Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-11, 18:27
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ευχαριστώ πολύ!!!! Θα το κοιτάξω το βράδυ αυτό που λες και όταν ξεμπερδέψω με εξεταστικές,υπερκυβισμούς κτλ...θα κοιτάξω να το φτιάξω.Ευχαριστώ και πάλι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-11, 19:28
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 195
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικιφορε για τα σωληνακια εχω παει διγμα και θα μου τα φτιαξει.. μηπως δεν καταλαβα κατι καλα??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-11, 19:43
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasosg697 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικιφορε για τα σωληνακια εχω παει διγμα και θα μου τα φτιαξει.. μηπως δεν καταλαβα κατι καλα??
τασο τι τιμη σου ειπε και για τα 4?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-11, 19:58
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 195
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπροστα εχω.. για τα πισω κανα 50αρι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-11, 20:01
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

συνολο ενα 100αρικο δηλαδη ε? αν ειναι αυτος που πηγαινουν σχεδον ολοι θα κανω ενα τηλεφωνο να μου πει ακριβως...thnks παντως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-11, 20:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Taso δεν κατάλαβα τι εννοείς! στον Παφίτη τα έχεις πάει? για goodridge δεν έλεγες? εγώ είπαμε τα έφερα από ebay και επειδή τα πισω ήταν για ταμπουρο δλδ είχαν κάτι μαστους θυληκούς αντί τα άκρα με τις τρύπες οπως τα μπροστινά σωληνάκια, είχα πάει στον Παφίτη τα έκοψε και πρέσαρε τα σωστά!
εδώ έχω φωτος : http://www.corollaclub.com/forums/sh...&pagenumber=24 και φαίνονται και τα κομένα άκρα που είναι ΜΟΝΟ για ταμπούρο! μου φαίνεται ή 10 ή 15 ευρώ ειχε πάρει και μου είχαν πάει και 50-55 ευρώ τα goodridge από το ebay μαζί με μεταφορικά, καλή τιμη και πάλι. Στο starlet που είχε 2+2 σωληνάκια πίσω και 2 μπροστά δλδ σύνολο 6 ειχα σκάσει 120 ευρώ στον Siros Sport και τα 2 πίσω τα μικρά τα είχε φτιάξει εκείνος δεν ήταν στο σετ! και μια φωτο :

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-11, 14:42
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρόσφατα πήγα σε έναν με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (Ευρωπαικά) στο Αιγάλεω για να πάρω τα εξαεριστήρια και μου είπε ότι μπαίνουν φρένα από corolla TS στην ΕΕ111!!! γνωρίζει κανείς αν αληθεύει αυτό??? Μόνο στα μπροστινά.
ειχαμε κανενα νεο γι αυτο που σου ειπαν η' δεν το ξανακοιταξες? στις Ε12 παντως με αποστατες και δισκους 275 εχεις τα φρενα απο Τς (οι δαγκανες μενουν ιδιες, τουλαχιστον ετσι καταλαβα ) αν γινεται αυτο και στις Ε11 f/l και μη, θα ειναι πολυ καλη φαση, ακομη και με τις ιδιες δαγκανες, (και αρκετα οικονομικη πιστευω)...παντως σημερα πηγα και ρωτησα σε ΤΟΥΟΤΑ στην γειτονια μου και δεν ειχαν ιδεα...το παραμικρο ομως, ουτε τι φρενα φοραω ουτε αν πατανε τα Ε11 με Ε12, εγω μου λεει παιρνω το παλιο και το αλλαζω με καινουριο, δεν ξερω κατι αλλο, καμμια πληροφορια για το θεμα ρε παιδια η' να ρωτησουμε καποιον που να ξερει? μ ενδιαφερει το θεμα γιατι οπως ειχα πει εχουν στραβωσει οι δισκοι μου, θελω και τακακια (εκει ξερω τι θα παρω) και αν ειναι να αλλαξω τους δισκους με μαμα τουλαχιστον με λιγα ακομη να γινει καπως καλυτερη δουλεια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mlt184 : 02-03-11 στις 15:21.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 02-03-11, 19:19
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Εχω ακουσει οτι αν τους εργοστασιακους δισκους τους χαραξεις με φρεζα τοτε ψυχονται καλυτερα λενε και δε στραβωνουν...Δε ξερω αν ισχυει ρωτα καποιον που το χει κανει να σου πει εντυπωσεις...Εγω παντως δε κανω τετοια πραγματα στ αμαξι μου δε τους εχω καμια εμπιστοσυνη, μονο τη μαμα TOYOTA εμπιστευομαι πλεον εδω και χρονια μετα απο αρκετες δοκιμες και στα 3 Corolla μου, και ειδικα στα φρενα...Αν στραβωσουν, πολυ απλα τους αντικαθιστω με γνησιους καινουργιους οπως και μου εχει τυχει 3 φορες...Εχω δοκιμασει 1 φορα και ημιτασιον zimmerman...Τα αποτελεσματα αντοχης τους ηταν:
Αντοχη γνησιου μεχρι να στραβωσουν= 40.000χλμ
Αντοχη Zimmerman μεχρι να στραβωσουν= 27.000χλμ
Τους Zimmerman τους ειχα δοκιμασει παλια το 2004 αν θυμαμαι και τους πεταξα σε 27000χλμ και ξαναεβαλα γνησιους και δεν ξαναβαζω αλλο ημιτασιον πανω στο αμαξι ουτε καν για δοκιμη...Και τους ειχα πληρωσει και 80 ευρω τοτε τους zimmerman ενω οι γνησιοι ειχαν 105ευρω...Μολις 25ευρω παραπανω οι γνησιοι και βγαζουν σχεδον τα διπλα χιλιομετρα...Γνησιο και παλι γνησιο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-11, 20:04
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ακουσει οτι αν τους εργοστασιακους δισκους τους χαραξεις με φρεζα τοτε ψυχονται καλυτερα λενε και δε στραβωνουν...Δε ξερω αν ισχυει ρωτα καποιον που το χει κανει να σου πει εντυπωσεις...Εγω παντως δε κανω τετοια πραγματα στ αμαξι μου δε τους εχω καμια εμπιστοσυνη, μονο τη μαμα TOYOTA εμπιστευομαι πλεον εδω και χρονια μετα απο αρκετες δοκιμες και στα 3 Corolla μου, και ειδικα στα φρενα...Αν στραβωσουν, πολυ απλα τους αντικαθιστω με γνησιους καινουργιους οπως και μου εχει τυχει 3 φορες...Εχω δοκιμασει 1 φορα και ημιτασιον zimmerman...Τα αποτελεσματα αντοχης τους ηταν:
Αντοχη γνησιου μεχρι να στραβωσουν= 40.000χλμ
Αντοχη Zimmerman μεχρι να στραβωσουν= 27.000χλμ
Τους Zimmerman τους ειχα δοκιμασει παλια το 2004 αν θυμαμαι και τους πεταξα σε 27000χλμ και ξαναεβαλα γνησιους και δεν ξαναβαζω αλλο ημιτασιον πανω στο αμαξι ουτε καν για δοκιμη...Και τους ειχα πληρωσει και 80 ευρω τοτε τους zimmerman ενω οι γνησιοι ειχαν 105ευρω...Μολις 25ευρω παραπανω οι γνησιοι και βγαζουν σχεδον τα διπλα χιλιομετρα...Γνησιο και παλι γνησιο...
δεν ειπα για aftermarket, κι εγω για ΤΟΥΟΤΑ μιλαω, απλα απο Τς....να παρεις δηλαδη αποστατες και δισκους απο Τς και να τους "κουμπωσεις" σε μια Ε11(δαγκανες κρατας τις ιδιες), στις Ε12 διαβασα οτι γινεται...και καποιος ειχε πει και στον Νικιφορο οτι μπαινουν, απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος η' αν ξερει κατι παραπανω γιατι στο συνεργειο της ΤΟΥΟΤΑ της γειτονιας μου δεν ειχαν ιδεα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-11, 20:14
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν το γνωρίζω εκείνο, καποιος το ειχε πει αλλα δεν το εχω ξανακούσει ποτέ απο κανεναν, η καλύτερη λύση (με πατεντα όμως αν και οχι δύσκολη) ειναι φρενα διπιστονα από levin ή διπιστονα από το ταξι avensis το 2λιτρο, δλδ πέρνουμε τις δαγκάνες (τις είχα βρει 250 ευρώ σε μαντρα) και μετά Toyota Κηφισού για νέα τακάκια και δισκόπλακες. Μετά τα πλαίσια από τα τακάκια (που τα δίνουν μαζί με τι δαγκάνες) θέλουν λίγο τροχισμα για να κάτσουν για ακρα μας γιατι καπου βρισκουν. Και στου levin νομίζω τορνίρισμα οι δισκόπλακες στην διάμετρο κανα 2mm κατι τετοιο, αν ξερει κανεις ας πει, καπου τα έχουμε γραψει πολλές φορές αλλά έλυσα το πρόβλημα μου , ειμαι μια χαρα με τα φρενα και δεν ειχα σκοπο να σκασω μια 400αρα για αλλα και δεν ασχολήθηκα.

Υ.Γ αν ρωτησεις Κηφισο μια χαρα τα γνωρίζουν! καποτε καποιος μου ειχε πει και ποιον να ζητήσω εκεί! μέχρι και ανταλλακτικά απο 4E-FTE φερνουν! οι αλλοι λες 4E-FTE και λένε τι είναι αυτό???? ΕΛΕΟΣ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E 12 439 06-03-21 20:23
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*101 160 19-11-08 23:51
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*90 21 13-04-07 17:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA AE86 2 06-10-05 12:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA KE 70 0 31-12-04 15:12

Page generated in 0,17354107 seconds (80,57% PHP - 19,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com