορές (μαζί κ η ορκομοσία) κ στον Εβρο ήρθανε 1 φορά!!! Μακάρι να περάσει ο καιρός γρήγορα κ εύκολα!!!
Φιλικά Ζήσης!!!
να σαι καλα Ζηση....ειναι παρα πολυ ωραιο συναισθημα να εχεις καποιον διπλα σου σε μια δυσκολη φαση της ζωη σου...απο εκει καταλαβαινεις τον ανθρωπο και αν ειναι μονο για τα ευκολα ή και για τα δυσκολα...και δινει τον καλυτερο εαυτο της και πολυ προσπαθεια και το εκτιμαω πολυ...
Δύναμη Σεβασμού: 370
Θάνο,ο σωστός άνθρωπος στα δύσκολα φαίνεται γιατί...στα εύκολα όλοι οι ίδιοι είμαστε!Καλή θητεία να έχεις,όσο γίνεται με λιγότερη ταλαιπωρία και αρκετή συμπαράσταση
Δύναμη Σεβασμού: 540
Να μαι κι εγω, ο αλλος φανταρος της παρεας. Ορκιστηκα χτες στη Θηβα, κι επειδη ο αρχηγος ειχε κεφια παρετεινε με διαταγη του την αδεια μας κατα 2 μερες. Ετσι αντι για Τριτη πρεπει να μαστε μεσα την Πεμπτη. Θανο ειναι γνωστο το γκαζι που τρωνε οι τεθωρακισμενοι και οι πεζικαριοι. Ευτυχως εγω ειμαι Πυροβολικο. Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες, λεγοντας οτι ειναι πολυ ωραιο συναισθημα να ξερεις οτι οι δικοι σου σε στηριζουν σε ολη την διαρκεια της θητειας σου, ενω ειναι μεγαλη αποζημιωση οταν τους βλεπεις απο κοντα να σου δινουν την αγκαλια τους. Μια αγκαλια που την ειχες καθε μερα υπο αλλες συνθηκες, αλλα ειναι αυτο που κρατας οταν εισαι μεσα στο στρατοπεδο, κλεινεις τα ματια και το θυμασαι καθε φορα που μπορει να ζοριστεις. Καλη θητεια ευχομαι σε ολα τα φανταρακια του φορουμ (νομιζω ειναι μονο ο Παρουτης Παναγιωτης που ειναι στο ΚΕΕΜ Σπαρτης), και μην τρελαινεστε, 9 μηνες ειναι θα περασουν. Λιγη τρελα χρειαζεται που και που, και ολα γινονται!!!
Δύναμη Σεβασμού: 324
Ναι Δημητρη καλα θυμασαι επεστρεψα και γω με αδεια ορκομωσιας απο την μαμα πατριδα στην οικογενεια. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου με ολα τα παραπανω που ειπες σειρουλα Δημητρη... Ασχετο το ΚΕΕΜ Σπαρτης ειναι απλα ζωαρα... Θα ευχηθω με τη σειρα μου και γω καλη συνεχεια στη θητεια μας και με το καλο να απολυθουμε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : 22-02-10 στις 02:46.
Μιας και το ανεφερες, ειναι εκει ενας συγχωριανος μου στο ΚΕΕΜ. Αλεξης Κατσωρης λεγεται, τον εχεις δει πουθενα? Οσο για το αλλο, κατσε ρε συ, μολις ορκιστηκαμε, απο τωρα λες για απολελε και τρελελε? Τρελε?
Να σαι καλα Μαρια...
JL e10 oλο ξεχναω το ονομα σου.......ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες...προς το παρον δεν εχουμε τρεξιμο...ειδικα εγω που μπηκα 2 του μηνος με τους εξ αναβολης μπορω να πω οτι ειμασταν πολυ χυμα...ευτυχως μπηκα και στο γραφειο του υποδιοικητη μετα, ο οποιος ηταν υπευθυνος για την επιλογη ΥΕΑ και ζοριστηκα 4 μερουλες που εμπαιναν οι νεοι, αλλα μετα ημουν στο διοικητηριο και καθομουν, καθομουν, καθομουν.........μεχρι και προσοχες με βαρουσαν οι νεοσυλλεκτοι....
καλη θητεια να εχουμε ολοι μας παιδια...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία
Καλέ Αθήνα-Αυλώνα 50χλμ δεν είναι??
ναι αλλα ουτε μεταφορικο μεσο ειχε για να ερθει ουτε τιποτα...ηταν ταλαιπωρια Μαρια....
Δημητρης φιλε Θανο. Κι εσυ γραφεας ε? Κι εμενα γραφεα με εχουν βαλει, αλλα ειδικα αυτη την εβδομαδα που με ειχαν οργανο ετρεχα σαν τον Βεγγο. Προχτες μαλιστα με σηκωσαν απο τον υπνο γιατι επρεπε να ενημερωθει το βιβλιο ασθενων οπλιτων. Κραταω ομως επιφυλαξεις γιατι τωρα που ορκιστηκαμε θα μπουμε σε ουσιαστικο προγραμμα. Ειδωμεν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Δημητρης φιλε Θανο. Κι εσυ γραφεας ε? Κι εμενα γραφεα με εχουν βαλει, αλλα ειδικα αυτη την εβδομαδα που με ειχαν οργανο ετρεχα σαν τον Βεγγο. Προχτες μαλιστα με σηκωσαν απο τον υπνο γιατι επρεπε να ενημερωθει το βιβλιο ασθενων οπλιτων. Κραταω ομως επιφυλαξεις γιατι τωρα που ορκιστηκαμε θα μπουμε σε ουσιαστικο προγραμμα. Ειδωμεν.
Eτσι ακριβως Δημητρη...και γω με επιφυλαξεις ειμαι...ισως τωρα να αρχισουν τα δυσκολα....